Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

10

Ocak 2017

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

indir-1

Burcunuza ve yükseleninize göre okuyunuz…

KOÇ BURCU:

Sevgili yükselen Koçlar, yıla hızlı bir giriş yapıyorsunuz, özellikle Ocak ayının sonlarına doğru hayat daha hızlanmaya başlayacak ve siz yoğun bir dönem geçireceksiniz. İkili ilişkiler ve evlilik konuları ise bu yıl gündeminizde olacak ve güzel gelişmeler yaşayacağınız konular arasında.

Yeni yıla Merkür geri hareketi ile giriyoruz bu da özellikle sizin yazışmalar, sözleşmeler, kısa seyahatler ve çalışma hayatınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Bu konularda bazı gecikmeler, aksamalar ve yanlış anlaşmalar olabilir. Özellikle Ocak ayının sonuna kadar daha yavaş ilerlemeniz ve bu konularda iki düşünüp bir adım atmanız daha doğru olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın 28 Ocakta burcunuza geçişi ile birlikte hayatınız hızlanacak ve adımlar atmaya başlayacaksınız. 10 Marta kadar bu hızlı dönem devam ediyor olacak.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ki Venüs sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızı yönetiyor. İkili ilişkiler konularında dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimi olacak, yanlış anlaşmalar, ilişkilerde sorunlar bu dönemde gündeminize gelebilir. Yine eski ilişkiler ile ilgili konular, biten evliliğiniz ya da ilişkiniz ile ilgili alacağınız haberler de söz konusu olabilir. Eğer bitmiş bir ilişkiniz var ama sizin tekrar dönmek gibi bir niyetiniz varsa bu dönemde sorunların konuşulup çözülmesi ve tekrar bir birliktelik söz konusu olabilir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda hareket ediyor. Bu konularda şansınız 2017 yılı Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Bu sene yükselen Koçlar için evlilik söz konusu olabilir. Aynı zamanda sorunlu evlilik yaşayanlar için bir iyileşme ve toparlama süreci de olabilir. Bazı sorunlu evlilik ve ilişkilerden ise özgürleşme içinde iyi bir yıl olacak.

Biraz zorlanacağız alan ise yurtdışı seyahatler, yabancılar ile yapılan işler, yüksek eğitim ve inançlar ile ilgili konular olacak. Daha geniş bakış açısına sahip olmak ve başkalarını da düşünüp, empati yapabilmek için iyi bir yıl. Bu zorlanmaların ise sonucu sizin bu alanlardan gündeminize gelen konularda bir yapılandırma ve güzel sonuçlar elde etmeniz olacak. Mesela yurtdışı ile iş yapmak istiyorsanız önce zorlanabilir ama sonunda bu işi oturtup güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Yine yurtdışında eğitim almak gibi konular gündeminize gelebilir bu konular önce sizi zorlayabilir ama bu zorlukları aştığınızda alacağınız eğitim ve elde edeceğiniz tecrübeler size son derece güzel faydalar sağlayabilir. Burada dikkat etmeniz gereken konu; bu alanlarda önceden başlattığınız girişimler var ise Satürn 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri harekette olacağından bu dönemde bu girişimlere dikkat etmeniz. Önceden attığınız adımlar ile ilgili bazı düzeltmeler yapmanız ve bazı şeylerin üzerinden geçmeniz bu dönemde gerekebilir. Bu konular özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda olacaktır.

21 Mart – 21 Nisan arasında yeni başlangıçlar için ideal bir zamanlama olacak. İsteklerinize ve kendinize odaklanmanız için iyi bir dönem olacak.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar öncelikle aşk hayatınız, çocuklar ile ilgili konular ve hayalleriniz, ümitleriniz, arkadaş çevreniz ile ilgili konuları etkileyecek. 11 Şubat özellikle aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konuları etkileyecek. 26 Şubat ve takip eden günlerde bilginiz dışında olan bazı konuların gündeme gelmesi, sizi şaşırtması ve duygusal dünyanızı etkilemesi söz konusu. Ağustos ayı ise bazı kararların alındığı ve hayallerinize odaklandığınız zamanlar olacak.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim…

BOĞA BURCU:

Sevgili yükselen Boğalar, 2017 yılına daha temkinli girmesi gereken ve adımlarına dikkat etmesi gereken burçlardansınız. Özellikle Mart ayının başına kadar biraz daha yavaş ilerleyeceksiniz. Bu sene ortak işler alanında çaba sarf edeceksiniz ve çalışma hayatınızda güzel gelişmeler elde etme imkanı yakalayacaksınız.

Yeni yıla Merkür geri hareketi ile giriyoruz bu da özellikle parasal konularda ve yurtdışı ile yapılan işlerde sizi etkileyecek. Yurtdışına seyahatler, yurtdışı ile yapılan işler ve yüksek eğitim ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekecek. Bu konularda bazı gecikmeler, aksamalar ve yanlış anlaşmalar olabilir. Özellikle Ocak ayının ortasına kadar daha yavaş ilerlemeniz daha sonra adımlar atmanız daha doğru olacaktır.

Mars’ın 9 Martta sizin burcunuza ve yükseleninize gelmesi sizin aksiyon alma isteğinizi artıracak fakat bu dönemde yönetici gezegeniniz Venüs geri gidiyor olacak, o yüzden eğer kişisel haritanızda Venüs geri harekette değil ise adım atarken dikkat etmeniz gerekecek. 4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ki Venüs sizin burcunuzu ve çalışma hayatınızı yönetiyor. Çalışma arkadaşlarınızla, finans konuları ile ve kendinizle ilgili hayata geçirmek istediğiniz şeylerde bu dönemde yavaş hareket etmekte fayda var. Özellikle estetik ve görünümüz ile ilgili değişiklik yapmak istediğiniz konular varsa bu dönemde yapmamanız daha iyi olacaktır.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin iş, çalışma hayatı, hizmet etme ve sizin için çalışanlar alanını aydınlatıyor. Bu konularda şansınız 2017 yılı Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Ekibinize katılan yeni bir kişi size çok yardımcı olabilir ve çeşitli şanslar getirebilir. Sağlığınız ile ilgili konularda da problemler yaşadıysanız bu alanda şifalanmak ve çeşitli tedaviler içinde iyi bir dönem olacak. Bu yıl bir evcil hayvan da edinebilirsiniz.

Biraz zorlanacağız alan ise ortak yapılan işler, finans konuları, banka kredileri gibi konular olacak. Bu zorlanmaların sonucu sizin bu alanlardan gündeminize gelen konularda bir yapılandırma ve güzel sonuçlar elde etmeniz olacak. Mesela bir iş yapmak için banka kredisi alabilirsiniz, ödemesinde zorlansanız da daha sonrasında bu iş ve azminiz size güzel getiriler sağlayabilir.  Burada dikkat etmeniz gereken konu; bu alanlarda önceden başlattığınız girişimler var ise Satürn 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri harekette olacağından bu dönemde bu girişimlere dikkat etmeniz. Önceden attığınız adımlar ile ilgili bazı düzeltmeler yapmanız ve bazı şeylerin üzerinden geçmeniz bu dönemde gerekebilir.

6 Haziran sonrasında her şey sizin için daha iyi olacak ve üzerinde çalıştığınız konular meyvesini vermeye başlayacak. Fakat yine de Satürn geri harekette olacağından özellikle yurtdışı ve kariyeriniz ile ilgili konularda dikkatli olmanız.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin ev, aile ilgili konularınızı ve kariyer konularınızı etkileyecek. Bu konularda tutulmalar sonrası hızlı değişimler yaşamanız mümkündür.  11 Şubatta yaşanacak tutulma sizin kariyeriniz ile ilgili konuları etkileyecek. 26 Şubat ve takip eden günlerde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili konuların gündeme gelmesi,  Ağustos ayında ise ev, aile ve ev değişimi konularında bazı kararların alındığı ve değişimlerin yaşandığı zamanlar olacak. Ev değişimi, şehir içi ya da dışı taşınma konuları gündeme gelebilir.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim…

İKİZLER BURCU:

Sevgili yükselen İkizler, 2017 yılında ana konunuz yine ikili ilişkiler ve evlilik konuları.  Aşk ve iş hayatında da sizi güzel gelişmeler bekliyor fakat Yeni Yıl’a Merkür geri hareketi ile giriyor olmamız yıla yavaş bir başlangıç yapacak.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi sizi aslında bütünüyle etkiliyor olacak. Kendiniz ile ilgili gerçekleştirmek istediğiniz konular, girişimler ve özellikle ev – aile konuları bu dönemde biraz yavaş ilerleyecek. 8 Ocak tarihinde Merkür düz harekete geçene kadar, iş anlamında, eviniz ve aileniz ile ilgili konularda kararlar alsanız da uygulamaya geçmemeniz önemli çünkü sonradan düzeltmeler yapmanız ya da yanlış karar aldığınızı anlamanız olası. Özellikle ortak para kullanımı, banka kredileri, bankalara olan borçlar ve eşin parası gibi konularda bu dönemde yeni girişim yapılmaması önemli olacak. (Doğum haritanızda Merkürünüz geri harekette ise yazılanların aksine sizin bu dönemde girişim yapmanız daha doğru olacaktır).

Mars şu anda kariyer alanınızda hareket ediyor ve bu hareket Ocak sonuna kadar devam edecek. Kariyer konularında aklınız karışık olabilir, bu dönemde karar almamanızı tavsiye ederim. 9 -10 Ocak civarlarına kadar beklemeniz daha doğru olacaktır. Şubat ayı ise hayalleriniz ve hedeflerinizle ilgili harekete geçmek için daha doğru olacak. 4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ki Venüs sizin hem aşk hayatı, çocuklar ve çalışma evinizi yönetiyor hem de biraz daha bilginiz dışında gelişen işleri anlatıyor. Bu dönemde eski sevgililerinizden (eşlerden) haberler alabilirsiniz ya da özellikle kadın figürlerinin arkanızdan iş çevirmesi mümkün olabilir. Bu dönemde biraz daha dikkatli hareket etmenizi öneririm ki bu konuların içerisinde para – finans konuları da var.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin aşk, çocuklar,çalışma hayatı ve hobiler alanınızı yönetiyor. Bu konularda şansınız 2017 yılı Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Bir bebek sahibi olabilirsiniz bu dönemde ya da karşınıza aşk anlamında birçok kişi çıkabilir. Yine aşk konularında zorlanmalar yaşayan bir kişi iseniz bu konuların şifalanması için iyi bir dönem.

Biraz zorlanacağız alan ise evlilik, ikili ilişkiler ve ortağınız ile ilgili konular olacak. Bu eşiniz ile problemli bir döneme girmeniz ve ayrılmanın eşiğine gelmeniz olabilir. Yine bekar iseniz sorumluluk alarak evlilik kararı almanız da. Satürn bu alanda 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri gideceğinden zorlandığınız ve problem yaşadığınız alanlar varsa onları düzeltmek ve gerekirse destek almak için bu dönemi kullanabilirsiniz.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak bu tutulmalar sizin öncelikle olarak eğitim konularınızı etkileyecek. Aynı zamanda yurtdışı ve yabancılar ile yapılan işler alanını da etkilediğinden yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz, yurtdışında bir işe girebilirsiniz ya da yabancı bir firma ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Yine eğitim alanında da yurtiçinde eğitim almak ya da yurtdışına gitmek veya kendi şehrinizde eğitim almak ile başka şehre taşınmak konuları gündem de olabilir. Özellikle Ağustos ayı bu konularda belirleyici olacak.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim…

YENGEÇ BURCU:

Sevgili yükselen Yengeçler, 2017 yılında sizin için önemli konular çalışma hayatınız ve ailevi konular olacak. Yıla ikili ilişkiler alanında geri giden Merkür dolayısı ile biraz yavaş başlayacağız ama Ocak ayının sonuna doğru hızınız artacak. Bu geri hareket en çok sizin yakın akrabalar, kardeşinizle olan ilişkiler ve kısa seyahatler alanınızı etkileyecek bu yüzden bu konularda yanlış anlaşmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz.  8 Ocak tarihinde Merkür düz harekete geçecek ve bu konular düzelmeye başlayacak. (Doğum haritanızda Merkürünüz geri harekette ise yazılanların aksine sizin bu dönemde sıkıntı yaşamazsınız hatta seyahatler için iyi bir dönem bile diyebiliriz).

Mars şu anda yurtdışı ile ilgili konular uzaklara seyahatler alanından geçiyor ve sizi bu konularla ilgili hem harekete geçmeye itiyor fakat Balık burcunda olmasından dolayı bir o kadarda eminsiz yapıyor.  4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ve etki özellikle kariyer alanınızda olacak. Ev ile ya da eş ile ilgili sorunlar kariyer alanına yansıyabilir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin ev, aile ve gayrimenkul konularını anlatan alanınızdan geçiyor. Ev almanız bu yıl içinde mümkün olabilir, yine ev – şehir değiştirme ya da evinizde tadilat yapma konuları gündeme gelebilir.

Biraz zorlanacağız alan ise çalışma hayatınız, sizin için çalışanlar ve sağlığınız olacak. Bu zorlanmalar iş yerinde çok çalışmanız gerekmesinden ya da terfi almanız dolayısı ile olabilir. Emeğinizin karşılığını alacaksınız sevgili Yengeçler. Yine iş değişimi, ekip değişimi konuları da bu yıl gündeme gelebilir. Satürn bu alanda 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri gideceğinden zorlandığınız ve problem yaşadığınız alanlar varsa onları düzeltmek ve gerekirse destek almak için bu dönemi kullanabilirsiniz.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin öncelikle olarak yurtdışı, yabancılar ve yüksek eğitim konularınızı etkileyecek. Bu konularla ilgili ani gelişmeler, haberler ve değişimler özellikle Şubat ayında mümkün olabilir.  Aynı zamanda yurtdışı ve yabancılar ile yapılan işler alanını da etkilediğinden yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz, yurtdışında bir işe girebilirsiniz ya da yabancı bir firma ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca para alanlarınız haritanızda çok aktif olacak Şubat ve Ağustos ayları bu konularda değişimler yaşanacak aylar olarak görünüyor. Para kazanma şekliniz değişebilir.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

 ASLAN

Sevgili yükselen Aslanlar, 2017 yılında sizin için önemli konular yapmak istedikleriniz, kendiniz ile ilgili konular ve ikili ilişkileriniz olacak. Yıla geri giden Merkür dolayısı ile iş konularında bazı aksaklıklar ve gecikmeler ile başlayacaksınız fakat Ocak ayının sonuna doğru hızınız artacak. Bu geri hareket özellikle sizin parasal konularınızı da etkileyecek, geçmişten gelen borçlar ve alacaklar bu dönemde gündeme gelebilir. Yeni yıla girerken para konuları ve çalışma hayatınız yoğun olarak gündeminizde olacak. 8 Ocak tarihinde Merkür düz harekete geçecek ve bu konular düzelmeye başlayacak. (Doğum haritanızda Merkürünüz geri harekette ise yazılanların aksine sizin bu dönemde sıkıntı yaşamazsınız hatta seyahatler için iyi bir dönem bile diyebiliriz).

Mars şu anda ortak para konuları, banka kredileri veya yaşadığınız bazı maddi kayıp ya da sorunlar varsa o alanlardan geçiyor. Para konularında oldukça verici ve fedakar bir insansınız ve ortak para kullanımlarında aldatılmaya biraz açıksınız o yüzden bu sene bu konularda dikkatli olun özellikle ilk aylarda. 4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ve etki özellikle kariyer alanınızda olacak. Bu konularla ilgili kararlar ve girişimlerde bu dönemde dikkatli olun.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin kardeşler, yakın akrabalar, eğitim, yazım ile ilgili işler ve kısa seyahatler alanınızdan geçiyor. Bu konularda güzel destekler, gelişmeler önümüzdeki sene Ekim ayı sonuna kadar mevcut. Eğer aranızın iyi olmadığı yakın akrabalarınız varsa veya kardeşinizle sıkıntılarınız varsa bu sene aranızın düzelmesi için uygun bir zaman olacak.

Biraz zorlanacağız alan ise aşk ve çocuklar konuları olacak. Eğer ilişkiniz varsa ciddi boyuta geçmesi söz konusu iken, yine ilişkinizde zorlu dönemler ve sizi sınayacak konularda söz konusu olabilir. Eğer bebek istiyorsanız bu yıl bir bebek haberi de alabilirsiniz. Yine çocuğunuz ile ilgili konuların bu sene çok yoğun gündeme gelmesi ve sizi biraz uğraştırması muhtemeldir.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin öncelikle sizin ortak finans alanınızı etkileyecek, son 1,5 yıldır tutulmalarla etkilenen bu alan sizin para kazanma şekliniz ve ortak para kullanımınıza odaklandı ve bazı değişimler getirdi. BU Şubat ayında bu konularla ilgili son bir tutulma daha olacak. Yine yıl içinde olacak tutulmalar Aslan – Kova aksında olacağından direkt sizi etkiliyor olacak. Bu konular daha çok ben ne yapıyorum, ne istiyorum, görünüşümden ve kendimden memnun muyum, ilişkilerden ne bekliyorum ne alıyorum, evliliğim ile ilgili ne yapmalıyım? Ayrılmalı mıyım yoksa bu ilişkinin içinde kalmalı mıyım gibi soruları içerecek.  Yepyeni başlangıçların olacağı bir yıl olacak sizin için özellikle bazı değişimlere ayak uydurmaya zorlanıyor olacaksınız.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

BAŞAK BURCU

Sevgili yükselen Başaklar, 2017 yılında sizin için önemli konular ikili ilişkiler, aile, yerleşim ve gayrimenkul konuları olacak. Burcunuzun yöneticisinin geri hareketi ile yıla giriyoruz bu hareket direkt olarak öncelikle sizi etkiliyor, yapmak istedikleriniz, girişimleriniz, zihninizde planladığınız şeylerin üstünden geçmeniz ve beklemeniz gerekiyor. 8 ocak sonrasında harekete geçmek üzere hazır olacaksınız. Yine bu Merkür gerilemesi size eski aşklarınızı getirebilir ve ilişkinizi sorgulamanızı sağlayabilir. Yine kariyeriniz ile ilgili konular da Merkür etkisinde olduğundan şu aralar netleşememek ve ilerleyememek sizi sıksa da Ocak sonuna doğru her şey oturmaya başlayacak.

Mars şu anda sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızdan geçiyor aslında ilişkiler konusunda da bir şeyleri oturtmak bitecekse bitirmek, devamsa devam etmek istiyorsunuz ama şu anda karar vermeye uygun bir zaman dilimi değil. İki arada bir derede kalmış hissediyorsanız kendinizi Mars’ın Koç burcuna geçeceği ve kuvvetleneceği 29 Ocağı bekleyin. Ortak finans konuları, ortak yapılacak işler içinde bu dönem uygun olacak.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ve sizin özellikle parasal konularınızı etkileyecek. Bu dönemde parasal girişim yapmamanız, yatırım yaparken ya da alım – satım yaparken dikkat etmeniz gerekecek. Çünkü bir gezegen geri giderken yapılan girişimler bizi tekrar üzerinden geçmek gerekecek durumlara iter.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin para alanınızdan geçiyor aslında parasal konularda güzel gelişmeler elde edeceğiniz bir yıl. Sadece Jüpiter’in geri hareket edeceği 6 Şubat – 9 Haziran arasındaki döneme dikkat edin. Onun dışında güzel zamanlar sizi bekliyor bu konularda. Eğer haritanızda Jüpiter gezegeni geri harekette ise bu dönem sizin en iyi ilerleyeceğiniz dönem olacaktır.

Biraz zorlanacağız alan ise ev, aile, yerleşiminiz ve gayrimenkul ile alakalı konular olacak. Yer – ev değiştirmeniz gerekebilir bu yıl ya da değiştirmiş olabilirsiniz ama belki bir düzenleme daha yapmanız gerekebilir. Aslında Satürn bu alanda sorumluluk aldırdığından bir ev almanız, evlenmeniz de önümüzdeki 1 yıllık dönemde mümkün olabilir.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar öncelikle sizin ortak finans alanınızı etkileyecek, son 1,5 yıldır tutulmalarla etkilenen bu alan sizin para kazanma şekliniz ve ortak para kullanımınıza odaklandı ve bazı değişimler getirdi. BU Şubat ayında bu konularla ilgili son bir tutulma daha olacak. Yine yıl içinde olacak tutulmalar Aslan – Kova aksında olacağından bunlar sizi daha çok içsel olarak etkileyecek, bilinçaltınız, değişimler, sizin için çalışanlarla ilgili konular ve sağlığınız gündemde olacak. Bu konularda biraz dikkatli olmanız gereken bir yıl olacak.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

TERAZİ BURCU:

Sevgili yükselen Teraziler, 2017 yılında ana odağınız kendi hayatınız olacak aslında; yaşadığınız yer, yaptığınız iş, kendinizle ilgili kararlar yoğun olacak. Ev, aile ve yerleşim konuları kafanızda olarak yeni yıla gireceksiniz, aslında bu konularda girişimler ve değişimler yapmak istiyorsunuz ama Merkür bu alanda geri gitmekte olduğundan 8 Ocak sonrasında harekete geçmeniz daha doğru olacaktır. Yurtdışı ve yabancılar ile yapılan işler konuları da Merkür tarafından yönetildiğinden bu günlerde bu konularda da dikkatli olun yeni girişimler yapmayın.

Mars şu anda sizin çalışma hayatınızı anlatan alanda ilerliyor aslında iş yaşamınız ile ilgili bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz ama kararsızsınız, bu kararlar için Ocak ayının sonunu bekleyin.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ve sizin burç yöneticiniz olduğu için hem kendinizle ilgili almak isteyeceğiniz kararlar, hem de girişimleriniz için beklemeniz gerekecek. Yine ortak finans konuları içinde aynı şekilde, banka kredileri, ortak kullanılan paralar gibi konularda bu dönemde aksiyon almayın. Çünkü bir gezegen geri giderken yapılan girişimler bizi tekrar üzerinden geçmek gerekecek durumlara iter.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin burcunuzdan geçiyor o yüzden aslında yepyeni bir hayata başlar gibisiniz isteyin olsun! Yer değişimi, yeni bir iş, yeni bir yaşam, aşk her şey yenilenebilir bu dönemde. Yıllardır hayal edip yapamadığınız şeyler varsa bu yıl hayata geçirebilirsiniz. Sadece Jüpiter’in geri hareket edeceği 6 Şubat – 9 Haziran arasındaki döneme dikkat edin. Onun dışında güzel zamanlar sizi bekliyor. Eğer haritanızda Jüpiter gezegeni geri harekette ise bu dönem sizin en iyi ilerleyeceğiniz dönem olacaktır.

Biraz zorlanacağız alan ise kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve bazı sözleşmeler, anlaşmalar ile ilgili konular olacak. Bu yıl kardeşinizin veya yakın bir akrabanızın sorumluluğunu almanız onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Yine seyahatler yapmak isteyip gidemeyebilirsiniz.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar öncelikle sizin hayaller, umutlar, arkadaşlıklar ve aşk- çocuklar konularını anlatan alanınızı etkileyecek. Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında bu konularda değişimler, hızlı bitişler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

AKREP BURCU:

Sevgili yükselen Akrepler, 2017 yılında ana odağınız parasal konular olmaya devam edecek. Haritanız biraz parasal konularda zorlanma gösteriyor ama aynı zamanda bunun sebebinin aldığınız bir şey olması da mümkün. Yani parayı yatırım için kullanmanız da mümkün. Yine para kazanma durumunuz, para kazanma şekliniz hep 2017 yılının gündeminde olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin ortak para kullanımlar, borçlar, banka kredileri alanınızı etkilediğinden 8 Ocak tarihine kadar bu konularda girişimler yapmamaya dikkat edin. Yine arkadaşlarınız ve hayalleriniz ile ilgili alanlarda Merkür tarafından yönetildiğinden bu konularda bazı yanlış anlaşmalar olabilecekken eski arkadaşlarınızın karşınıza çıkması veya daha önceden hayalini kurduğunuz bazı konuların aklınıza gelmesi veya hatırlayacağınız olaylar olması muhtemeldir.

Mars şu anda sizin aşk hayatınızı, çocuklarınız ile ilgili konuları ve çalışma hayatınızı anlatan alanda ilerliyor bu konularda aslında aksiyon almak istiyorsunuz ama ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Bunun için Ocak ayının sonunu beklemeniz daha doğru olacaktır.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak sizin hem ikili ilişkiler ve evlilik alanında yanlış anlaşmalara yol açabilecek hem de iş – çalışma hayatınızda. Özellikle bu dönemde bilmediğiniz sizden saklanan konular gündeme gelebilir. Yine eski eş veya sevgililerden haberler de bu dönemde gündeme gelebilir. Bu dönemde hem yeni bir ilişkiye başlamak hem de iş yerinde bazı değişiklikler yapmak uygun olmayacak.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin haritanızın biraz kapalı alanından geçiyor bu hem bilinçaltınızda yatan problematik konularla ilgili iyileşme ve şifalanma vaktini anlatıyor hem de beklemediğiniz yerlerden gelebilecek şansları. Eğer bu dönemde hastane v.b konular gündeme gelirse en iyi tedaviyi almanız ve hızlı bir iyileşme süreci mümkün olacaktır.  Sadece Jüpiter’in geri hareket edeceği 6 Şubat – 9 Haziran arasındaki döneme dikkat edin. Onun dışında güzel zamanlar sizi bekliyor. Eğer haritanızda Jüpiter gezegeni geri harekette ise bu dönem sizin en iyi ilerleyeceğiniz dönem olacaktır.

Biraz zorlanacağız alan ise daha öncede bahsettiğim gibi parasal konular olacak. Bu hem kazanmada zorlanma olabileceği gibi, kazanmada sıkıntı olmayıp borca girmek yüzünden bir sıkışma olabilir. Yine bu dönemde buradan geçen Satürn sizin aslında yatırım yapma ve bir şeyler satın alma alanınızı da açıyor olacak.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin ev, aile ve kariyer konularınızı etkileyecek. Ev değişimi, şehir içinde başka bir yere taşınma ya da başka bir şehre taşınma söz konusu olabilir. Yine kariyerinizde de bir değişiklik bu aylarda söz konusu olabilir. İlk belirtiler Şubat sonunda gelip değişikliklerin tam yönü Ağustos ayında belli olabilir.

YAY BURCU:

Sevgili yükselen Yaylar, 2017 yılında ana odağınız kendiniz ile ilgili konular, gerçekleştirmek istediğiniz şeyler, hayalleriniz, planlarınız ve sosyal çevreniz olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin özellikle para hanenizi etkilediğinden, parasal konularda bazı gecikmeler, kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz şeylerde aksaklıklar söz konusu olabilir. 8 Ocak tarihine kadar bu konularda girişimler yapmamaya dikkat edin. Yine ilişkileriniz ve evliliğiniz ile ilgili konuları yönettiğinden eski ilişkiler ya da evlilikler ile ilgili konular bu dönemde gündeminize gelebilir.

Mars şu anda sizin eviniz ile ilgili konuları, gayrimenkul alım – satım konularını anlatan alanda ilerliyor fakat aynı zamanda bu konularda sizi kararsız bırakıyor. Yine aşk konularında da netsiz bir durum ve ne yapacağınızı bilmez bir halde olabilirsiniz. Tüm bu alanlarda netlik için Ocak ayının sonunu beklemeniz daha doğru olacaktır.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak bu gezegen sizin hem çalışma hayatınızı anlatan alanı hem de hayalleriniz, planlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili alanı etkilediğinden öncelikle iş konularında bu zamanlarda aksiyon alırken dikkat edin. Ayrıca yine hayalleriniz ve yapmak istedikleriniz ile ilgili de hareket ederken dikkatli olun. Bu dönem size eski arkadaşlarla buluşmalar ve eski iş arkadaşlarınızla görüşmek için iyi fırsatlar getirecektir. Venüs genel anlamda ilişkiler ile ilgili de olduğundan bu dönemlerde karşınıza çıkan yeni kişilere dikkat edin, kısa süreliğine gelmiş olabilirler. Eski sevgililerin gelmesi ya da araması ise Venüs geri hareketinin yaptığı başlıca şeylerden biridir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin haritanızın umutlar, hayaller ve sosyal çevre alanında ilerliyor bu konularda güzel gelişmeler bu yıl Ekim ayına kadar mümkün. Hep hayal ettiğimiz ama bir türlü gerçekleştiremediğiniz birçok şeyi bu yılda yapabilirsiniz. Jüpiter 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri harekette olacak bu dönemde ise bazı eski şansların gündeme gelmesi mümkün olurken bazı yavaş hareket etmenizi gerektiren şeylerde olacaktır. Yani bu dönemde şansınızı fazla zorlamayın demek yerinde olacaktır. Fakat haritasında eğer Jüpiter gezegeni geri harekette olanlar var ise onların bu dönemde ilerlemeler kaydetmeleri mümkündür.

Satürn gezegeni sizin burcunuzdan geçtiği için sizi zorlamaya devam ediyor olacak. Tüm Yay burçları bir nevi hayatlarını yeniden yapılandırıyor olacaklar, özellikle yükselen Yaylar. Bazı bitişler ve takip eden başlangıçlar bu dönemde söz konusu olmaya devam edecek. İş konuları, yaşadığınız yer konuları hep değişikliğe açık olacak. Sabrınız ve iyi niyetinizin biraz sınandığı bir yıldayız 2017 sonuna kadar.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin yurtiçi – yurtdışı alanınızı etkileyecek. Yurtdışına gitmek ya da burada kalmak konuları arasında olabilirsiniz. Yine birçok yükselen Yay için eğitim konularında kararlar vermek ve değişimler zamanı olacak. Bekar Yay burçları için bu yıl evlilik içinde iyi bir yıl olacak.

Güzel ve hayrınıza olan gelişmelerin yaşanacağı, mutlu, huzurlu, bol  paralı, bereketli ve sağlıklı bir yıl olsun…

OĞLAK BURCU:

Sevgili yükselen Oğlaklar, 2017 yılında ana odağınız kariyeriniz ile ilgili konular olacak. Aynı zamanda kendinize dönüp kendi içinizde değişim dönüşüm yaşamanızı sağlayacak konular ve bazı sağlık konuları gündemde olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin burcunuzda bu gerileme hareketini yaptığından ve sizin iş hayatınızı, inançlar ile ilgili alanınızı ve yurtdışı ile ilgili konuları etkilediğinden bu konularda dikkatli olmanızı öneririm. Bu konularda eski konular gündeminize gelebilir ya da siz bazı eski konulara takılı kalabilirsiniz. 8 Ocak tarihine kadar bu konularda girişimler yapmamaya dikkat edin. Yurtdışı seyahat planlıyorsanız bu döneme denk getirmeyin, her türlü yurtdışı işinizi rölantiye alın derim. Merkürü doğum haritasında geri harekette olanlar için bu etki sorun olmayacaktır.

Mars şu anda sizin iletişim ile ilgili konularınızı anlatan evde ilerliyor. Aslında çok konuşmak, dile getirmek ve iletişim kurma isteğiniz var ama bir türlü kendinizi ifade edemiyor iseniz ay sonunda Mars’ın bu alandan çıkmasını bekleyin. Zihin ve akıl karışıklığı, ne yapmak istediğiniz bilmeme gibi durumlar söz konusu.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak bu hareket sizin ev konularını anlatan alanınızda olacak. Bu dönemde ev taşıma, değiştirme ya da alım –satım konularından uzak durun. Yine bu gezegen sizin kariyer, aşk – ilişkiler ve çocuklar ile ilgili alanınızı etkilediğinden bu konularda bazı gecikmeler, aksaklıklar, eskiden kalan konuların gündeme gelmesi söz konusudur.  Venüs genel anlamda ilişkiler ile ilgili de olduğundan bu dönemde karşınıza çıkan yeni kişilere dikkat edin, kısa süreliğine gelmiş olabilirler. Eski sevgililerin gelmesi ya da araması ise Venüs geri hareketinin yaptığı başlıca şeylerden biridir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin haritanızın kariyer alanından geçiyor ve bu konular aslında bu yıl şanslı olacağınız ve güzel gelişmeler yaşayacağınız alan olacak. Bir iş değişikliği de yapabilirsiniz ve bu yeni iş sizin gönlünüzde yatan ve hep istediğiniz şey olabilir. Ocak başı biraz bu konularda beklenmedik etkilere açık aile ile işiniz arasında kalabilirsiniz. Ailenizden birisi ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu iş alanınıza yansıyabilir. Jüpiter 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri harekette olacak bu dönemde ise bazı eski şansların gündeme gelmesi mümkün olurken bazı yavaş hareket etmenizi gerektiren şeylerde olacaktır. Yani bu dönemde şansınızı iş alanında fazla zorlamayın demek yerinde olacaktır. Fakat haritasında eğer Jüpiter gezegeni geri harekette olanlar var ise onların bu dönemde ilerlemeler kaydetmeleri mümkündür.

Satürn gezegeni sizin biraz kapalı alanınızdan geçiyor olacak zaten bir süredir içsel ve zorlu bir süreç yaşıyorsunuz bu yaklaşık 1 sene daha devam edecek. Bu dönemde enerji, şifa çalışmaları, meditasyon ve kendinize dönmenizi sağlayacak çalışmalar önemli olacak. Aslında bir nevi transformasyon geçiriyorsunuz, yenileniyorsunuz ve eski inat durumunuz değişiyor. Yine hastane konuları ve bazı sağlık konuları gündeminize gelebilir bu yıl, bu hem sizinle ilgili konular hem de yakınlarınız ile ilgili konular olabilir.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin parasal alanınızı etkileyecek. Para kazanma yönteminiz değişebilir ya da beklemediğiniz yerlerden para gelebilir mesela miras yolu ile gibi. Para ile ilgili konular önce Şubat sonuna doğru sonra ise Ağustos ayında tetiklenecek ve değişim ayları bu zamanlar olacak.

Güzel ve hayrınıza olan gelişmelerin yaşanacağı, mutlu, huzurlu, bol paralı, bereketli ve sağlıklı bir yıl dilerim…

KOVA BURCU:

Sevgili yükselen Kovalar, 2017 yılında ana odağınız sosyal çevreniz, dernekler ve kulüpler ile olan işler, hayalleriniz, umutlarınız ve yurtdışı ile bağlantılı konular olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin haritanızda bu gerileme hareketi bilinçaltınızı ve bazı korkularınızı anlatan alanda oluyor. Eskiden kalan bastırdığınızı düşündüğünüz korkularınız varsa bunları tetikleyecek olaylar ya da rüyalar bu dönemde gündeme gelebilir. Bilmediğiniz bazı bilgilerin yolunuza gelmesi, sizden saklanan bazı konuları öğrenmeniz de söz konusu olabilir. Bazı eski konularda gündeminize gelebilir ya da siz bazı eski konulara takılı kalabilirsiniz. 8 Ocak tarihine kadar bu konulara dikkat edin ve olabildiğince kendinizi rahatlatmaya çalışın.

Mars şu anda sizin parasal konuları anlatan alanınızda ilerliyor, aslında bir şeyler yapmak istiyorsunuz ama ilerleme kaydetmek şu ara çok zor olabilir. Parasal konularda dikkatli olmanızı öneririm hem mücadeleli etkiler varken Venüs’ün Ocak ayında buraya geçmesi ile aslında güzel etkilere de açık olacağız ama bu aynı zamanda ihtiyacımız olmayan şeylere para harcanması anlamına da gelebilir. Mars’ın ay sonunda bu alandan çıkması ile Şubat ayı kısa seyahatlere, iletişim ve yakın akrabalarla ilgili konulara ilginizi odaklayacak.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak bu hareket yine kısa seyahatler, kardeşler ve yakın akrabalar ile ilgili konuları etkileyecek. Bu dönemde yapacağınız seyahatlere dikkat edin aksaklıklar söz konusu olabilir. Venüs genel anlamda ilişkiler ile ilgili de olduğundan bu dönemde karşınıza çıkan yeni kişilere dikkat edin, kısa süreliğine gelmiş olabilirler. Eski sevgililerin gelmesi ya da araması ise Venüs geri hareketinin yaptığı başlıca etkilerden biridir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin haritanızın yurtdışı, uzaklara seyahatler, yabancılar ile yapılan işler, inançlar ve yüksek eğitim konularını anlatan alandan geçiyor. Bu konularda şans Ekim 2017’ye kadar sizinle olacak.  Jüpiter 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri harekette olacak bu dönemde ise bazı eski şansların gündeme gelmesi mümkün olurken bazı yavaş hareket etmenizi gerektiren durumlarda olacaktır. Yani bu dönemde şansınızı özellikle yurtdışı ya da inançlar konularında zorlamayın. Fakat haritasında Jüpiter gezegeni geri harekette olanlar, bu dönemde ilerlemeler kaydetmeleri mümkündür.

Satürn gezegeni sizin arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizi anlatan alandan geçiyor son 1 yıldır ve geçmeye de devam edecek.   Bazı arkadaşlarınız ile yollarınız ayrılabilir bu dönemde ya da bazı dernek ya da kulüplerde görevler alabilirsiniz. Yine hayal kurduğunuz, umutlandığınız konuları hayata geçirmek için adımlar atabilirsiniz. Biraz zorlu etkiler içerse de bu alanlarda alacağınız sorumluluklar ve atacağınız adımlar size iyi geri dönüşler yapacaktır.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin hem parasal konularınızı, hem hayat hedeflerinizi hem de ikili ilişkiler ve evlilik konularınızı etkileyecek. Bu tutulmalar bazı ilişkileri kopartabilecekken bazı ilişkileri de evliliğe götürecek etkiler içerecektir. Ben –sen dengesinin hayatınızda önemli olduğu, yıllardır yapmak isteyip yapamadığınız hayallerinize odaklandığınız bir yıl olacak. Ne istediğinizi iyi tanımlayın ve ona doğru ilerleyin şans yanınızda.

Güzel ve hayrınıza olan gelişmelerin yaşanacağı, mutlu, huzurlu, bol paralı, bereketli ve sağlıklı bir yıl dilerim…

BALIK BURCU:

Sevgili yükselen Balıklar, 2017 yılında ana odağınız kariyer konuları, ortak yapılan projeler ve ortak finans konuları olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin haritanızda bu gerileme kariyer alanını etkiliyor. Kariyerinizde ya da işinizle ilgili yaptığınız açıklamalarda bazı yanlış anlaşmalar ya da hatalar yaşayabilirsiniz. Yine bu günlerde iş konularında ne söylediğiniz ve nasıl söylediğiniz önemli olacak.  Bazı eski konularında gündeminize gelmesi ya da siz bazı eski konulara takılı kalmanız da söz konusu. 8 Ocak tarihine kadar bu konulara dikkat edin ve olabildiğince konuşmalarınıza, görüşmelerinize dikkat etmeye çalışın.

Mars şu anda sizin burcunuzda ilerliyor, aslında size aksiyon aldırmak ve harekete geçirmek istiyor fakat ne yazık ki kararsızsınız ve önünüzü göremiyorsunuz. Kafanız ortak finans konularında ama bir türlü içinden nasıl çıkacağınızı bilemiyorsunuz. Venüs’ün Ocak ayında burcunuza geçmesi ile birlikte aslında güzel etkilere de açık olacaksınız özellikle kendinizle ilgili yapmak istedikleriniz, sevmek ve sevilmek ile ilgili konularda. Mars’ın ay sonunda bu alandan çıkması ile Şubat ayı parasal konularda ilerlemeler ve girişimler için iyi olacak ve eliniz kuvvetlenecek.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak bu hareket sizin ortak finans, banka kredileri gibi durumlarınızda yavaşlama getirecek, yen girişimler yapmanızı bu dönem için önermem. Eskiden kalan borçların konuşulması, alınması veya yapılandırılması için iyi iken,yeni parasal girişim ve yatırım yapmamanızı öneririm bu dönemde.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin ortak projeler, miraslar, banka kredileri ve eşin parasını anlatan alandan geçiyor. Bu alanlarda aslında şanslı gelişmelere açıksınız. Eğer ortak bir iş yapacaksanız geri giden gezegenlere dikkat ederek yapacağınız hareketler kazandıracaktır. Yine eşten gelecek maddi destekler veya miras konuları bu yıl gündemde olabilir.  Jüpiter 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri harekette olacak bu dönemde ise bazı eski şansların gündeme gelmesi mümkün olurken bazı yavaş hareket etmenizi gerektiren durumlarda olacaktır. Fakat haritasında Jüpiter gezegeni geri harekette olanlar, bu dönemde ilerlemeler kaydetmeleri mümkündür.

Satürn gezegeni sizin kariyer konularınızı anlatan alandan geçiyor olacak, bu konularda biraz zorlanma önümüzdeki 1 sene daha mümkün. Aynı zamanda bu konumlama iş kurmanız ve onu ayağa kaldırmaya çalışmak için çalışmanız anlamına da geliyor olabilir. Bu durumda yoğun bir çalışma dönemi sizi beklerken 2017 yılının ikinci yarısında geri kazanımları güzel olacak gözüküyor.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar öncelikle sizinle ilgili yeni başlangıçları anlatırken, biraz sağlığınızı ve arkadan çevrilen işleri anlatan alanı da etkileyecek. Eğer ortak bir iş yapacaksanız kiminle yaptığınıza dikkat edin. İçsel bir süreç ve bazı beklenmedik değişimler mümkün.

Güzel ve hayrınıza olan gelişmelerin yaşanacağı, mutlu, huzurlu, bol paralı, bereketli ve sağlıklı bir yıl dilerim…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir