Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

1

Haziran 2016

0

YORUMLAR

İkizler burcu Haziran ayı yorumu 2016

Yazar , Kategori Aylık Burç Yorumları

shutterstock 516048043

İkizler burcunu Haziran ayında neler bekliyor?

İkizler

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER:  Sevgili İkizler burcu öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Geçen ay Yay burcunda gerçekleşen dolunay sizin ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularınızı etkiledi. Bu konularda bazı haberler almış olmanız ve bilmediğiniz konuların gündeme gelmiş olması muhtemeldir. Bu konularda gergin gelişmeler de yaşanmış olabilir. Bu dolunay da ortaya çıkan konular ve yaşanan tartışmalar bu ay tekrar gündeminize geliyor olacak.

Ayın ilk günlerinde biraz gergin etkiler var ve aldanmaya açığız o yüzden ilk günlerde yapacağınız girişimlerde ve işlerde dikkatli olun. Özellikle ikili ilişkiler alanında bir gerginlik, karşıtlık ve soğukluklar olabilir, 4 Hazirana bu anlamda dikkat edin.

5 Haziranda burcunuzda bir yeni Ay gerçekleşecek. Bu yeni ay kendinizle ilgili konuları gündeminize getirecek, görünüşünüz, sağlığınız, yapmak istediğiniz şeyler hep gündemde olacak. Spora başlamanız, diyet, estetik ile ilgili konular ve uzun zamandır hayata geçirmek istediğiniz planlar gündemde olacak. Hobiniz ile ilgili bir kursa başlamak ya da uzun zamandır yapmak istediğiniz ama yapamadığınız bir konuyla ciddi olarak ilgilenmek gibi. #ikizler burcu

5 Haziran tarihi ve takip eden birkaç günde kendinizi özellikle ikili ilişkiler alanında baskı altında hissedebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi söyleyemeyebilirsiniz. 6 Haziran ise ikili ilişkiler anlamında daha iyi bir tarih. #ikizler burcu

8 Haziranda duygusal patlamalar yapmaya açık bir günde olacağız, özellikle parasal konularla ilgili konuşurken dikkatli olun ve bu konularda arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının. 9 Haziran da yine konuşmalarımızda dikkatli olmamız gereken günlerdeyiz özellikle çalıştığınız yerde arkanızdan bazı konuşmalar yapılabilir ve bilmediğiniz bazı konular olabilir.

12 Haziranda bazı sürprizli durumlar ve güzel gelişmeler olabilir, bu sürprizler arkadaşlarınızdan olabileceği gibi sevdiğiniz kişiden de gelebilir.

17 Haziranda Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak ve biz ilişkilerimizde daha duygusal, empatik ve güvence arayışında olacağız. Ailemiz, yuvamız, yuva kurma ihtiyacımız ön planda olacak. Ayrıca finansal güvence ihtiyacını en çok hissedeceğiniz zaman dilimi olacak takip eden bir aylık süreç. Bu ay içerisinde finansal konularda güzel haberler almanız ve gelişmeler yaşamanız muhtemeldir. #ikizler burcu

20 Haziranda yine Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu Yay burcunda gerçekleşen 2. Dolunay olacak. Bu dolunay bir öncekine nazaran biraz daha yumuşak, bir önceki dolunayda yaşadığınız olaylara dikkat edin çözümleri bu dolunayda yatıyor olabilir. Evlilik konuları, ikili ilişkilerimiz gündemde olacak bu dolunayda.

Sevdiğimiz kişi ile tartışmalar yaşadıysak, altta yatan bilmediğimiz sebepleri var ise bunları bu zaman diliminde anlayabiliriz. Bu dolunay eşinizin ya da sevgilinizin bilmediğiniz duygularının ortaya çıkmasına sebep olabilir. Bu dolunayda diğer kişinin gözünden de olaylara bakmayı deneyebilirsiniz daha geniş ve iyimser bakış açısı size ve ilişkinize yardımcı olabilir.

21 Haziranda Güneş de Yengeç burcuna geçiyor ve sizin finansal konular ile ilgili yapmak istediklerinize ve beklentilerinize destek veriyor. Bir yerden para bekliyorsanız gelebilir ya da para kazanmak için beklenmedik kapılar açabilir. 30 Haziranda Merkür ün de Yengeç burcuna geçmesi ile bu konularda konuşmalar ve gelişmeler hızlanacak. Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili İkizler.

Burçlar hakkında bilgiler almak için bu linkten burçları anlatan yazıma ulaşabilirsiniz. 

Astroloji nedir, haritalar ne anlatır merak ediyorsanız bu videomu izleyebilirsiniz… https://youtu.be/hdhVFhfCA_I

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir