Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

31

Aralık 2016

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – AKREP

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

scorpio

Sevgili yükselen Akrepler, 2017 yılında ana odağınız parasal konular olmaya devam edecek. Haritanız biraz parasal konularda zorlanma gösteriyor ama aynı zamanda bunun sebebinin aldığınız bir şey olması da mümkün. Yani parayı yatırım için kullanmanız da mümkün. Yine para kazanma durumunuz, para kazanma şekliniz hep 2017 yılının gündeminde olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin ortak para kullanımlar, borçlar, banka kredileri alanınızı etkilediğinden 8 Ocak tarihine kadar bu konularda girişimler yapmamaya dikkat edin. Yine arkadaşlarınız ve hayalleriniz ile ilgili alanlarda Merkür tarafından yönetildiğinden bu konularda bazı yanlış anlaşmalar olabilecekken eski arkadaşlarınızın karşınıza çıkması veya daha önceden hayalini kurduğunuz bazı konuların aklınıza gelmesi veya hatırlayacağınız olaylar olması muhtemeldir.

Mars şu anda sizin aşk hayatınızı, çocuklarınız ile ilgili konuları ve çalışma hayatınızı anlatan alanda ilerliyor bu konularda aslında aksiyon almak istiyorsunuz ama ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Bunun için Ocak ayının sonunu beklemeniz daha doğru olacaktır.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak sizin hem ikili ilişkiler ve evlilik alanında yanlış anlaşmalara yol açabilecek hem de iş – çalışma hayatınızda. Özellikle bu dönemde bilmediğiniz sizden saklanan konular gündeme gelebilir. Yine eski eş veya sevgililerden haberler de bu dönemde gündeme gelebilir. Bu dönemde hem yeni bir ilişkiye başlamak hem de iş yerinde bazı değişiklikler yapmak uygun olmayacak.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin haritanızın biraz kapalı alanından geçiyor bu hem bilinçaltınızda yatan problematik konularla ilgili iyileşme ve şifalanma vaktini anlatıyor hem de beklemediğiniz yerlerden gelebilecek şansları. Eğer bu dönemde hastane v.b konular gündeme gelirse en iyi tedaviyi almanız ve hızlı bir iyileşme süreci mümkün olacaktır.  Sadece Jüpiter’in geri hareket edeceği 6 Şubat – 9 Haziran arasındaki döneme dikkat edin. Onun dışında güzel zamanlar sizi bekliyor. Eğer haritanızda Jüpiter gezegeni geri harekette ise bu dönem sizin en iyi ilerleyeceğiniz dönem olacaktır.

Biraz zorlanacağız alan ise daha öncede bahsettiğim gibi parasal konular olacak. Bu hem kazanmada zorlanma olabileceği gibi, kazanmada sıkıntı olmayıp borca girmek yüzünden bir sıkışma olabilir. Yine bu dönemde buradan geçen Satürn sizin aslında yatırım yapma ve bir şeyler satın alma alanınızı da açıyor olacak.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin ev, aile ve kariyer konularınızı etkileyecek. Ev değişimi, şehir içinde başka bir yere taşınma ya da başka bir şehre taşınma söz konusu olabilir. Yine kariyerinizde de bir değişiklik bu aylarda söz konusu olabilir. İlk belirtiler Şubat sonunda gelip değişikliklerin tam yönü Ağustos ayında belli olabilir.  Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir