Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

8

Haziran 2016

1

YORUMLAR

Yay Burcu Haziran Ayı Yorumu! 9

Yazar , Kategori Aylık Burç Yorumları

yay burcu

Yay burcunu Haziran ayında neler bekliyor?

sagittarius

YAY ve YÜKSELEN YAY BURCU

 Sevgili Yaylar geçen ay burcunuzda gerçekleşen dolunay sizin kendinizle ilgili hedefleriniz, yapmak istedikleriniz ve ilerleme kaydetmek istediğiniz alanları etkiledi. Biraz gergin bir dolunay yaşadığımız için duygular çıkış yapmış olabilir ve bazı gergin durumlar oluşmuş olabilir.

Hayatınızda zorlandığınız alanlar olabilir çünkü Satürn gezegeni bir süredir burcunuzda ve size hayatta birçok değişim yaşatmak üzere çalışıyor. O yüzden gerçekten ne yapmak istediğinizi sormak üzere önünüze bazı bilgiler ve gelişmeler getirmiş olabilir. Bu dolunay ve takip eden günlerde en önemli şey başkalarının yaptıklarına değil, sizin ne hissettiğinize ya da size nasıl hissettirdiklerine odaklanmanız. Sizin kendiniz hakkında düşünceniz her şeyden önemli… #Yay burcu

5 Haziranda İkizler burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin ikili ilişkiler, aşk ve evlilik konularınızı etkileyecek. İlişkilere yeni bakış açısı ya da beraber olduğunuz insanlar farklı bir düzleme geçiş söz konusu olabilir. Bunu şöyle açıklayabilirim bir olay yaşarsınız ve eşinizin siz bu dönemde verdiği destek onunla ilgili düşüncelerinizi ve fikirlerinizi tamamen değiştirir. Yine eğer bir süredir devam eden bir ilişkiniz varsa ciddi düşündüğünüz bir döneme geçebilirsiniz hatta evlilik kararı alabilirsiniz.

9 Haziranda biraz gergin etkiler var, bu çalıştığınız alan ya da sizin için çalışanlarla ilgili olabilir. Bilmediğiniz bazı bilgiler gündeme gelebilir ve tanımadığınız kişilerden sözlü saldırı ya da tatsız şeyler duyabilirsiniz. Bugünde dikkatli olmanızda fayda var.

12 Haziranda ise bazı sürprizli durumlar söz konusu olabilir. Bu beklenmedik gelişmeler ve sürprizler sizin aşk ve ikili ilişkiler alanınızda olacak. Güzel bir gelişme, teklif ya da paylaşım sizi son derece mutlu edecek.

13 Haziranda Merkür’ün İkizler burcuna geçişi ile iletişimde müthiş bir hızlanma olacak fakat gelen her bilgiye de teyid etmeden inanmamak lazım. Yine ikili ilişkiler, ortaklıklar ve ortak yapılan işler gündemde olacak.

17 Haziranda Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak ve biz ilişkilerimize daha duygusal yaklaşacağız fakat bu geçiş sizin haritanızda ortak işler alanını etkileyecek. Ortak finans konuları gündeminize gelecek hatta bu konularda bazı destekler alabileceksiniz.

20 Haziranda Yay burcunda ikinci bir dolunay gerçekleşecek bu dolunayda yine yapmak istedikleriniz ya da daha önceden başlattığınız girişimlerle ilgili haberler getirecek. Sizi zorlayan konular, yapmaktan korktuğunuz şeyler ve daha birçok konu gündeminize gelebilir ve bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

21 Haziranda Güneş de Yengeç burcuna geçiyor ve sizin (yay burcunun) ortak işler ve ortak finans alanınızı destekliyor olacak. Para beklediğiniz bir yer varsa gelebilir, ortak bir işe başlayabilirsiniz ya da banka kredisi v.b konular gündemde olabilir.

23 Hazirandan ayın sonuna kadar güzel etkiler var, yaşayacağınız gelişmeler ve atacağınız adımlar güzel sonuçlanabilir. Sadece Mars’ın ay sonuna kadar geri harekette olduğunu unutmayın.

30 Haziranda Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesi ile ortak finans, ortak yapılan işler, miraslar ve eşin parası konuları ile ilgili yoğun iletişim ve konuşmalar olacak.

Burçların özelliklerini okumak isterseniz burçları anlattığım yazıma bu linkten ulaşabilirsiniz

Astroloji ne anlatırı bilmek isterseniz buradan videomu izleyebilirsiniz… https://youtu.be/hdhVFhfCA_I

 

1 Yorum

  1. Esen kırmızıoğlu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir