Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

6

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Günün Enerjisi! Pazartesi

Yazar , Kategori Astroloji

d6e724b8ec9b6af8297544cc0a127741_-communicating-on-the-phone-telephone-communication-clipart_300-231

Hızlı bir haftaya giriyoruz, haftanın önemli olayları Aslan burcunda yaşanacak Ay tutulması ve şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter’in geri hareketi.

Pazartesi gününe Jüpiter’in geri harekete geçmesi ile başlıyoruz, finans, şans, bolluk, bereket konularını anlatan Jüpiter 9 Hazirana kadar geri harekette olacak bu da hem finans konularında temkinli olmak, hem de bazı girişimlerde şansımızı fazla zorlamamak anlamına gelecek. Önceden başlattığımız işlerin üzerinden geçmek için iyi bir dönemdeyiz, bazı kaçırdığımızı zannettiğimiz şansların geri gelmesi de bu zaman aralığında olasıdır. Ayrıca doğum haritanızda Jüpiter geri harekette ise bu dönem sizin için güzel şansların çıkacağı ve güzel ilerlemeler kaydedeceğiniz bir zaman dilimi olacaktır.

Pazartesi günü #Ay #İkizler burcunda ilerliyor olacak ve iletişimi yoğun bir gün ile haftaya başlayacağız. Telefon konuşmaları, yazışmalar, görüşmeler gün boyunca yoğun olacak. İş ile ilgili olmasa da dedikodunun da bol olacağı bir gün olacak. Bilgi toplamak, bilgiyi yaymak ve yazmak ile ilgili konular için son derece uygun bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir