Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

23

Şubat 2017

0

YORUMLAR

BALIK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI!

Yazar , Kategori Astroloji

solar-and-lunar-eclipse-statistics

HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ADIM ATIN!

2015 Mart ayından bu yana Balık – Başak aksında tutulmalar yaşıyoruz ve bu burçlar haritalarında önemli evlerde olan kişilerin hayatlarında ciddi değişimler meydana geldi. Bu burçlar Balık ve Başaklar başta olmak üzere sonrasında ise İkizler ve Yaylar oldu. Kariyer, evlilik, ev ve kendileri ile ilgili konularda bu burçların yanı sıra bir sürü burç sınandı ama en fazla etkiyi bu 4 burç aldı. Şimdi bu serinin son tutulması 26 Şubatta Balık burcunda gerçekleşecek.

Güneş tutulmaları hayatlarımızda önemli ve hızlı değişimleri, bitişleri ve başlangıçları temsil ederler. Konu Balık burcu olunca ise mevzu derin, hele birde geçmişten getirdiğimiz yükleri, karmik bağları ve bağımlılıkları anlatan Güney Ay düğümü işin içinde ise… Buradaki teknik tabirleri anlamanıza gerek yok şimdi bu durumun tercümesi geliyor!

Yani hayat size diyor ki kendinizi geri tutmayı, ben onu yapmam ki, ailemi bırakamam ki, ben o kadar güçlü değilim ki, mutsuz da olsam ayrılamam ki demeyi bırakın. Ha bu durumları siz bırakıp ilerleyemiyorsunuz ben bir türlü yaparım ama size daha zor gelir!

Balık burcu maneviyatla alakalıdır, bizim hayatla olan bağımızdır, hayallerdir, inanmaktır, her ne oluyorsa olsun hayatın sizi koruyup kolladığını bilmektir! O yüzden bu tutulma ve sonrasındaki günlerde bol bol hayal kurun ve olacağına ta içinizden inanın!

Eski hayal kırıklıklarına tutunuyor ve yeni, düzgün bir ilişkiniz olacağına inanmıyorsanız bu köprüden önceki son çıkış. İnandığımızı hayatımıza çekeriz ve inandığımızı yaşarız. O yüzden ailenizi, çocuğunuzu, işinizi, ekonomik durumunuzu bahane edip sürekli şikayet ettiğiniz hayatınızı, ilişkinizi ya da diğer durumlarınızı devam ettirmeye çalışmak yerine,  istediğiniz yöne gidin, en azından bir adım atın.

Eğer haksız olduğunuz, kırdığınız, yıktığınız, aldattığınız durumlar oldu ise, bu Güneş tutulması onları ödeştirmeye de yol açabilir. Eskilerden birileri pat diye karşınıza çıkıp size hesap sorabilir ya da size de benzer şeyler yapmak isteyebilir. Geçen yıl niyet sınavı oluyoruz demiştim, niyeti iyi olup iyilik yapanlar iyilik, bencillik, kötülük yapanlar ise kötülük bulacaklar. Evrenin klasik ödeştirme yasası işliyor olacak.

Bu yılın ana mesajı içinizdeki gücü keşfedin, Allah’ın yarattıkları olarak sizler güçlüsünüz, inanır ve isterseniz her şeyi yaparsınız mesajınızı alın! Çünkü bu mesajı almayı reddedip inatla yoluna devam etmek isteyenler için hayat çok da öyle kolay olmayacak. O işinizi kaybedebilirsiniz, evladınız okumaya gidip tek başınıza kalıp ben kendim için neden bir şey yapmadım bugüne kadar hesaplaşmaları yapabilirsiniz.

Balık burcu duygularla alakalıdır, kendini feda etmekle alakalıdır, kendinizden fazlaca vericilik yaptığınız alanlar döner dolaşır gelir sizi vurur. Önce kendinizi düşünün, sevdiklerinizi de bırakın hayat yolunda istedikleri gibi ilerlesinler. Eski defterleri kapatın, eski kalp kırıklıklarını, başarısızlıkları unutun, hayal edin, adım atın, gerçek olsun…

Her işi sevgiyle yapın, size geri gelen sevgi & başarı olacaktır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir