Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

19

Aralık 2016

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – BOĞA BURCU

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

taurusSevgili yükselen Boğalar, 2017 yılına daha temkinli girmesi gereken ve adımlarına dikkat etmesi gereken burçlardansınız. Özellikle Mart ayının başına kadar biraz daha yavaş ilerleyeceksiniz. Bu sene ortak işler alanında çaba sarf edeceksiniz ve çalışma hayatınızda güzel gelişmeler elde etme imkanı yakalayacaksınız.

Yeni yıla Merkür geri hareketi ile giriyoruz bu da özellikle parasal konularda ve yurtdışı ile yapılan işlerde sizi etkileyecek. Yurtdışına seyahatler, yurtdışı ile yapılan işler ve yüksek eğitim ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekecek. Bu konularda bazı gecikmeler, aksamalar ve yanlış anlaşmalar olabilir. Özellikle Ocak ayının ortasına kadar daha yavaş ilerlemeniz daha sonra adımlar atmanız daha doğru olacaktır.

Mars’ın 9 Martta sizin burcunuza ve yükseleninize gelmesi sizin aksiyon alma isteğinizi artıracak fakat bu dönemde yönetici gezegeniniz Venüs geri gidiyor olacak, o yüzden eğer kişisel haritanızda Venüs geri harekette değil ise adım atarken dikkat etmeniz gerekecek. 4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ki Venüs sizin burcunuzu ve çalışma hayatınızı yönetiyor. Çalışma arkadaşlarınızla, finans konuları ile ve kendinizle ilgili hayata geçirmek istediğiniz şeylerde bu dönemde yavaş hareket etmekte fayda var. Özellikle estetik ve görünümüz ile ilgili değişiklik yapmak istediğiniz konular varsa bu dönemde yapmamanız daha iyi olacaktır.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin iş, çalışma hayatı, hizmet etme ve sizin için çalışanlar alanını aydınlatıyor. Bu konularda şansınız 2017 yılı Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Ekibinize katılan yeni bir kişi size çok yardımcı olabilir ve çeşitli şanslar getirebilir. Sağlığınız ile ilgili konularda da problemler yaşadıysanız bu alanda şifalanmak ve çeşitli tedaviler içinde iyi bir dönem olacak. Bu yıl bir evcil hayvan da edinebilirsiniz.

Biraz zorlanacağız alan ise ortak yapılan işler, finans konuları, banka kredileri gibi konular olacak. Bu zorlanmaların sonucu sizin bu alanlardan gündeminize gelen konularda bir yapılandırma ve güzel sonuçlar elde etmeniz olacak. Mesela bir iş yapmak için banka kredisi alabilirsiniz, ödemesinde zorlansanız da daha sonrasında bu iş ve azminiz size güzel getiriler sağlayabilir.  Burada dikkat etmeniz gereken konu; bu alanlarda önceden başlattığınız girişimler var ise Satürn 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri harekette olacağından bu dönemde bu girişimlere dikkat etmeniz. Önceden attığınız adımlar ile ilgili bazı düzeltmeler yapmanız ve bazı şeylerin üzerinden geçmeniz bu dönemde gerekebilir.

6 Haziran sonrasında her şey sizin için daha iyi olacak ve üzerinde çalıştığınız konular meyvesini vermeye başlayacak. Fakat yine de Satürn geri harekette olacağından özellikle yurtdışı ve kariyeriniz ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekecek.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin ev, aile ilgili konularınızı ve kariyer konularınızı etkileyecek. Bu konularda tutulmalar sonrası hızlı değişimler yaşamanız mümkündür.  11 Şubatta yaşanacak tutulma sizin kariyeriniz ile ilgili konuları etkileyecek. 26 Şubat ve takip eden günlerde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili konuların gündeme gelmesi,  Ağustos ayında ise ev, aile ve ev değişimi konularında bazı kararların alındığı ve değişimlerin yaşandığı zamanlar olacak. Ev değişimi, şehir içi ya da dışı taşınma konuları gündeme gelebilir.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim…

indir-1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir