Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

4

Haziran 2016

0

YORUMLAR

Aslan Burcu Haziran Ayı Yorumu – 2016

Yazar , Kategori Aylık Burç Yorumları

Aslan Burcu

Aslan burcunu Haziran ayında neler bekliyor?

leo

ASLAN & YÜKSELEN ASLAN: Sevgili Aslan burcu geçen ay Yay burcunda gerçekleşen dolunay sizin aşk, çocuklar ve hobileri anlatan evinizde gerçekleşti. Bu konularda bazı haberler almış olmanız ve bilmediğiniz konuların gündeme gelmiş olması muhtemeldir. Bu konularda gergin gelişmeler de yaşanmış olabilir. Çocuklarınızla ilgili halletmeniz gereken durumlar ya da aşk hayatınızda gergin zamanlar geçirmiş olabilirsiniz. Bu dolunayın tekrarı bu ay da olacak, çözümler ve güzel gelişmeler bu ay ki dolunayda yatıyor olabilir. #aslan burcu

Ayın ilk günlerinde biraz gergin etkiler var ve aldanmaya açığız o yüzden ilk günlerde yapacağınız girişimlerde ve işlerde dikkatli olun. Özellikle ikili ilişkiler alanında bir gerginlik, karşıtlık ve soğukluklar olabilir, 4 Hazirana bu anlamda dikkat edin. Yine sevdiğiniz kişiyle ya da arkadaş gruplarınız ile ilgili konularda gerilimli günler ve olaylar yaşayabilirsiniz bu günlerde.

5 Haziranda İkizler burcunda bir yeni Ay gerçekleşecek. Bu yeni ay Aslan burcu için sosyal çevre ve arkadaşlarla ile ilgili konularda bazı başlangıçlar ve yenilikler getirecek. Yeni arkadaşlıklar, yeni gruplar, dernekler ile ilgili bazı konular ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Yine aşk hayatınız ya da çocuklarınız yüzünden sosyal çevrenizde bazı kısıtlamalar olabilir fakat bunları aşmak için yeni planlar ve girişimler yapabilirsiniz.

5 Haziran tarihi ve takip eden birkaç günde kendinizi özellikle ikili ilişkiler alanında baskı altında hissedebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi söyleyemeyebilirsiniz. #aslan burcu

8 Haziranda duygusal patlamalar yapmaya açık bir günde olacağız, özellikle iş yerinizde ve işle ilgili konularda sakin olun çünkü duyduğunuz şeyler ya da çok uzun zamandır içinizde tuttuğunuz duygular patlama noktasına gelebilir.

9 Haziran da yine konuşmalarımızda dikkatli olmamız gereken günlerdeyiz özellikle arkadaşlarınız arasında bir şey konuşurken sinirinizi başka birine çıkartabilirsiniz ayrıca iş çevrenizdeki kişilerle konuşmalarınızda da bu günde ekstra dikkatli olun.

12 Haziranda bazı sürprizli durumlar ve güzel gelişmeler olabilir, bu sürprizler arkadaşlarınızdan ya da sosyal çevrenizdeki bazı kişilerden gelebilir.

17 Haziranda Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak ve biz ilişkilerimizde daha duygusal, empatik ve güvence arayışında olacağız. İlişkiler ile ilgili bilmediğimiz konular gündeminize gelebilir veya bazı olaylar olabilir ve siz aslında ne olduğunu ya da neden olduğunu anlamayabilirsiniz. Bu ay ilişkiler konularında daha dikkatli, temkinli olun ve arka planda olan olayları anlamaya çalışın. Sevgilinizin ya da eşinizin size söylemediği bazı şeyler olabilir!

20 Haziranda yine Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu Yay burcunda gerçekleşen 2. Dolunay olacak. Bu dolunay bir öncekine nazaran biraz daha yumuşak, bir önceki dolunayda yaşadığınız olaylara dikkat edin çözümleri bu dolunayda yatıyor olabilir. Bu dolunay da önceki dolunayda gündemimize gelen konular tekrar aktif olacak. Bu konular aşk ilişkileriniz ile ilgili olabileceği gibi, çocuklarınız ile alakalı da olabilir.

21 Haziranda Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve bilinçaltınızın oldukça aktif olduğu bir döneme giriyorsunuz. Öncelikle sizden saklanan bazı konular varsa bu dönemde açığa çıkabilir veya sağlığınız ile ilgili bazı bilmediğiniz konular gündeme gelebilir. Hastanede bulunmanız, bazı kontroller ve testler yaptırmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmek ve bazı girişimler yapmak için uygun bir süreç olmayacak takip eden 1 aylık süreç. 21 Temmuzdan 21 Ağustosa kadar olan süreç bu konular için daha doğru olacak.

30 Haziran da Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesi ile oldukça içsel bir süreç yaşayacaksınız. Kendinizi düşünürken bulabilirsiniz, biraz daha içinize kapalı ve kendi halinizde olabilirsiniz ki bu da normal bir durum. Hayatınızda kargaşa yaşadığınız hangi konular ise bu konularla ilgili iç sesinizi dinlemek, bazı planlamalar yapmak için oldukça güzel bir süreç. Yükselen Aslanların hareket etmeden ve gücünü ortaya koymadan önceki içe çekilme süreci diyebiliriz bunun için. Güzel bir ay dilerim… #aslan burcu…

Burçlar hakkında detaylı bilgi almak ve burçların özelliklerini okumak isterseniz buradan yazıma ulaşabilirsiniz... Burçların elementlerini ve detaylı bilgilerini buradan bulabilirsiniz… 

Astroloji sadece burç değildir bildiğiniz üzere, doğduğunuz gün ve dakikada gökyüzü konumu alınarak oluşturulan bireysel haritadır… Astroloji nediri detaylı anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/hdhVFhfCA_I

Bireysel astroloji haritanızın okunmasını isterseniz ve danışmanlıkla ilgili detaylı bilgi için guliz@gulizkinaastroloji.com’dan bana ulaşabilirsiniz…. 

Sevgilerle Astrolog Güliz KINA 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir