Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

6

Ocak 2017

0

YORUMLAR

Ülkemiz için Meditasyon

Yazar , Kategori Astroloji, Meditasyon

bayrak

Hadi gelin ülkemiz için bir meditasyon yapalım ve sevgi gönderelim kalbimizden!

Sakin ve sessiz bir yerde rahat olduğunuz bir şekilde oturun.

Derin, derin 3 kez nefes alıp verin ve düşüncelerinizi yavaşlatmaya çalışın.

Rahat nefesle 3-5 dakika daha kalbinize odaklanmaya ve nefesinizi takip etmeye çalışın.

Nefesiniz sakin, zihniniz yavaşladığında kalbinize odaklanın (elinizi kalbinize de koyabilirsiniz) ve kalbimi sevgiyle doldurmayı seçiyorum diye tekrarlayın.

Sonra kalbinizden pembe bir sevgi ışığının çıkıp önce sevdiklerinize, kardeşinize, eşinize, annenize gittiğini hayal edin, sonra ise şehitlerimizin ailelerine ve üzüntü içinde olduğunu bildiğiniz kişilerin kalbine gönderdiğinizi hayal edin. İçinizden sizi sevgiyle kucaklıyorum deyin. Birkaç dakika buna odaklandıktan sonra ülkemizi hayal edin, kuş-bakışı görür bir şekilde tepeden bakıyorsunuz ve ülkenin her şehrine, her yerine sevgi gönderiyorsunuz. Yine kalbinizden çıkan pembe sevgi ışığı ile tüm ülkeyi sarın.

Benim meditasyonun sonunda yaptığım ise beyaz ve saf koruyucu bir ışık ile ülkemizin sınırlarını çevirdiğimi hayal ederim ve korumaya aldığımı düşünürüm. Burada ülkemiz ve içinde yaşayan insanlar hakkında yaptığınız tüm yorumlardan ve önyargılardan da vazgeçtiğinizi düşünebilirsiniz.

Bu meditasyonu kötülüğe karşı birden fazla kişi aynı anda yaparsa kötülüğün karşısında bir koruyucu kalkan oluşturacaktır. Ayrıca hem kalbinizi daha sevgi dolu hissedeceksiniz hem de sevgiyi paylaştığınız için artacak.

Sevgide kalmanız ümidi ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir