Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

2

Ocak 2017

0

YORUMLAR

Venüs ve İlişkilerimiz

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

 

venus_goddessHaritalarda Venüs ne anlatıyor?

İlişkilerimiz ile ilgili konulara bir astroloji haritasında Venüs ile bakılır. Venüs aşk, güzellik, çekicilik, şehvet, mutluluk ve keyif demektir. Bir kadın haritasında Venüs evliliğin olup olmayacağını anlamak için bakılan kriterler arasındadır.

Venüs’ün haritada bulunduğu burca göre aslında eş arayışlarımızda değişiklik gösterir, mesela Venüs haritanızda Kova burcunda ise daha marjinal ve özgürlükçü ilişkiler arayışında olabilirsiniz. Uzun vadeli ilişki kurmakta kişi zorlanabilir. Venüs Akrep burcunda olduğunda burada çok rahat durumda değildir bu yüzden ilişkilerde temkinli olma gereği hisseder ve sevdiği şeylere tutku ile bağlanma eğilimindedir hatta bu konumlama bazen diğer etkilere ve açılara da bağlı olarak takıntılı bir ruh haline, kişinin aşırı kıskanç ve sahiplenmeci olmasına sebep verebilir.

Venüs en çok kendi yönettiği Terazi ve Boğa burçlarını sever. Bu burçlarda olduğunda hem estetik anlayışı olan birisini verir hem de ilişkilerde uyumu ve dengeyi arayan bir kişiyi…

Aslında gezegenlerin haritamızda konumlandığı burçlar bizim bazı davranışları neden yaptığımızı da açıklıyor. Yani aşırı kıskanç olan bir kişinin neden böyle davrandığını… Ama önemli olan haritadan bu bilgiyi aldıktan sonra eriştiğimiz farkındalık ile ilişkilerimize farklı bir gözle bakabilmek ve yüzleşmek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir