Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

14

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Sevgilimize ne hediye alalım?

Yazar , Kategori Astroloji

images

Sevgilinize burcuna göre hediye alın!

KOÇ: Eğer bir Koç burcu ile beraberseniz onun hareketli hayatına, aksiyon isteğine ve yerinde duramayan çocuksu enerjisine ayak uydurmalısınız. Bu lider ve her şeyin en iyisini isteyen burca hediye alırken biraz ince eleyip sık dokumalı ve onu heyecanlandıracak bir şeyler bulmalısınız. Örneğin mesleği ile ilgili bir kitap ya da teknolojik alet. Maceralı bir seyahat, çok sevdiği markanın son çıkan ürünü ya da sevdiği müzik grubunun konser bileti olabilir. Bir Afrika seyahati organizasyonu onu heyecanlandırabilir, uzaklara gidemem derseniz bir macera parkı ya da trekking turu güzel olabilir. Unutmayın Koç’lar aksiyon ve macera sever!

BOĞA: Boğa burcuna hediye almak istiyorsanız güzel bir restoranda 2 kişilik bir yemek hediye edebilirsiniz ya da SPA paketi. Daha özel olsun isterseniz tabiî ki evde ona çok şık bir sofra ve sevdiği yemekleri yapın. Evine ya da mutfağına hem şıklık hem de fonksiyon katacak bir hediye ye de bayılacaktır. Hediyenin maddi değeri ile de ilgileneceğinden markalı bir üründe hoşuna gidebilir. Giydiği ve sevdiği markadan alınacak bir kıyafet onun mutlu edecektir ama en en iyisi Boğa burcuna sabahtan başlayan bir organizasyon. Güzel bir kahvaltı, sonra bir SPA merkezinde masaj, sonrasında ise şık bir yerde akşam yemeği eşliğinde güzel bir hediye Boğa burcunu son derece memnun edecektir. Ne de olsa zevk ve keyif insanıdır Boğalar ve bu hayatta en sevdiği şeylerden biri de yemek yemektir.

İKİZLER: burcuna hediye alacaksanız bu onun hayatını ya da iletişimini kolaylaştırıcı bir şey olmalıdır. Merak ettiği bir konu hakkında kitap, elektronik aletler, mutfakta işlere hız katacak bir robot, telefon- tablet ya da merak ettiği bir yeri keşfetmesini sağlayacak bir kültür turu kesinlikle İkizler burcunu memnun edecektir. Ayrıca teknolojik aletlerden de ilgi alanına göre hoşuna gidecek bir şey düşünülebilir. İletişimin burcu İkizler için aslında istediği son çıkan bir cep telefonu da memnun edici olabilir. Onun ilgilendiği şeyleri takip etmiş olmanız ve ona sürpriz yapıyor olmanız İkizler için son derece önemli olacaktır.

YENGEÇ: Duygusal ve sevdiklerine bağlı Yengeci mutlu etmek aslında kolaydır ona ne hediye etseniz öncelikle düşünmüş olduğunuz için mutlu olacaktır ve size de bu duygularını yansıtacaktır. Ama yeme –içme ile çok ilgili olan Yengeç burcuna sevdikleri ile birlikte olabileceği bir yemek organizasyonu, bir buket çiçek, evini güzelleştirmek için kullanabileceği bir eşya ya da çocukları tarafından yapılmış bir resim son derece değerli olacaktır. El emeği ile yapılmış bir hediye de yengeç burcu için maddi değeri dışında manevi değeri olduğu için son derece mutlu edici olacaktır, mesela güzel anılardan oluşan fotoğrafların olduğu bir albüm gibi. Sevgiliniz Yengeç ise ona beraber geçirdiğiniz anları ve güzellikleri hatırlatan bir kolaj çalışması ya da onu sevdiğinizi gösteren bir hediye son derece mutlu edici olacaktır ve aşkı tazelenecektir.

ASLAN: Aslan burcuna hediye almak biraz zor olabilir, seçkin zevkleri vardır ve pahalı şeyleri severler. Mutlaka bir hobileri vardır ve bununla ilgili hediyeler onları mutlu eder. Pırıltılı, parlak ve her şeyin en iyisini severler. Puro, kaliteli bir viski, pahalı bir saat, kadınlar için pırlanta v.b değerli takılar Aslan burcunu memnun edecektir. Yine tuttuğu takımla ilgili koleksiyon bir ürün, bir spor kulübü üyeliği ve onun statüsüne hitap edecek bir şey onu memnun eder. Almaktan çok etrafına vermeyi seven Aslan burcuna hediye seçerken üstün körü almış olmak için bir şey almamaya dikkat edin. Onun zevklerini bildiğinizi gösterin; mesela Yelken eğitimi almak istiyorduysa siz üyeliğini yapıverin. Aslan kadını için gösterişli kıyafetler uygun olacaktır, yine pahalı bir parfüm ve beraberinde bir kıyafet onu mutlu edecektir.

BAŞAK: Düzenli, çalışkan Başak burçlarına ne hediye almalı? Evde ya da ofiste işlerini kolaylaştıracak hediyeler; Ajanda, saat, eşyalarını düzenle koyabileceği bir çanta ya da hayatını daha rahat planlamasını sağlayacak şeyler Başak burçları için uygundur. Kıyafet özellikle Başak burcu kadınları için önemlidir ama böyle bir hediye alacaksanız sade bir şey tercih etmenizi öneririm. Yine sağlıklı beslenme ile ilgili bir kitap, spor kulübü üyeliği veya yoga dersi hediyesi Başak burcunu memnun edecek hediyeler arasındadır. Neşeli Başak burçları için onu alıp yemek ile başlayacak bir organizasyon ve devamında eğlenceli bir gece son derece tatmin edici olabilir.

TERAZİ: burcuna hediye alacaksanız, güzel bir şey ya da güzelliğe yönelik bir şey olmalıdır ama öyle kullandığı bir parfümü filan alıp hiç düşünülmemiş hissi yaratmayın bozulur. Mesela bir SPA paketi, güzel bir kutunun içinden çıkacak bir takı, konser bileti ya da görmek istediği bir yere seyahat Terazi’nin keyfini yerine getirecektir. İlla maddiyatı yüksek bir hediye olmasına gerek yok düşünülmüş, planlanmış, sürprizli ve şık bir sunumla gelecek ufak bir hediye de onu mutlu edecektir. Konu Terazi burcu olunca süse düşkün olacağından her türlü takı, hoş bir kıyafet, ayakkabı, çanta v.b şeyler tam ona göre olacaktır. Yine şık bir mekanda manzara eşliğinde güzel bir şarap ve yemeğe Terazi burcu bayılacaktır.

AKREP: burcuna hediye alırken onu düşündüğünüzü göstermeniz, duygularına hitap etmeniz önemli olacaktır. Onunla ilk gittiğiniz restoranı hatırlayıp onu tekrar götürmeniz ya da romantik bir şiir Akrep burcunun hoşuna gidecektir. Araştırmayı seven Akrep burçlarına ilgi alanlarına göre alınacak kitap, Cd benzeri şeyler onları etkileyecektir, hele arasında güzel bir not ilişik ise değmeyin keyfine… Akrep kadını için ise seksi kıyafetler, iç çamaşırı ve hoşuna gidecek güzel bir parfüm olabilir. Duyguların ve tutkunun insanı Akrep burçlarına gizemli bir hediye, onları merakta bırakmak ve onların kaşif ve gizemli şeylere merakını tetikleyecek bir hediye de olabilir. Mesela bir dağ evinde şömine yanında geçirilecek bir haftasonu’na Akrep burcu bayılacaktır.

YAY: Maceraperest Yaylara ne hediye alınabilir? Keşfetmek ve seyahat ile ilgili her şey diyebiliriz. Dünya üzerinde görülmesi gereken 100 yer kitabı, uçak bileti, safari yada trekking turu, spor ayakkabı yada sportif kıyafetler, farklı kültürleri anlatan kitaplar yada dünya üzerindeki farklı şehirlerin saatini gösteren bir duvar yada kol saati ilgilerine çekecektir. Ama bence en iyisi görmek istediği bir yere seyahat hediye edin, çünkü doğuştan dünyayı keşfetme ve farklı kültürleri anlama hedefi olan Yaylar için bu hediye onları dünyanın en mutlu insanı yapabilir.

OĞLAK: Oğlaklara hediye alacaksanız ilgi alanlarına göre bir hediye seçebilirsiniz tuttuğu takımın forması, bir kurs, yada trekking turu hediye edilebilir. İşleri ile alakalı bir hediye, bir kitap, satranç takımı ya da bir hobisi ile alakalı bir şey olabilir. Yapmayı ve kurmayı seven Oğlaklara puzzle da güzel bir alternatif olabilir. Hediyenin çok ucuz bir şey olmamasına dikkat edin nereden alındığına dikkat ederler çünkü.

KOVA: Kova burçlarına hediye alırken yenilikçi ve teknolojik bir ürün seçebilirsiniz. Farklı özelliklere sahip bir telefon, dalmaya ya da spora uyumlu bir saat, evde kullanabilecekleri teknolojik bir alet uygun olacaktır. Ayrıca araştırmacı ruhlarına uygun, ilgi alanlarından bir kitapta hoşlarına gidebilir. Hediyenin farklı ve sıra dışı olması Kovaların ilgisini cezp edecektir. Marjinal hediyelerde hoşuna gidecektir Kovaların yaratılığınızı kullanmakta fayda var!

BALIK burcuna hediye alternatifleri arasında, romantik bir yemek, onlar için yazılmış bir şiir eşliğinde şarap, takı- aksesuar, hayal güçlerini besleyecek bir kitap, hobilerine yönelik bir şeyler düşünebilirsiniz. Balık burcu hediyenin maddiyatından çok manevi tarafına önem verir yani onun için üzerinde düşünülmüş olması önemlidir, onun için yapacağınız el emeği bir şey de çok değerli olacaktır. Balık erkeği için örülmüş bir atkı ya da bere hoşuna gidecektir. Yine Balık kadını için ise bir şiir eşliğinde bir takı ve romantik bir ortam kalbini ısıtacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir