Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

17

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Eski sevgililer geri mi geliyor?

Yazar , Kategori Astroloji

Surprised-Girl

Eyvah Venüs geri gidiyor!

Haritalarımızda aşkı, sevgiyi, güzelliği Venüs anlatır ve ilişkiler ile ilgili ilk baktığımız gezegendir. Diğer tüm gezegenler gibi Venüs’te geri hareket ediyor ve geri gittiği zamanlarda başımıza neler neler getiriyor!

Öncelikle Venüs’ün geri hareketi eski sevgilileri kapımıza getiren bir etki içerir, o yüzden ayrıldık ama çok aşığım keşke arasa diyorsanız, geri hareketin gerçekleşeceği 4 Mart  – 14 Nisan arasına dikkat! (öncesindeki ve sonrasındaki 3-4 günde dahil olmak üzere). Eski sevgiliniz arayabilir ama aynı şekilde sizde dayanamayıp arayabilirsiniz. Bütün burçlar bu geri hareketten etkilenecek tabiî ki ama en çok yönettiği Boğa ve Terazi burçları etkilenecek. Bu iki burcu daha hayat genelinde etkilerken diğerleri ilişkiler bazında sorunlar yaşayabilecekler.

Etkileri nelerdir derseniz;

  • Eski sevgililer kapınıza gelebilir, arayabilir af dileyebilir,
  • Siz eski sevgilinizi dayanamıyorum diyerek arayabilirsiniz,
  • İlişkilerde eskiden kalma problemler hortlayabilir,
  • Yeni bir ilişki bu dönemde başlarsa çok uzun vadeli olmayabilir,
  • Bu dönemde nikah yapılmaması da tavsiye edilir,
  • Aynı zamanda Venüs finans konuları ile ilgili de olduğundan bu konularda da sıkıntı ve ilerleyememe olabilir!

Kimlere etki etmez derseniz!

Doğum haritalarında Venüsleri geri olanlar! Bu kişiler zaten bu etki ile doğduklarından bu etki onlara hatta iyi bile gelir… Gelen eskilerle ne yapalım derseniz o karar da size kalmış, ayrılık sebebiniz önemli tabii ama denenmişin denemesi olmaz demiş eskiler… sevgiyle kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir