Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

7

Ocak 2017

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – BALIK

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

pisces

BALIK BURCU: Sevgili yükselen Balıklar, 2017 yılında ana odağınız kariyer konuları, ortak yapılan projeler ve ortak finans konuları olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin haritanızda bu gerileme kariyer alanını etkiliyor. Kariyerinizde ya da işinizle ilgili yaptığınız açıklamalarda bazı yanlış anlaşmalar ya da hatalar yaşayabilirsiniz. Yine bu günlerde iş konularında ne söylediğiniz ve nasıl söylediğiniz önemli olacak.  Bazı eski konularında gündeminize gelmesi ya da siz bazı eski konulara takılı kalmanız da söz konusu. 8 Ocak tarihine kadar bu konulara dikkat edin ve olabildiğince konuşmalarınıza, görüşmelerinize dikkat etmeye çalışın.

Mars şu anda sizin burcunuzda ilerliyor, aslında size aksiyon aldırmak ve harekete geçirmek istiyor fakat ne yazık ki kararsızsınız ve önünüzü göremiyorsunuz. Kafanız ortak finans konularında ama bir türlü içinden nasıl çıkacağınızı bilemiyorsunuz. Venüs’ün Ocak ayında burcunuza geçmesi ile birlikte aslında güzel etkilere de açık olacaksınız özellikle kendinizle ilgili yapmak istedikleriniz, sevmek ve sevilmek ile ilgili konularda. Mars’ın ay sonunda bu alandan çıkması ile Şubat ayı parasal konularda ilerlemeler ve girişimler için iyi olacak ve eliniz kuvvetlenecek.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak bu hareket sizin ortak finans, banka kredileri gibi durumlarınızda yavaşlama getirecek, yen girişimler yapmanızı bu dönem için önermem. Eskiden kalan borçların konuşulması, alınması veya yapılandırılması için iyi iken,yeni parasal girişim ve yatırım yapmamanızı öneririm bu dönemde.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin ortak projeler, miraslar, banka kredileri ve eşin parasını anlatan alandan geçiyor. Bu alanlarda aslında şanslı gelişmelere açıksınız. Eğer ortak bir iş yapacaksanız geri giden gezegenlere dikkat ederek yapacağınız hareketler kazandıracaktır. Yine eşten gelecek maddi destekler veya miras konuları bu yıl gündemde olabilir.  Jüpiter 6 Şubat – 9 haziran arasında geri harekette olacak bu dönemde ise bazı eski şansların gündeme gelmesi mümkün olurken bazı yavaş hareket etmenizi gerektiren durumlarda olacaktır. Fakat haritasında Jüpiter gezegeni geri harekette olanlar, bu dönemde ilerlemeler kaydetmeleri mümkündür.

Satürn gezegeni sizin kariyer konularınızı anlatan alandan geçiyor olacak, bu konularda biraz zorlanma önümüzdeki 1 sene daha mümkün. Aynı zamanda bu konumlama iş kurmanız ve onu ayağa kaldırmaya çalışmak için çalışmanız anlamına da geliyor olabilir. Bu durumda yoğun bir çalışma dönemi sizi beklerken 2017 yılının ikinci yarısında geri kazanımları güzel olacak gözüküyor.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar öncelikle sizinle ilgili yeni başlangıçları anlatırken, biraz sağlığınızı ve arkadan çevrilen işleri anlatan alanı da etkileyecek. Eğer ortak bir iş yapacaksanız kiminle yaptığınıza dikkat edin. İçsel bir süreç ve bazı beklenmedik değişimler mümkün.

Güzel ve hayrınıza olan gelişmelerin yaşanacağı, mutlu, huzurlu, bol paralı, bereketli ve sağlıklı bir yıl dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir