Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

23

Aralık 2016

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – İKİZLER

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

İkizlerSevgili yükselen İkizler, 2017 yılında ana konunuz yine ikili ilişkiler ve evlilik konuları.  Aşk ve iş hayatında da sizi güzel gelişmeler bekliyor fakat Yeni Yıla Merkür geri hareketi ile giriyor olmamız yıla yavaş bir başlangıç yapacak.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi sizi aslında bütünüyle etkiliyor olacak. Kendiniz ile ilgili gerçekleştirmek istediğiniz konular, girişimler ve özellikle ev – aile konuları bu dönemde biraz yavaş ilerleyecek. 8 Ocak tarihinde Merkür düz harekete geçene kadar, iş anlamında, eviniz ve aileniz ile ilgili konularda kararlar alsanız da uygulamaya geçmemeniz önemli çünkü sonradan düzeltmeler yapmanız ya da yanlış karar aldığınızı anlamanız olası. Özellikle ortak para kullanımı, banka kredileri, bankalara olan borçlar ve eşin parası gibi konularda bu dönemde yeni girişim yapılmaması önemli olacak. (Doğum haritanızda Merkürünüz geri harekette ise yazılanların aksine sizin bu dönemde girişim yapmanız daha doğru olacaktır).

Mars şu anda kariyer alanınızda hareket ediyor ve bu hareket Ocak sonuna kadar devam edecek. Kariyer konularında aklınız karışık olabilir, bu dönemde karar almamanızı tavsiye ederim. 9 -10 Ocak civarlarına kadar beklemeniz daha doğru olacaktır. Şubat ayı ise hayalleriniz ve hedeflerinizle ilgili harekete geçmek için daha doğru olacak.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ki Venüs sizin hem aşk hayatı, çocuklar ve çalışma evinizi yönetiyor hem de biraz daha bilginiz dışında gelişen işleri anlatıyor. Bu dönemde eski sevgililerinizden (eşlerden) haberler alabilirsiniz ya da özellikle kadın figürlerinin arkanızdan iş çevirmesi mümkün olabilir. Bu dönemde biraz daha dikkatli hareket etmenizi öneririm ki bu konuların içerisinde para – finans konuları da var.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin aşk, çocuklar,çalışma hayatı ve hobiler alanınızı yönetiyor. Bu konularda şansınız 2017 yılı Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Bir bebek sahibi olabilirsiniz bu dönemde ya da karşınıza aşk anlamında birçok kişi çıkabilir. Yine aşk konularında zorlanmalar yaşayan bir kişi iseniz bu konuların şifalanması için iyi bir dönem.

Biraz zorlanacağız alan ise evlilik, ikili ilişkiler ve ortağınız ile ilgili konular olacak. Bu eşiniz ile problemli bir döneme girmeniz ve ayrılmanın eşiğine gelmeniz olabilir. Yine bekar iseniz sorumluluk alarak evlilik kararı almanız da. Satürn bu alanda 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri gideceğinden zorlandığınız ve problem yaşadığınız alanlar varsa onları düzeltmek ve gerekirse destek almak için bu dönemi kullanabilirsiniz.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak bu tutulmalar sizin öncelikle olarak eğitim konularınızı etkileyecek. Aynı zamanda yurtdışı ve yabancılar ile yapılan işler alanını da etkilediğinden yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz, yurtdışında bir işe girebilirsiniz ya da yabancı bir firma ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Yine eğitim alanında da yurtiçinde eğitim almak ya da yurtdışına gitmek veya kendi şehrinizde eğitim almak ile başka şehre taşınmak konuları gündem de olabilir. Özellikle Ağustos ayı bu konularda belirleyici olacak.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim…

yeniyil_buyuk

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir