Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

3

Ocak 2017

0

YORUMLAR

Neden Astroloji Danışmanlığı Alınır?

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

aesops_fables_astrologer_by_milo_winter

Astroloji haritası kişinin doğum tarihi, doğum yeri ve net doğum saati ile çıkartılır. Doğum saati yükselen burcun belirlenmesinde ve hayat alanlarımızı anlatan evlerin belirlenmesinde önemlidir.

Peki, ne sağlar bize haritamızın incelenmesi? Öncelikle kendimizi tanımamızı sağlar, bazı şeyleri neden yaşadığımızı, hayatımızın zorlu alanlarını, kolay ilerleyebileceğimiz alanlarını, içimizde yatan cevherleri keşfetmemizi sağlar…

İlişkilerimiz, ayrılıklarımız, iş ile ilgili alanlarımız, para durumları ve bunların dönemsel olarak aldığı etkileri haritadan okuyabiliriz. Eğer tekrar tekrar benzer ilişkiler yaşıyorsak bunun altında yatan sebepler ve çözmemiz gereken kritik noktalar nedir görebiliriz.

Evlilik ve iş kurma öncesinde uyum haritası danışmanlığı almak sorun çıkabilecek alanlar ve uyumlu alanları görmek için son derece önemlidir, ne de olsa bir ilişki iki kişinin birbirinin beğenmediği alanları tolere edebilmesi ile alakalıdır. Yine iş ortaklığında da uyum haritası ve işe başlama zamanı önemlidir. Genelde bir sorun çıktıktan sonra danışmanlık alınabiliyor fakat o zaman ancak zararın ne kadar çok ya da az olabileceği ve işlerin ne zaman düzeleceği konuları üzerine yorum yapılabiliyor.

Hayat yolumuzda yürürken bize bir rehber ve ışık sağlar astroloji fakat hiçbir astrolog sizin adınıza karar vermez yani bu ilişkiyi bitir ya da bitecek, bu işten ayrıl demez- ya da dememeli – biz oradaki potansiyelleri okuruz siz bunların üzerinden bir karara varırsınız. Çünkü önemli olan haritadan aldığınız rehberlik ile korkmadan o olayların içinden geçebilmek ve farkındalığa vararak size anlatılmaya çalışılanı anlamak ve ilerleyebilmek. Kabule geçerek, korkmayarak birçok sorunun içinden geçen ve zorlu dediğimiz açıları – etkileri aşan kişi gördüm. O yüzden danışmanlık alırken size korku senaryoları yazan kişilerden uzak durun çünkü korku sizi negatife çeker ve o işinde negatif sonuçlanmasına kadar gider. Olumlu düşün, olumlu olsun sözüne çok inanırım. O yüzden asıl olan insanları korkutmak değil, onlara oluşabilecek etkileri söylerken aşmaları içinde destek vermektir.

Ayrıca astroloji haritalarından bilinçaltınıza yazılmış kodları, aileden gelen inançları ve sorunlu alanları da bulmak söz konusu. Bunların tespiti aslında tedavi ve aşılması içinde en büyük desteği sağlıyor. Astrolojinin en güzel kullanımı size rehber olmasına izin vermek ve buradan aldığınız öngörüleri hayata uygulayarak ilerleyebilmek.

Astrolojinin hayatınıza ve ilişkilerinize rehber olması dileği ile…  Sevgiler,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir