Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

3

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Aşk konularına dikkat!

Yazar , Kategori Astroloji

images

Venüs bugün akşam üzeri saatlerinde Koç burcuna geçiyor!

Aşkımız ve sevgimizi göstermekte zorlanabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Venüs’ün Koç burcunda ilerlemesi 4 Mart – 15 Nisan arasında yapacağı geri hareketi de içerdiğinden uzun bir dönemi kapsıyor olacak.

Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs karşıt burcu olan Koç burcuna geçince çok rahat etmediği bir alana geliyor hani rahat etmediğiniz bir misafirlik gibi. Kendini ifade etmekte zorlanıyor ya da doğru ifade edemiyor. O yüzden sevginizi ifade ederken daha sakin, daha anlayışlı olmaya dikkat edin bu dönemde.

Sabırsız olmak, birşeyleri olsun diye itelemek bizi istediğimiz yere götürmeyecek ve fayda sağlamayacak. Kendi isteklerimize odaklanıp, karşıdaki ne istiyor ve ne yapıyor diye düşünmeden hareket edebiliriz. Venüs’ün geri hareket edeceği dönemlerde ise eski aşklar, sevgililer ve eşler karşımıza çıkabilir ve bizden bir şans daha isteyebilir. Bu dönemde ilişkileri iyi analiz etmek ve beraber olma sebebine dikkat etmek önemli olacak.

Doğum haritasında Venüs’ü geri harekette olanlar bu dönemde ilişkilerde daha rahat ilerleyebilecekken düz harekette olanların bu dönemde karşılarına çıkacak insanlara dikkat etmeleri gerekecek, çünkü bu kişiler onlara ilişkilerle ilgili birşeyler öğretip gitmek üzere gelmiş olabilirler. Sevgiyi paylaşmak ve çoğaltmak dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir