Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

28

Aralık 2016

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI -ASLAN

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

leo

Sevgili yükselen Aslanlar, 2017 yılında sizin için önemli konular yapmak istedikleriniz, kendiniz ile ilgili konular ve ikili ilişkileriniz olacak. Yıla geri giden Merkür dolayısı ile iş konularında bazı aksaklıklar ve gecikmeler ile başlayacaksınız fakat Ocak ayının sonuna doğru hızınız artacak. Bu geri hareket özellikle sizin parasal konularınızı da etkileyecek, geçmişten gelen borçlar ve alacaklar bu dönemde gündeme gelebilir. Yeni yıla girerken para konuları ve çalışma hayatınız yoğun olarak gündeminizde olacak. 8 Ocak tarihinde Merkür düz harekete geçecek ve bu konular düzelmeye başlayacak. (Doğum haritanızda Merkürünüz geri harekette ise yazılanların aksine sizin bu dönemde sıkıntı yaşamazsınız hatta seyahatler için iyi bir dönem bile diyebiliriz).

Mars şu anda ortak para konuları, banka kredileri veya yaşadığınız bazı maddi kayıp ya da sorunlar varsa o alanlardan geçiyor. Para konularında oldukça verici ve fedakar bir insansınız ve ortak para kullanımlarında aldatılmaya biraz açıksınız o yüzden bu sene bu konularda dikkatli olun özellikle ilk aylarda. 4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ve etki özellikle kariyer alanınızda olacak. Bu konularla ilgili kararlar ve girişimlerde bu dönemde dikkatli olun.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin kardeşler, yakın akrabalar, eğitim, yazım ile ilgili işler ve kısa seyahatler alanınızdan geçiyor. Bu konularda güzel destekler, gelişmeler önümüzdeki sene Ekim ayı sonuna kadar mevcut. Eğer aranızın iyi olmadığı yakın akrabalarınız varsa veya kardeşinizle sıkıntılarınız varsa bu sene aranızın düzelmesi için uygun bir zaman olacak.

Biraz zorlanacağız alan ise aşk ve çocuklar konuları olacak. Eğer ilişkiniz varsa ciddi boyuta geçmesi söz konusu iken, yine ilişkinizde zorlu dönemler ve sizi sınayacak konularda söz konusu olabilir. Eğer bebek istiyorsanız bu yıl bir bebek haberi de alabilirsiniz. Yine çocuğunuz ile ilgili konuların bu sene çok yoğun gündeme gelmesi ve sizi biraz uğraştırması muhtemeldir.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin öncelikle sizin ortak finans alanınızı etkileyecek, son 1,5 yıldır tutulmalarla etkilenen bu alan sizin para kazanma şekliniz ve ortak para kullanımınıza odaklandı ve bazı değişimler getirdi. BU Şubat ayında bu konularla ilgili son bir tutulma daha olacak. Yine yıl içinde olacak tutulmalar Aslan – Kova aksında olacağından direkt sizi etkiliyor olacak. Bu konular daha çok ben ne yapıyorum, ne istiyorum, görünüşümden ve kendimden memnun muyum, ilişkilerden ne bekliyorum ne alıyorum, evliliğim ile ilgili ne yapmalıyım? Ayrılmalı mıyım yoksa bu ilişkinin içinde kalmalı mıyım gibi soruları içerecek.  Yepyeni başlangıçların olacağı bir yıl olacak sizin için özellikle bazı değişimlere ayak uydurmaya zorlanıyor olacaksınız.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir