Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

10

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Aslan Burcunda Ay Tutulması!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

solar-and-lunar-eclipse-statistics

Aslan burcunda parçalı Ay tutulması – İçinizdeki Gücü Keşfedin!

Aslan burcu astrolojide Liderlik, iddialı olmak, güçlü olmak, otorite, ego, kendine güven, sahnede olmak, etrafındakilere duyarlı olmak ile alakalıdır. İddialıdır Aslanlar kafayı koydukları şeyi yaparlar ama bazen de fazla iddialı olup egoyu ön plana çıkarabilir ve amacından sapabilirler. Etrafındakileri düşünür, ona hizmet edenleri severler. Genel anlamda da yöneticileri, liderleri ve ünlüleri temsil eder Aslan burcu.

Tutulmalar hayatımızda hızlı gelişmeler yaşayacağımızı gösterir, Ay tutulmaları ise daha çok duygusal olarak etkileneceğimiz, olay bazında bazı şeylerin önümüze çıkacağı zamanları gösterir ve etkisi takip eden birkaç ay daha sürer.

Tutulma anının haritasına baktığımızda ise bu tutulma hem zorlu durumları getirip bize içimizdeki gücü ortaya çıkar ve bu durumla uğraş derken, hem de beklenmedik ve şanslı gelişmeleri getirebilecek. Bazen çeşitli şanslar gelir ama biz korkarız ve kendimizi geri çekeriz, sonrada o işi ya da yapmamız gereken her ne ise neden yapmadığımız konusunda bahaneler üretiriz. Eğer önünüze gelen sorunlardan, sorumluluklardan ya da güç gerektiren her ne konu ise ondan kaçarsanız bu dönemin fırsatlarından faydalanamazsınız. Yeteneklerinizin parlayabileceği, bir anda keşfedilebileceğiniz ve yükselme fırsatları elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz kullanın!

Risk almaya, girişken olmaya, yapmadığımız şeyleri yapmaya uygun bir tutulma var önümüzde, belki hayattan yeterince keyif almadığınızı düşünüyorsunuz o zaman neden biraz daha eğlenceye yer ayırmıyorsunuz hayatınızda? Başkalarını düşünmekten önce kendinize odaklanmanız gereken ve “ben ne istiyorum” demeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Hayatınızın kontrolünü ele alın ve uzun zamandır yapmaktan çekindiğiniz ya da ertelediğiniz işlere girişin. Çünkü siz bunları yapmazsanız başkası sizin adınıza yapmayacaktır. Korkularınız ile yüzleşin, eskiden bu yana gelen alışkanlık kalıplarınızı kırın! Siz güçlüsünüz ve her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. (Bu arada bunları egoya girmeden yapmaya çalışın).

Son günlerde gergin, huzursuz ve birazda ne yapacağını bilmez bir ruh halinde idik, cumartesi günü tutulmanın etkisi ile birlikte artık bulutlar kalkacak kendimizi daha iyi hissetmeye başlayacağız. Ama önümüzdeki haftalarda önünüze gelecek konulara dikkat edin çünkü onlar sizin bu dönemdeki sınav konularınız olacak. Aslan – Kova aksındaki tutulmalar devam edecek ve bir sonraki önemli zaman dilimi Ağustos olacak. İçinizdeki gücü bulduğunuzda hayatınızın nasıl değiştiğini göreceksiniz, bizler Allahın yarattığı son derece güçlü mucizevi yaratıklarız ve kapasitelerimiz sonsuz ve sınırsız. Kendinize inanın, girişimler yapın ve sorumluluklardan kaçmayın!

Sevgiyle

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir