Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

30

Aralık 2016

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – BAŞAK

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

virgo-horoscope-2015Sevgili yükselen Başaklar, 2017 yılında sizin için önemli konular ikili ilişkiler, aile, yerleşim ve gayrimenkul konuları olacak. Burcunuzun yöneticisinin geri hareketi ile yıla giriyoruz bu hareket direkt olarak öncelikle sizi etkiliyor, yapmak istedikleriniz, girişimleriniz, zihninizde planladığınız şeylerin üstünden geçmeniz ve beklemeniz gerekiyor. 8 ocak sonrasında harekete geçmek üzere hazır olacaksınız. Yine bu Merkür gerilemesi size eski aşklarınızı getirebilir ve ilişkinizi sorgulamanızı sağlayabilir. Kariyeriniz ile ilgili konular da Merkür etkisinde olduğundan şu aralar netleşememek ve ilerleyememek sizi sıksa da Ocak sonuna doğru her şey oturmaya başlayacak.

Mars şu anda sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızdan geçiyor aslında ilişkiler konusunda da bir şeyleri oturtmak bitecekse bitirmek, devamsa devam etmek istiyorsunuz ama şu anda karar vermeye uygun bir zaman dilimi değil. İki arada bir derede kalmış hissediyorsanız kendinizi Mars’ın Koç burcuna geçeceği ve kuvvetleneceği 29 Ocağı bekleyin. Ortak finans konuları, ortak yapılacak işler içinde bu dönem uygun olacak.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ve sizin özellikle parasal konularınızı etkileyecek. Bu dönemde parasal girişim yapmamanız, yatırım yaparken ya da alım – satım yaparken dikkat etmeniz gerekecek. Çünkü bir gezegen geri giderken yapılan girişimler bizi tekrar üzerinden geçmek gerekecek durumlara iter.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin para alanınızdan geçiyor aslında parasal konularda güzel gelişmeler elde edeceğiniz bir yıl. Sadece Jüpiter’in geri hareket edeceği 6 Şubat – 9 Haziran arasındaki döneme dikkat edin. Onun dışında güzel zamanlar sizi bekliyor bu konularda. Eğer haritanızda Jüpiter gezegeni geri harekette ise bu dönem sizin en iyi ilerleyeceğiniz dönem olacaktır.

Biraz zorlanacağız alan ise ev, aile, yerleşiminiz ve gayrimenkul ile alakalı konular olacak. Yer – ev değiştirmeniz gerekebilir bu yıl ya da değiştirmiş olabilirsiniz ama belki bir düzenleme daha yapmanız gerekebilir. Aslında Satürn bu alanda sorumluluk aldırdığından bir ev almanız, evlenmeniz de önümüzdeki 1 yıllık dönemde mümkün olabilir.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar öncelikle sizin ortak finans alanınızı etkileyecek, son 1,5 yıldır tutulmalarla etkilenen bu alan sizin para kazanma şekliniz ve ortak para kullanımınıza odaklandı ve bazı değişimler getirdi. BU Şubat ayında bu konularla ilgili son bir tutulma daha olacak. Yine yıl içinde olacak tutulmalar Aslan – Kova aksında olacağından bunlar sizi daha çok içsel olarak etkileyecek, bilinçaltınız, değişimler, sizin için çalışanlarla ilgili konular ve sağlığınız gündemde olacak. Bu konularda biraz dikkatli olmanız gereken bir yıl olacak.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir