Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

27

Aralık 2016

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – YENGEÇ

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Yengec.resize

Sevgili yükselen Yengeçler, 2017 yılında sizin için önemli konular çalışma hayatınız ve ailevi konular olacak. Yıla ikili ilişkiler alanında geri giden Merkür dolayısı ile biraz yavaş başlayacağız ama Ocak ayının sonuna doğru hızınız artacak. Bu geri hareket en çok sizin yakın akrabalar, kardeşinizle olan ilişkiler ve kısa seyahatler alanınızı etkileyecek bu yüzden bu konularda yanlış anlaşmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz.  8 Ocak tarihinde Merkür düz harekete geçecek ve bu konular düzelmeye başlayacak. (Doğum haritanızda Merkürünüz geri harekette ise yazılanların aksine sizin bu dönemde sıkıntı yaşamazsınız hatta seyahatler için iyi bir dönem bile diyebiliriz).

Mars şu anda yurtdışı ile ilgili konular uzaklara seyahatler alanından geçiyor ve sizi bu konularla ilgili hem harekete geçmeye itiyor fakat Balık burcunda olmasından dolayı bir o kadarda eminsiz yapıyor.  4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ve etki özellikle kariyer alanınızda olacak. Ev ile ya da eş ile ilgili sorunlar kariyer alanına yansıyabilir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin ev, aile ve gayrimenkul konularını anlatan alanınızdan geçiyor. Ev almanız bu yıl içinde mümkün olabilir, yine ev – şehir değiştirme ya da evinizde tadilat yapma konuları gündeme gelebilir.

Biraz zorlanacağız alan ise çalışma hayatınız, sizin için çalışanlar ve sağlığınız olacak. Bu zorlanmalar iş yerinde çok çalışmanız gerekmesinden ya da terfi almanız dolayısı ile olabilir. Emeğinizin karşılığını alacaksınız sevgili Yengeçler. Yine iş değişimi, ekip değişimi konuları da bu yıl gündeme gelebilir. Satürn bu alanda 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri gideceğinden zorlandığınız ve problem yaşadığınız alanlar varsa onları düzeltmek ve gerekirse destek almak için bu dönemi kullanabilirsiniz.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin öncelikle olarak yurtdışı, yabancılar ve yüksek eğitim konularınızı etkileyecek. Bu konularla ilgili ani gelişmeler, haberler ve değişimler özellikle Şubat ayında mümkün olabilir.  Aynı zamanda yurtdışı ve yabancılar ile yapılan işler alanını da etkilediğinden yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz, yurtdışında bir işe girebilirsiniz ya da yabancı bir firma ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca para alanlarınız haritanızda çok aktif olacak Şubat ve Ağustos ayları bu konularda değişimler yaşanacak aylar olarak görünüyor. Para kazanma şekliniz değişebilir.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir