Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

3

Ocak 2017

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – OĞLAK

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

capricornSevgili yükselen Oğlaklar, 2017 yılında ana odağınız kariyeriniz ile ilgili konular olacak. Aynı zamanda kendinize dönüp kendi içinizde değişim dönüşüm yaşamanızı sağlayacak konular ve bazı sağlık konuları gündemde olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin burcunuzda bu gerileme hareketini yaptığından ve sizin iş hayatınızı, inançlar ile ilgili alanınızı ve yurtdışı ile ilgili konuları etkilediğinden bu konularda dikkatli olmanızı öneririm. Bu konularda eski konular gündeminize gelebilir ya da siz bazı eski konulara takılı kalabilirsiniz. 8 Ocak tarihine kadar bu konularda girişimler yapmamaya dikkat edin. Yurtdışı seyahat planlıyorsanız bu döneme denk getirmeyin, her türlü yurtdışı işinizi rölantiye alın derim. Merkürü doğum haritasında geri harekette olanlar için bu etki sorun olmayacaktır.

Mars şu anda sizin iletişim ile ilgili konularınızı anlatan evde ilerliyor. Aslında çok konuşmak, dile getirmek ve iletişim kurma isteğiniz var ama bir türlü kendinizi ifade edemiyor iseniz ay sonunda Mars’ın bu alandan çıkmasını bekleyin. Zihin ve akıl karışıklığı, ne yapmak istediğiniz bilmeme gibi durumlar söz konusu.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak bu hareket sizin ev konularını anlatan alanınızda olacak. Bu dönemde ev taşıma, değiştirme ya da alım –satım konularından uzak durun. Yine bu gezegen sizin kariyer, aşk – ilişkiler ve çocuklar ile ilgili alanınızı etkilediğinden bu konularda bazı gecikmeler, aksaklıklar, eskiden kalan konuların gündeme gelmesi söz konusudur.  Venüs genel anlamda ilişkiler ile ilgili de olduğundan bu dönemde karşınıza çıkan yeni kişilere dikkat edin, kısa süreliğine gelmiş olabilirler. Eski sevgililerin gelmesi ya da araması ise Venüs geri hareketinin yaptığı başlıca şeylerden biridir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin haritanızın kariyer alanından geçiyor ve bu konular aslında bu yıl şanslı olacağınız ve güzel gelişmeler yaşayacağınız alan olacak. Bir iş değişikliği de yapabilirsiniz ve bu yeni iş sizin gönlünüzde yatan ve hep istediğiniz şey olabilir. Ocak başı biraz bu konularda beklenmedik etkilere açık aile ile işiniz arasında kalabilirsiniz. Ailenizden birisi ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu iş alanınıza yansıyabilir. Jüpiter 6 Şubat – 9 Haziran arasında geri harekette olacak bu dönemde ise bazı eski şansların gündeme gelmesi mümkün olurken bazı yavaş hareket etmenizi gerektiren şeylerde olacaktır. Yani bu dönemde şansınızı iş alanında fazla zorlamayın demek yerinde olacaktır. Fakat haritasında eğer Jüpiter gezegeni geri harekette olanlar var ise onların bu dönemde ilerlemeler kaydetmeleri mümkündür.

Satürn gezegeni sizin biraz kapalı alanınızdan geçiyor olacak zaten bir süredir içsel ve zorlu bir süreç yaşıyorsunuz bu yaklaşık 1 sene daha devam edecek. Bu dönemde enerji, şifa çalışmaları, meditasyon ve kendinize dönmenizi sağlayacak çalışmalar önemli olacak. Aslında bir nevi transformasyon geçiriyorsunuz, yenileniyorsunuz ve eski inat durumunuz değişiyor. Yine hastane konuları ve bazı sağlık konuları gündeminize gelebilir bu yıl, bu hem sizinle ilgili konular hem de yakınlarınız ile ilgili konular olabilir.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin parasal alanınızı etkileyecek. Para kazanma yönteminiz değişebilir ya da beklemediğiniz yerlerden para gelebilir mesela miras yolu ile gibi. Para ile ilgili konular önce Şubat sonuna doğru sonra ise Ağustos ayında tetiklenecek ve değişim ayları bu zamanlar olacak.

Güzel ve hayrınıza olan gelişmelerin yaşanacağı, mutlu, huzurlu, bol paralı, bereketli ve sağlıklı bir yıl dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir