Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

16

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Evinizdeki negatif enerjiyi nasıl temizlersiniz?

Yazar , Kategori Enerji

images

Evimizin de bizim gibi bir enerji alanı vardır, yani bizim nasıl auramız varsa evimizin de bir aurası var. Evde olan tartışmalar, negatif konuşmalar, ya da enerjisi negatif insanlar evimize girdikten sonra kalan negatif etki ya da nazar nasıl temizlenir? Bazı evlerde özellikle bazı odalarda sürekli bir huzursuzluk vardır, sürekli o alanlarda tartışma yaşanır peki neden oluyor bunlar ve bu etkileri nasıl ortadan kaldırırız?

  • Evinizin enerjisini temiz tutmak için en önemli şey her derde deva sirke, temizlik suyuna biraz sirke katın ve evi sirkeli suyla silin, evdeki tüm negatif enerjiyi atacaktır.
  • Ayrıca evde dolap üstlerinde olan eşyalar ya da eşya yığılı alanlar evin enerjisini ve kısmetini kapatır. Bu alanları temiz ve düzenli tutmaya çalışın.
  • Evdeki eski eşyaları atın veya verin. 2 yıldan fazla giyilmemiş eşyaları verin ve evden uzaklaştırın. Kapıların ardında yığılı eşyalar ya da hayatımızdan çıkmış kişilerden kalan hatıra eşyalar evimizin enerjisini düşürecektir.
  • Sirkeli suyun yanısıra evin enerjisini temizlemek için en güzel şey adaçayıdır, haftada 2-3 kere ya da eve enerjisini sevmediğiniz birisi geldiğinde adaçayı tütsüsü yakın arkasından, hem eve güzel bir koku verir hem de kötü enerjileri yok eder.
  • Diğer bir şey tuz, eğer eve enerjisi kötü birisi gelecek ise kapının eşiğine (paspasın kapı ile arasına) nazar duası ve ayetel – kursi okuyun sonra bu tuzu oraya dökün. 3-4 gün kalabilir sonra temizleyebilirsiniz.
  • Yine kendi enerji alanınızı korumak içinde sık sık duş alın, su üzerinizdeki negatif enerjiyi temizleyecektir. Yine duştan çıkmadan önce son olarak kafanızdan aşağıya sirkeli su dökün hem negatif enerjiyi alır hem de saçlarınıza iyi gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir