Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

8

Haziran 2016

0

YORUMLAR

Akrep Burcu Haziran Ayı Yorumu – 2016

Yazar , Kategori Aylık Burç Yorumları

Akrep burcu

Akrep burcunu Haziran Ayında neler bekliyor?

scorpio

AKREP ve YÜKSELEN AKREP BURCU

 Sevgili Akrep burcu geçen ay Yay burcunda gerçekleşen dolunay sizin parasal konularınızı etkiledi. Bu konularla ilgili bazı gelişmeler, haberler ortaya çıkmış ve sizin bu konularda biraz mücadele etmeniz gerekmiş olabilir. Gergin bir dolunay idi, o yüzden bazı kişilere bu konularda sinirlenmiş ya da aldığınız haberler sizi şaşırtmış olabilir. Bu ay bu konuları etkileyen bir dolunay daha gerçekleşecek ve bazı konuların bitişine sebep olacak.

5 Haziranda İkizler burcunda gerçekleşecek yeni Ay ise parasal konuların daha diğer kişiler ile olan tarafını etkileyecek. Yani siz kendi işinizi yapıyor iseniz bu işi kapatıp başka birisi ile ortak bir işe başlayabilirsiniz. Yine kendi paranızı kazanmak konularını bitirip eşinizin, ailenizin parası ile ilgili konularda bir şeyler yapabilirsiniz ya da onlardan destek alabilirsiniz. Bankadan kredi almanız gerekebilir ya da bir kredi ödemesi ile ilgili planlamalar ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

Bu yeni Ayda da konunuz para olacak ve sadece kendi paranızı değil başkalarının parasını da düşünüyor olacaksınız. Parasal konularda yeni girişimler için yeni Ay ve sonrasındaki 15 gün çok ideal olacak.

9 Haziranda biraz gergin etkiler var, ikili ilişkilerde biraz gerilebilirsiniz ve gereksiz sözlü tartışmalar olabilir. Eşinizle ya da sevgilinizle tartışmalardan kaçınmaya dikkat edin. #akrep burcu

12 Haziranda ise bazı sürprizli durumlar söz konusu olabilir. Özellikle ortak para kullanımı ve çalışma hayatınızla ilgili konularda beklenmedik güzel gelişmeler ve destekler olabilir.

13 Haziranda Merkür’ün İkizler burcuna geçişi ile iletişimde müthiş bir hızlanma olacak fakat gelen her bilgiye de teyid etmeden inanmamak lazım. Ortak finans konuları, ortak işler, bankalar, krediler ya da aileden alınabilecek paralar ile ilgili konular ve konuşmalar hızlanacak. #akrep burcu

17 Haziranda Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak ve biz ilişkilerimize daha duygusal yaklaşacağız fakat bu geçiş sizin haritanızda yurtdışı, yabancılar, yüksek eğitim ve yurtdışına seyahatler konularını etkileyecek. Yurtdışı seyahat planlıyorsanız bunun için çok uygun bir dönem.

20 Haziranda Yay burcunda ikinci bir dolunay gerçekleşecek ve yine parayla ilgili konuları gündeminize getirecek.  Beklediğiniz haberler bu dönemde gelebilir. Eğer parasal konularda ilerleme kaydetmek için yaptığınız girişimler varsa bu dönemde haber alabilirsiniz.

21 Haziranda Güneş de Yengeç burcuna geçiyor ve sizin yurtdışı, yabancılar ve yabancılar ile yapılan işler konularınızı destekliyor olacak.  Öğrenciler için ise bu yine okulları ile ilgili yaptıkları bir başvurudan olumlu haber almaları olarak yansıyabilir hayatlarına.

23 Hazirandan ayın sonuna kadar güzel etkiler var, yaşayacağınız gelişmeler ve atacağınız adımlar güzel sonuçlanabilir. Sadece Mars’ın ay sonuna kadar geri harekette olduğunu unutmayın.

30 Haziranda Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesi ile yurtdışı, yabancılar ve yüksek eğitim konularında iletişim ve haberleşme hızlanacak. Güzel bir ay dilerim sevgili Akrepler burçları…

Burçlar hakkınde detaylı bilgi almak için burçların özellikleri için bu yazımı okuyabilirsiniz… 

Astroloji nedir, doğum haritaları ne anlatır derseniz bu videodan detaylı bilgi alabilirsiniz… https://youtu.be/hdhVFhfCA_I

Astrolog M. Güliz KINA 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir