Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

18

Aralık 2016

0

YORUMLAR

Merkür geri gidiyor!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

hefe

Merkür 19 Aralık itibari ile geri hareketine başlıyor ve bu hareket 8 Ocak tarihine kadar devam ediyor olacak. Merkür şu anda Oğlak burcunda ilerlemekte idi geri hareketine de bu burçta başlıyor olacak son günlerinde ise Yay burcuna gerilemiş olacak ve düz hareketine de burada geçecek. Merkür’ün genel anlamına göre burada etkilenebileceğiniz alanları yazıyor olacağım fakat haritalarınızda yönettiği eve göre kişisel haritalarda ayrı şeyler yaşıyor olacaksınız.

Öncelikle Merkür’ün genel olarak ifade ettiği şeylere bakarsak; en önce iletişimimiz etkilenecek, tabiiki iletişimimizde etkisi olan teknolojik aletlerle ilgili de bazı sorunlar yaşayabileceğiz. Geri hareket Oğlak burcunda olduğuna göre, sağlamlaştırmaya çalıştığımız, girişimler yaptığımız konulara tekrar bir göz atmak ve üzerinden geçmek için iyi bir zaman olacak Merkür’ün geri hareketi. Gezegenler geri hareket ederken genelde bizlere ifade ettikleri konularla ilgili tekrar düşünme ve gözden geçirme şansı verirler. O yüzden daha önceden yaptığınız konuşmalar, anlaşmalar ve özellikle ticaret yaptığınız kişiler ile ilgili konular gündemde olacak. Yanlış anlaşmalara ve yazışmalara açık bir dönemde olacağız o yüzden herşeyi iki kere kontrol edip ilerlemekte fayda olacak. Yeni yıla da bu şekilde giriyor olacağız yani bu konular aslında yıl boyu gündemde olacak, ülkemiz içinde attığımız adımların ve yapılan girişimlerin yeniden değerlendirilmesi gereken bir yıl olacak.

Özellikle etkilenen burçlar İkizler ve Başak burçları olacak o yüzden yönetici gezegeniniz geri giderken yeni adımlar atmamanızı tavsiye ederim. Önemli bir not ise; doğum haritasında Merkürleri geri hareket halinde olan kişiler bu dönemde daha rahat edeceklerdir ve sadece onlar istedikleri girişimleri yapabilir ve yeni adımlar atabilirler. BU geri hareket onları negatif değil pozitif olarak etkileyecektir. Ayrıca bu dönemde evlenilir mi? diye birçok soru alıyorum tabiiki evlenebilirsiniz (evlilik evinizin yöneticisi değil ise) sadece bazı gecikmeler ve aksaklıklar olabileceğini göz önüne alarak dikkat edin.

Veee eski sevgili konuları özellikle yükselen Kova burçları, Yaylar, Boğalar ve Balıklar, eski sevgilileriniz ile karşılaşabilirsiniz ya da haberler alabilirsiniz. Ama eski sevgililere dönmekten ziyade kapanış yapmak için bu dönem daha uygun olacaktır.

İyi haftasonları, sevgiler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir