Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

14

Nisan 2024

0

YORUMLAR

Jüpiter – Uranüs Kavuşumu!

Yazar , Kategori Astroloji

Jupiter uranus

Jüpiter – Uranüs Kavuşumu! Büyük Kavuşum, müthiş etkiler!

Jüpiter Astrolojide büyük iyicil olarak bilinir, temaları iyilik, genişleme, bilgelik, şans, bolluk, bereket demektir! Gezegen olarakta dünyaya gelen meteor ve göktaşlarını tutarak biz koruyan Jüpiter, özgürlüklerle ve şifa ile de alakalı olduğundan geçtiği alana hem şifa getirir, hem bizi kısıtlardan özgürleştirir hem de farkındalığımızı artırır. Nisan ayı burç yorumlarını burada bulabilirsiniz!

Uranüs ise jenerasyon gezegenidir, teknoloji, yenilik, uyanış, farkındalık, ani olaylar ile alakalıdır. Şimdi bu 2 temadaki gezegen toprak, finans, borsa, yatırımlar konularını da anlatan Boğa burcunda kavuşacak! Jüpiter ve Uranüs yaklaşık 12 yılda bir kavuşsa da bu kavuşum tekrar bizim görebileceğimiz bir yıl zarfında olmayacak o yüzden son derece önemli! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Neler getirebilir?

Farkındalık, uyanış, şifa, değişim, beklenmedik gelişmeler, ani ve sürprizli olaylar olabilir. Buna ülke bazında bakarsak ekonomi, finans, borsa ve piyasaları etkileyebileceği gibi bireysel alanda etkisi bizi atıl bırakan harekete geçemediğimiz alanları hareketlendirmekte olacaktır. (Boğa burcu biraz tembellik yaptığımız ve harekete geçmekte zorlandığımız alanları da anlatır) #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Bireysel alanda, şifa, farkındalık, finans konularında şifa, sürprizli gelişmeler, büyük zenginlik kapısının açılması mümkün, tabiiki hepimiz bunu haritamızdaki duruma göre alabileceğiz! Bu büyük ve tarihi kavuşum 17 Nisan Çarşamba etkisini yoğun olarak hissettirmeye başlayacak, tam kavuşum 21 Nisan sabah 4 sularında olacak fakat etkisi ay sonuna kadar devam edecek! Bireysel haritanızdan hem bu etkiyi hem de yıllık dönemi konuşmak için guliz@gulizkinaastroloji.com adresinden ulaşabilirsiniz!

Umuyorum bu güzel kavuşum, güzel farkındalıklara, şifaya ve açılımlara sebep olur! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Burçlara göre kısa kısa yorum yaparsam; (tabiiki önce yükselene göre okuyunuz)

Yükselen Koç: Parayla alakalı bu tutulma para alanınızda oluyor, finansal konularda fırsatlar, hızlı ve güzel gelişmeler olabilir. (tabii para konularında karma yaratmadı iseniz)

Boğa & Yükselen Boğa: Sizin burcunuzda olduğundan hem Boğa hem de yükselen Boğa için çok güzel bir etki. Hem sağlık, hem hayatınızda hem de finansal konularda bolluk – bereket dolu bir dönem başlayacak! Güzel niyetler yapın, eski yaptıklarınızın sonucunu da alacaksınız!

Yükselen İkizler: Beklenmedik yerlerden gelecek beklenmedik sürprizli haberler ve gelişmeler olacak. Yine şifa ve farkındalık etkisi de yüksek! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Yükselen Yengeç: Hayal ettiğimiz birşey gerçekleşebilir, çok güzel bir haber gelişme ve destekli bir dönem olacak! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Yükselen Aslan: Hayatta gittiğiniz yön ve yolla ilgili büyük ve önemli bir gelişme! Tanınma, ünlü olma, yaptığınız işin parlaması ve ön plana çıkmanız mümkün! Hatta evlenme ve eş dolayısı ile tanınma da söz konusu olacak!

Yükselen Başak: Farkındalık, yükseliş, bilinç sıçraması ve hayata bakış açınızda değişim mümkün! Yine bir başvurudan bir haber, uzun zamandır beklediğiniz uzaklardan gelecek bir haberde ön planda!

Yükselen Terazi: Finans, yatırımlar, miraslar, eşin parası, ortaklıktan gelecek paralar söz konusu. Hiç beklenmedik maddi bir kazanç veya bir yatırım çok iyi bir dönüş almak mümkün!

Yükselen Akrep: Tam karşıt alanınızda, ilişkiler yolu ile farkındalık, bir evlilik – ayrılık kararı. İlahi ve çok hayırlı bir karşılaşma olabilir! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Yükselen Yay: İş, çalışma, üretme ve sağlık alanında çok güzel ve sürprizli gelişmeler!

Yükselen Oğlak: Aşk, çocuklar, sanatsal konular ve projeler alanında şanslı ve güzel gelişmeler!

Yükselen Kova: Ev, aile, alım – satım alanında güzel gelişmeler, birşey alabilirsiniz veya elinizdeki birşeyi çok iyi bir fiyata satabilirsiniz. Aldığınız veya sattığınız çok bereketli olablir!

Yükselen Balık: Güzel bilgiler, farkındalık, yükseliş, bilgelik, bir anlaşma, sözleşme imzalama, işbirliği, yeni bir işe başlama gibi konularda güzel gelişmeler. Sizin burç yöneticiniz olduğundan daha yüksek etkileneceksiniz! Jüpiter İkizler Geçişinin etkilerini burada bulabilirsiniz!

#Jüpiter Uranüs kavuşumu

Pazar

14

Nisan 2024

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

springtime bloom greg smith

Haftalık Burç Yorumları! 15 – 21 Nisan Haftası!

Yeni haftaya merhaba! Bu hafta Koç burcunda yaşanan Güneş tutulmasının (yeni ayın) etkisinde başlıyoruz haftaya, Merkür gerilemesinin etkileri de devam ediyor ve bizi içe içe döndürüyor! Yılın en önemli ve şifalı haftalarından birindeyiz, hem ilişkiler hem de parasal konularda büyük şifa akışı olacak bu hafta 2 yeni şifa grubu açıyoruz birisi bolluk – bereket diğeri aşk – Venüs şifası olacak detaylar için gkina07@gmail.com adresinden veya DM üzerinden ulaşabilirsiniz!

Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, daha duygusal etkiler devrede olacak ailemiz ve çocukluğumuz ile ilgili konular aktif olacak, Merkür – kiron kavuşumu düşüncelerimizi şifalandırmak için iyi bir etki iken birilerini söylediğimiz birşey ile yaralayabilir veya yaralanabiliriz!

Yengeç burcu etkisi ile sevdiklerimiz, çocuklarımız ve ailemiz ile ilgili konular ön planda olurken daha çok ilgi bekleyen bir modda olacağız… Ülkemiz, evimiz ile ilgili konular, geçmişimiz, ailemiz gibi sevdiklerimiz ve ailemiz – çocuklarımız ile ilgili konular gündemde olurken daha duygusal tepkiler vermeye açığız.

Salı gününde Aslan burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile hepimiz daha hareketli, neşeli olacağız. Arkadaş buluşmaları, eğlenceli aktivitelere katılmak, sinema, tiyatro gibi konular için iyi günler olurken kendi gücümüz bulmak ve farketmek mümkün. İddialı enerjiler devrede olduğundan bazı güç çekişmelerine de açık etkiler var! Perşembe & cuma gününde de devam edecek Aslan enerjisi ile hem önemli görüşmeler yapılabilir hem de çocuklar, eğlence ve aktiviteler ön planda olabilir!

Özel etkiler olan 2 gün ise Çarşamba gününde Venüs – Kuzey ay düğümü kavuşumu olacak, ilişkiler ve para konularında kadersel etkiler ve gelişmeler getirebilecek! Perşembe gününde ise Jüpiter ile Uranüs 21 derece Boğa burcunda kavuşacak ve büyük bir potansiyel ortaya çıkacak bunu ayrıca anlatacağım ve bu güne özel çalışmalar yapacağım duyurular daha çok Instagram üzerinden yapılıyor, Instagramda takipte kalmayı unutmayın @gulizkinaastroloji

Cuma gününde ise Ay Başak burcuna geçecek ve bu etki biraz daha bizi işlere, güçlere, temizlik, toparlama ve düzenleme konularına odaklayacak! Aklımızda yapılacaklar, düzen konuları olurken yine güzel etkiler aktif bugün. Başak burcunda Ay ile Juno kavuşacak ki bu bir ilişki – evlilik göstergesidir, iyi izlenmesi gerekir ve haritanızdan yorumlanması iyi fikir verir. Yine aynı gün Merkür – venüs kavuşumu aktif olacak ki tam de Venüs gününde harika etkiler getirebilir, iyi düşünenler iyilikler elde edecek detaylıca vaktini, etkilerini ve buna uygun bir niyeti yazacağım.

Haftasonunda da biraz daha alışveriş, düzenleme konuları ön planda olacak ve gelecek haftaya hazırlık yapacağız. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi aktif olacak ilişkiler, denge ve sosyalleşme konuları ön planda olurken dikkat etmek gereken Venüs ile Kiron kavuşumu olacak ilişkilerde yaralanmak, yaralandığımız yerden şifalanmak mümkün! Güzel ve şifalı bir hafta olmasını dilerim…. #Haftalık burç yorumları Nisan Ayı Burç yorumlarını buradan okuyabilirsiniz!

2024 Yılı Tutulma ve Gezegen gerilemesi tarihlerini merak ediyorsanız yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

2024 Yılı 8 yılı hem yılın anlamını hem de sizin için getireceklerini öğrenmek isterseniz yazım burada!

2024 yılında hangi burca şans hangi alanda derseniz en beğenilen yazım için link burada!

Şimdi Haftalık Burç Yorumlarına bakalım;

Koç & Yükselen Koç: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz daha duygusal olacağız, ailemiz ve sevdiklerimiz ile vakit geçirme isteği de yoğun olacak… Hem ülkemiz ile ilgili konular hem de aile, geçmişle ilgili konular ön olanda olacak. Burcunuzdaki Merkür – Kiron kavuşumu hem birilerinin kalbini kırma ihtimalinizi gösteriyor hem de bir çocukluk yaranızın ortaya çıkmasını. Birisinin söylediği birşeye alınırsanız hemen kendinize sorun neden buna tepki verdim alt yapısında ne var diye!

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Bu etki ile bir projeyi ortaya çıkarmak, önemli – otorite figürü konumundaki birileri ile görüşmek ve çocuklarla ilgili konularda bazı kararlar almak mümkün! Yine hobi gibi yapılan işler, sportif aktiviteler veya yaratıcılık, sahne, konuşma yapma gibi konular ön planda ve destekli olacak!

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, parasal konualarda çok güzel haberler ve gelişmeler pek yakında!

Cuma gününde Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme ve sağlık konuları ön planda olacak… Cuma gününde Merkür – Venüs kavuşumu aktif olacağından, ne düşündüğünüze ve konuştuğunuza çok dikkat edin gerçek olabilir. İyi düşünün, iyi sözler söyleyin ve isteklerinize odaklanın! Haftasonunda Başak burcu etkisi ile evin düzeni, derleme, toparlama konuları daha çok ön planda olacak! Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Güzel bir hafta olmasını dilerim.. Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…. #Haftalık burç yorumları

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, daha duygusal etkiler devreye girecek, Sizin için ise aile görüşmeleri, geçmişinizle ilgili konular ve çocuklarla ilgili konular aktif olacak bugünde… Bir seyahat konusu ön planda olabilir, ailenizden birileri ziyarete gelebilir veya kardeşlerinizle ilgili bazı konular ilginizi isteyebilir… Yine iletişim, görüşmeler, eğitimlerle ilgili konular ve bazı geçmişinizle ilgili bazı durumlarda gündemde olabilir. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olacak ve sevdiklerinizle olmak isteyeceksiniz!

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Bu etki ile ev, aile, alım – satım ve taşınma konuları ile ilgili gelişmeler ve bazı haberler ön planda olabilir… Perşembe akşamına kadar devam edecek Aslan enerjisi bizi harekete geçirecek ve bazı kararlar alabileceksiniz bugünlerde… Cuma gününde de devam edecek bu etki ile sizin için eviniz – ailenizle ilgili konular ve bazı aile buluşmaları ön planda olabilecek.

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, burcunuzda olacak bu kavuşum zenginlik, önemli ve çok şanslı bir gelişme getirebilecek!

Cuma gününde Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme ve sağlık konuları ön planda olacak… Yine bugün Merkür – Venüs kavuşumu aktif olacağından, ne düşündüğünüze ve konuştuğunuza çok dikkat edin, İyi düşünün, iyi sözler söyleyin ve isteklerinize odaklanın! Haftasonunda Başak burcu etkisi ile iletişim, görüşmeler, etkinlikler ön planda olacak! Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Yengeç etkisi ile daha çok aile, geçmiş ve çocuklarla ilgili konular aktif başlıyoruz aklınızda bazı parasal konular ve yatırımlarda olacak… Sevdiklerinizle ve ailenizle vakit geçirmek için iyi günler olurken ailenizin veya kendinizin parasal konuları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Eski bazı alacaklar ve borçlar gündemde olabilir!

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Bu etki sizin iletişim alanınızda olacağından beklediğiniz haberler gelebilir, bir iş anlaşması yapılabilir veya bir sözleşme imzalama konusu ön planda olabilir… Yine bazı işlerden sonuçlar almak ve gelişmeler elde etmek mümkün! Eski bazı arkadaşlar veya işle bağlantılı kişilerden haberler alabilirsiniz! #Haftalık burç yorumları

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, beklenmedik bir yerden gelecek beklenmedik bir haber mümkün!

Cuma gününde Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme modu yüksek olacak. Eviniz ve aileniz ile ilgili konular aktif olacak.. Merkür – Venüs kavuşumu aktif olacağından bugün ne söylediğinize dikkat edin, herkese güzel ve sevgi dolu konuşun! Haftasonunda Başak burcu etkisi ile evde olmak, evin içinde bazı değişiklikler yapmak mümkün, ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Güzel bir hafta olmasını dilerim… İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz, kendinize ve işlerinize odaklanmak, aileniz ile vakit geçirmek için iyi günler olacak… İşlerinizi yapmak, görünüşünüz ile ilgili konuları devreye almak için iyi günler olurken aklınız eski bazı konularda, anılarda olabilir..Bugünlerde kapanışlar yapmak, bazı şeyleri geride bırakmak iyi olacak, böylece hayatınıza gelecek yeniliklere kendinizi açabilirsiniz. Güvende olmak, anılar, aileniz ve eski bazı konular ön planda olabilir ve nostaljik günler yaşayabilirsiniz!

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… İddialı etkiler içeren bir gün, önemli işler ve görüşmeler yapılabilir. Yine bu geçiş sizin para alanınızı aktive edecek bu etki ile beklediğiniz haberler gelebilir ve parasal konularda sonuçlanmalar olabilir…

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, hayal ettiğiniz birşeyle ilgili bir gelişme olabilir!

Perşembe gününde de devam edecek bu etki ile dışarılarda olabilir, aktivitelere katılabilirsiniz. Parasal konular ön planda olurken fazlaca para harcamaya açık günler olacak…

Cuma gününde Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme modu yüksek olacak. Eviniz ve aileniz ile ilgili konular aktif olacak,çalışma, üretme modu aktif olurken, iletişim, haberleşmeler ve kısa seyahatler aktif. .. Merkür – Venüs kavuşumu aktif olacağından bugün ne söylediğinize dikkat edin, herkese güzel ve sevgi dolu konuşun!

Haftasonunda Başak burcu etkisi ile iletişim, görüşmeler, kısa seyahatler, eğitimler ve görüşmeler ön planda. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Yine bu etki ile evinizde derleme – toparlama ve temizlik konuları da aktif olacak. Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, enerjiniz biraz düşük olabilir ve eskiler aklınızda olabilir. Yalnız kalmak, meditasyon yapmak, aile ve çocuklarla ilgili konularla ilgilenmek için iyi etkiler devrede. Aile ve duygusal konularda bazı eski konuların ve korkularınızın gündeme gelmesi mümkün! Bugünlerde işlerinizi, ilişkileri ve durumları zorlamayın.

Salı gününde Ay burcunuza geçecek ve enerjiniz yükselecek, hareket halinde olacaksınız ve daha neşeli – dışa dönük etkiler devrede… Bugünlerde yaklaşan dolunay etkisi ile beklediğiniz haberler gelebilir ve kendiniz, hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz! Kendinize ve işlerinize odaklanmak için iyi günler olacak.

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, hayatınızın gidişatı ve yönü ile ilgili çok güzel, şanslı bir karar veya haber gündemde olabilir!

Cuma gününde Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme modu yükselirken sizin için parasal konular, finans ve yatırımlar konuları aktif olacak. Haftasonunda da devam edecek bu etki ile ile daha çok düzenleme, toparlama ve alışveriş konuları ön planda olurken alışveriş yaparak para harcayabilirsiniz! Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Yine bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak iyi gelebilecek! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Haftaya Ay Yengeç burcunda başlıyoruz, bu etki ile aile ve eviniz ile ilgili konular aktif olabilir… Bugünlerde sosyalleşme modu yüksek olurken arkadaşlarınızla bazı planlar yapabilir ve etkinliklere katılabilirsiniz… Yine hayallerinize odaklanmak, eski arkadaşlarınızla buluşmak ve bazı işlerle ilgili birileri ile bağlantı kurarak fikir almak için iyi günler olacak…

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve bu etki sizin için biraz yavaşlatıcı olabilir, daha çok dinlenmek, işlerde biraz yavaş olmak ve durumları zorlamamak önemli olacak. İçe çekilmek ve gücünüzü ortaya çıkarmak istediğiniz alanlara odaklanmak iyi olacak.

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Parasal konularda da kadersel gelişmeler olabilir. Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, uzaklardan ve başvurulardan gelecek güzel haberler mümkün!

Cuma gününde Ay burcunuza geçecek ve bu etki ile kendinize, işlerinize odaklanmak isteyeceksiniz. Bakım, alışveriş konuları için iyi olurken bu geçiş ile ve enerjiniz yükselecek kendinizi daha iyi hissedeceksiniz! Merkür – Venüs kavuşumu iyi düşünürsen hayatına iyilikleri çekersin diyor konuşmalara ve düşüncelere dikkat! Haftasonunda da devam edecek bu etki ile hem evde hem de görünüşünüzde desğişiklikler yaptırabilir. Bu etki ile evde olmak, evin içinde bazı değişiklikler yapmak mümkün, ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat!Güzel bir hafta olsun! Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Yengeç etkisi aktif olacak ve daha çok aile, yuva ve çocuklarla ilgili konular gündemde olacak… Bugünlerde iş, kariyer ve evlilik konuları da ön planda olabilir, bu konularda bazı haberler gelebilir ve gelişmeler yaşanabilir!

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Bu etki sizin sosyal çevre alanınızda olacağından arkadaşlarınız veya içinde bulunduğunuz bazı gruplarla ilgili gelişmeler mümkün olacak! Yine hayalleriniz ile ilgili gelişmeler getirebilir. Neşesi ve aktivitesi bol günler olacak ve bu etki Çarşamba gününde de devam edecek.

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Burç yöneticiniz olduğundan sizin için ekstra önemli olacak! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, beklenmedik bir yerden gelecek maddi kazançlar ve gelişmeler mümkün!

Cuma sabahında Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme modu yükselecek. Sizin biraz daha yavaş ilerlemeniz ve dinlenmeniz gereken günler olacak. Merkür – Venüs kavuşumu ise düşündüğünüz şeyleri kolayca hayatınıza çekebileceğinizi gösteriyor! Haftasonunda Başak burcu etkisi ile evde olmak, evin içinde bazı değişiklikler yapmak mümkün, ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz! ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Biraz gergin etkiler var sevdiklerinize karşı tavrınıza dikkat edin! Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, daha çok aile, yuva ve evimiz ile ilgili konular ön planda olurken geçmişle ilgili bazı konularda ilgimizi isteyebilir… Yine sizin için uzaklar, seyahatler ve bazı eğitimler de aktif olabilir bugünlerde. Sevdiklerinizi görmek için seyahate çıkabilirsiniz veya yoldan birileri gelebilir…

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Hayatınızda gitmek istediğiniz yön ile ilgili bazı konular ve durumlar ön planda olabilir! Cuma günü öğlen saatlerine kadar devam edecek bu etki ile sizin için ön planda olmak, kariyer ile bağlantılı kişilerle görüşmek, etkinliklere ve bazı sosyal aktivitelere katılmak için güzel günler olacak.

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, ikili ilişkiler alanında sürpriz ve şanslı gelişmeler mümkün!

Cuma günü öğlen saatlerinde Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme modu yüksek olacak… Bugün gerçekleşek Merkür – venüs kavuşumu güzel düşün, güzel konuş öyle olsun diyor! Haftasonunda Başak burcu etkisi ilesosyalleşmek, arkada buluşmaları ve etkinliklere katılmak mümkün. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ve sizin için enerjiler biraz yavaşlayacak, durumları zorlamayın zaten burcunuzda bir dolunaya doğru gidiyoruz! Pazar gününde venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta olmasını dilerim… Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… Haftalık burç yorumları

Yay & Yükselen Yay: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile aile ve eski bazı konular gündeminizde başlıyorsunuz yatırımlarla ilgili bazı gelişmelerde aklınızda olacak… Bugünlerde parasal konularda gelişmeler yaşamak ve sonuçlar alma etkisi yüksek… Eski bazı anılar, arkadaşlar ve onlardan gelecek haberlerde mümkün! Yine aile ve çocukluğunuz ile ilgili bazı konular ve anılar da gündemde olabilir! Aileden gelecek bir parasal destek mümkün!

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Bu etki ile beklediğiniz bir haber gelebilir yine bir eğitimin sonuçlanması, uzaklardan gelecek bazı haberler veya hukuksal konulala ilgili gelişmeler ön planda olacak! Bir seyahat konusu, planı veya uzaklardan gelecek birisi de gündemde olabilir!

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler, aşk alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, beklenmedik bir yerden gelecek bir iş haberi veya parasal gelişme mümkün!

Cuma gününde Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme, düzenleme, toparlama konuları aktif olurken biraz daha görünür olmak ve hayatınız – işiniz ile ilgili konularda bazı şeylerin aklınızda olması mümkün! Merkür – venüs kavuşumu ise size iyi düşünürseniz güzel gelişmler yakalayacağınızı gösteriyor! Haftasonunda Başak burcu etkisi ile evde olmak, evin içinde bazı değişiklikler yapmak mümkün, ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile hem aile ile ilgili bazı konular akif olurken hem de ikili ilişkilerle ilgili bazı konularda gündeminizde olabilir… Evliliğiniz ile ilgili konular ilginizi isteyebilir veya iş yerinde birebir çalıştığınız kişilerle ilgili konular ve dengeyi bulma gerekliliği aktif olabilir. Yine bugünlerde eski bazı anılara takılabilirsiniz ve nostaljik hissedebilirsiniz…

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Bu etki ile parasal konularda gelişmeler ve sonuç alma etkisi yüksek olacak. Çarşamba gününde de devam edecek bu etki ile sizin için çocuklarla beraber aktivitelere katılmak, aşk ve hobilerle ilgili konular için güzel gelişmeler devrede.

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, beklenmedik bir yerden gelecek beklenmedik bir haber mümkün, özelllikle aşk ve iş konularında!

Cuma günü Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme modu yüksek olurken sizin için ise kısa bir seyahat yapmak, arkadaş buluşmaları iyi gelebilecek! Haftasonunda Başak burcu etkisi ile evde olmak, kısa bir seyahat yapmak veya etkinliğe katılmak isteyebilirsiniz. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya Ay Yengeç burcunda başlıyoruz, evinizle ilgili bazı işler ön planda olacak… Bu etki ile evinizin düzeni, sağlık konuları, çocuklar ve aile ile veya onlar için yapılacak bazı işler aktif olurken sonuç alma etkisi de yüksek olacak… Aklınızda bazı geçmişle ilgili konular olabilecekken çalışma – üretme modu da yüksek olacak. Sağlığınıza dikkat edin bugünlerde…

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Bu etki ile ikili ilişkiler, evlilik veya beraber iş yaptığınız kişilerle ilgili bazı durumlar ön planda olabilecek. Bir karar zamanı olabilir bazı ortaya çıkışlar veya bitişler de yaşanabilir! Çarşamba gününde de devam edecek bu etki ile sizin için ikili ilişkiler, evililik konuları ön planda olurken eşiniz veya sevdiğiniz kişi ile beraber aktivitelere katılmak isteyebilirsiniz.

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, beklenmedik bir yerden gelecek beklenmedik bir haber mümkün!

Cuma günü Başak burcu etkisi devreye girecek, çalışma, üretme modu yüksek olurken, sizin için daha çok evin işleri ve düzen konuları ön planda olacak ve aklınızda parasal konular olabilecek! Haftasonunda Başak burcu etkisi ile evde olmak, evin içinde bazı değişiklikler yapmak mümkün, ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek biraz uzaklaşmak bir seyahat planı yapmak mümkün, yine sosyalleşme etkisi de yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat!Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Balık & Yükselen Balık: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, hem daha duygusal olacağız hem de aşk, çocuklar konuları ön planda olacak… Bu etki ile bazı projelerde gelişmeler yaşamak ve çocuk – bebek konuları ile ilgili bazı gelişmeler olabilecek… Bugünlerde çocuklarınız ile ilgili bazı konularla ilgilenmeniz gerekebilir, geçmişle ilgili bazı konular ve anılarda devrede olabilir.

Salı gününde Ay Aslan burcuna geçecek ve enerjimiz yükselecek, hareket halinde olacağız ve daha neşeli – dışa dönük olacağız… Bu etki ile iş, çalışma, üretme konularında bazı gelişmeler ve sonuçlanmalar olabilir. Yine işinizde bazı gelişmeler olabilecekken sağlığınıza da dikkat etmeniz iyi olur.

Çarşamba gününde olacak Venüs – Kad kavuşumu size ilişkiler alanında kadersel etkileri getiriyor bugün konuştuğunuz, karşılaştığınız ve aklınıza gelen kişilere dikkat edin, kadersel bir durum var ve size önemli bir mesaj verecek! Perşembe gününde etkisi bugünden daha uzun sürecek Jüpiter – uranüs kavuşumunun etkisi başlayacak, beklenmedik bir yerden gelecek beklenmedik bir haber mümkün!

Perşembe gününde de devam edecek bu etki ile sizin için çocuklarla beraber aktivitelere katılmak, aşk ve hobilerle ilgili konular için iyi etkiler devrede. Yine eviniz ile ilgili konular, eve alışveriş yapmak veya evin düzenini değiştirmek içinde iyi günler olacak…

Cuma gününde devreye girecek Başak burcu etkisi ile evin düzeni, temizlik konuları aktif olurken yine birebir görüşmeler ve ikili ilişkilerle ilgili konularda gündeminizde olacak! Merkür – Venüs kavuşumu bugün iyi düşün, iyilik yap iyilik olsun der gibi! Haftasonunda Başak burcu etkisi ile ikili ilişkiler ve görüşmeler aktif olacak… Pazar gününde ise Terazi burcu etkisi devreye girecek parasal konular aklınızda olacak, yine görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, venüs – kiron kavuşumu hem ilişkilerde şifaya açıyor bizi hem de yaralanmaya dikkat! 2024 yılında beni neler bekliyor derseniz Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#Haftalık burç yorumları

Astroşifa nedir derseniz haritalar sizi nasıl şifalandırırı anlattığım videom burada!

Perşembe

11

Nisan 2024

0

YORUMLAR

Burçların Pozitif ve Negatif Özellikleri!

Yazar , Kategori Astroloji

thumbnail IMG 20190817 115043

Burçların Pozitif ve Negatif Özellikleri!

Elementler ne analtır derseniz detaylar burada! Haritanızdan element analizi raporunu almak için guliz@gulizkinaastroloji.com adresinden ulaşabilirsiniz!

Koç Burcu: + Cesaretli, hızlı, aksiyon insanı, sportif, maceracı, atılgan

(-) Egolu, kendine odaklı, aceleci, bazı durumlarda agresif!

Boğa Burcu: + Keyif odaklı, sabırlı, dayanıklı, iradeli, finans yeteneği yüksek.

(-) Bitirdi mi tam bitirir, kızdımı geri dönüşü zor, bazen tembellik yapabilir! Harekete geçmesi zor olabilir!

İkizler Burcu: + İletişim, konuşma, paylaşma, zeka insanıdır!

(-) Yüzeysel kalabilir, ikilemlerde kalabilir, yanıltabilir! Zihni hızlıdır durmaz!

Yengeç Burcu: + Eğlenceli, anaç, empati yeteneği yüksek, korumacı, beslemeyi seven!

(-) Duygularını saklar, anlaşılmayı bekler, alıngandır, aynı empati yeteneğini herkesten bekler!

Aslan Burcu: + Cesaretli, güçlü, onurlu, lider, iyi yöneten, gösterişli, iyi giyinen, lüksü seven!

Fazla gururdan almayı bilmez, ego yaparak başkalarını aşağı görebilir, sabit kalabilir!

Başak Burcu: + Neşeli, arkadaş canlısı, çalışkan, üretken, düzen kurabilen, bütçe – hesap kafası olan, analiz yapan, esprili!

(-) Takıntılı, sürekli zihinde olması, duygularını içinde tutması, dışarıya kendini neşeli ve iyi göstermesi!

Terazi Burcu: + Görünümüne önem veren, adil, arkadaş canlısı, sevecen, neşeli, barışcıl!

(-) Dengeyi kaçırması, almayı bilmemesi kendi başına hareket etmek yerine hep başkalarıyla birşey yapmak istemesi!

Akrep Burcu: + Azimli, gözükara, risk alan, tutkulu, sabit ve cüretkar!

(-) İnatçı, kıskanç, kontrolcü, alttan ilerleyen ve kötülük yapılırsa kinci!

Yay Burcu: + Neşeli, pozitif, maceracı, geniş bakış açısına sahip, gezmeyi seven, bilge!

(-) Yüzeysel, sabitlenmekte zorlanan, gerçekleri görmekten kaçan!

Oğlak Burcu: + Sabırlı, dirayetli kuran, azimli, çalışkan, akıllı, uzun vadeli düşünen, sorumluluk sahibi!

(-) İnatçı, etrafındaki herkesin sorumluluğunu üzerine alan, hayatı fazla ciddiye alan ve kontrolü bırakamayan!

Kova Burcu: + Entellektüel, marjinal, farklı bakış açısı olan, teknolojiy meraklı, kaşif!

(-) İnatçı, bildiklerini değiştirmeye direnen, yüzeysel

Balık Burcu: + Duygusal, hisleri kuvvetli, şifacı, empatik, merhametli, akışta olan!

(-) Yönünü kaybedebilir, alıngan, merhametli, mantıkla – duyguları dengelemesi zor!

#Burçların Pozitif ve Negatif Özellikleri

2024 Yılı Burç Yorumlarını okumak için linke tıklayınız!