Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

28

Kasım 2016

0

YORUMLAR

Yay burcunda enteresan yeni Ay!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

 

hope

Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak…!

Akrep burcu zamanını yaşadık bitirdik ve hepimiz çeşitli yollarla öldük öldük dirildik! İçsel bir süreç yaşadık ve krizleri seven Akrep burcu gibi krizler geldi yolumuza türlü türlü. Dönüşüm geçirdik, ayarlarımızla oynandı ve yeniden başlamaya, her ne olursa olsun umudumuzu toparlayıp yepyeni heveslere, umutlara ve girişimlere hazırız.

Yay burcunda Salı günü öğleden sonra gerçekleşecek bu yeni Ay sürprizlere çok açık! Beklenmeyeni bekleyin…  Kendimizi aşabiliriz, kendimize şaşabiliriz, hiç yapmayız diyeceğimiz şeyleri yapabiliriz… Bazen hayat rutinde gider ya işte size rutinden çıkmak için büyük bir fırsat! Umudunuzu kaybetmeyin herkes size yapamayacağınızı söylese de siz yine de yapmak istediğiniz şeylere girişin.

Şöyle açıklayayım net olması için; mesela uzun zamandır yapmak istediğiniz bir iş var, aklınızda bir fikir fakat bununla birlikte bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Veya eliniz bir türlü ermiyor, eşiniz ya da sevdikleriniz de sizi bu konuda desteklemiyor o yüzden bir türlü adım atamıyorsunuz ama iç sesiniz yapabileceğinizi söylüyor. İşte ufak ya da büyük içinizde bir heves varsa adım atın çünkü bu yeni Ay’da öyle bir etki var ki o küçük adımı bin katına katlayıp size getirebilir. Ufak bir adım size büyük bir başarı ya da büyük bir hareket olarak geri dönebilir. Fakat yine de niyetinize dikkat edin, içinde acımasızlık, başkasının hakkını ihlal etme ya da kötü niyet olan şeylerde aynı etki ile size büyük bir kötülük olarak geri gelebilir.

Konu Yay burcu olunca, içinde iyimserlik, yabancılar, yurtdışı, pazarlama, yayıncılık yüksek eğitim ile ilgili konularda olacak. Özellikle bu konularda girişimlerden güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Girişimleriniz uzun vadeli olmaya açık olacak. Bu girişim başkalarına yardımla alakalı bir şey, yıllar sonra istediğiniz alanda alacağınız bir kurs veya öğrenmek istediğiniz bir şeyi öğrenebilmek için atılacak bir adım olabilir ve siz bunun size bir geri dönüşü olacağını düşünmeseniz de şaşırtıcı geri dönüşleri olabilir. Hani şarkı söylerken çekilen bir videonun Youtube’dan yüksek tıklanma alması bir anda fenomen olmanız gibi J

Sadece bu yeni Ayda bazı şeyleri ABARTMAYIN! Bu hem sizinle ilgili bir olay olabilir ya da yaptığınız girişimde ya da yaşadığınız olayda odakta kalmaya çalışın ve umudunuzu hiçbir şeyin kırmasına izin vermeyin. Yine duyguları da aynı şekilde, yaralı bir yerinize basarsa birisi ona tepki vermek yerine bilin ki o yaranın artık iyileşme vakti geldi. Mesela hayata küstünüz, hiçbir işim rast gitmiyor diye kenara çekildiyseniz bir adım daha atın bu yeni Ay’da.

Yeni Ay’ın dikkat etmeniz gereken tarafı ise eskiden yaşadığınız hayal kırıklıklarının tekrar karşınıza gelmesi, daha önceden yapamadığınız olayların, eksik hissettiğiniz şeylerin karşınıza çıkması, eğer ben zaten önceden de denemedim ve yapamadım tekrar denemeye gerek yok derseniz büyük kaybedersiniz. Bu dönemde size söylenenlere de dikkat edin, size yalan söyleyen sizi şaşırtmaya çalışanlar olabilir o yüzden her duyduğunuza hemen inanmayın.

Bu yeni Ay’dan tüm burçlar etkilenmekle birlikte Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar özellikle dikkat en çok etkilenenlerdensiniz. Ve tabiî ki de Yay burçları ve yükselen Yay’lar.

Sevdiğim İngilizce bir deyiş vardır bu yeni Ay’a çok uyduğunu düşünüyorum! Derler ki: Fall down 7, get up 8! 7 kere düş, 8 kere ayağa kalk! Olumsuzluklar ve olanlar sizi yıldırmasın bazen en güzel başlangıçlar umudun bittiği yerdedir…

Birazdan burçlara göre yorumlar geliyor! Hem burcunuza hem de yükseleninize göre okuyunuz lütfen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir