Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

3

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Şansınızın farkında mısınız?

Yazar , Kategori Astroloji

luck

Haritalarımızda şans, bolluk – bereket, iyileşme, şifalanma ve genişlemeyi anlatan gezegen Jüpiterdir. Jüpiter bugünlerde güzel bir kavuşum halinde Spica sabit yıldızı ile kavuşuyor ve aslında bu günlerde önümüze gelen fırsatların hayatımızda önemli etkileri olabilir. Bu dönemde yaptığınız konuşmalara, gelen tekliflere, olanlara ve olmayanlara dikkat edin çünkü ilerde olmadığına da, olduğuna da seviniyor olacaksınız. Bu ay yeteneklerinizi keşfetmek ve göstermek için iyi etkiler var. Size hediye edilmiş olan yeteneklerinizin, gücünüzün ve insan olarak mükemmelliğinizin farkına varın. Hayat artık sizin kendinizi keşfetmenizi ve ilerlemenizi istiyor. Özellikle Terazi burçları bugünlerde yaptıklarından ve başladıkları şeylerden büyük faydalar görebilirler.

Şans gezegenimiz 6 Şubatta geri harekete geçecek ve uzun bir süre (9 Hazirana kadar) geri harekette olacak. Bu dönemde kaçmış olduğunu düşündüğünüz şanslar geri gelebilir, bazı projelerinizin üzerinden geçmeniz içinde güzel bir dönem olacak. Bu kavuşum yaklaşık 15 Şubata kadar aktif olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir zaman dilimi olması dileği ile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir