Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

28

Ekim 2016

0

YORUMLAR

İlişkiler & astroloji! tamam mı devam mı?

Yazar , Kategori Astroloji

35 1

İlişkilerle ilgili astrolojik olarak önemli etkiler var bu hafta!

black-magic-to-separate-a-couple-300x168

Haftasonu devreye girecek ve Cumartesi gününden başlayacak ve pazar günü etkin olacak Venüs – Satürn kavuşumu bizi ilişkilerimizle ilgili olarak zorlayacak gibi gözüküyor. Her gezegen etkileşiminin 2 yönlü etkisi vardır, yani 2 anlamı vardır bunun birisi pozitif diğeri ise negatif olabilir.

Haftasonu yaşanacak bu kavuşum olumlu anlamda iki kişinin bir araya gelmesini, uzun vadeli ilişkileri, ilişkinin ciddiyete dönmesini anlatabilir. Negatif yönü ile ise ilişkilerde zorlanma, zayıf olanlarda ise kopmalar anlamına gelebilir.

Eğer sizde aynı dinamikleri yaşıyorsanız ki bu aralar eski yaraların açılması için etkilerde var, yine aynı tarz problemlerin ortaya çıkması ve benzer şeylerin yaşanması muhtemeldir. Yani hem ilişkileri uzun vadeye götürebilecek hem de kopartabilecek bir etki mevcut gökyüzünde. Yine bu günlerde sevgimizin engellenmiş olduğunu hissetmemiz, hislerimizi söylemekten kaçınmamız ve duygularımızı ifade edemememiz de mümkündür.

Unutmayın eğer bir ilişki bitiyorsa bitmesi gerektiği içindir ve önemli olan onun içinden size ders olacak şeyleri alıp ilerlemenizdir. 

Sevgiyle kalın…

Burçlarla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz bu yazımdan burçların özelliklerine ulaşabilirsiniz... 

Astroloji nedir? Biz sadece bir burçtan mı ibaretiz yoksa çok daha derin ve birçok burçtan oluşan komplike bir sistem mi? Bunları detaylı olarak anlattığım ve doğum haritasından neleri görüp size nasıl rehber olduğumuzu izah ettiğim videoma buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/hdhVFhfCA_I

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir