Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

24

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Tutulmanın Burçlara Etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

Pazar günü Balık burcunda yaşanacak tutulmanın burçlara göre etkileri. Yükselen burcunuza göre de okumayı unutmayınız…

KOÇ & YÜKSELEN KOÇ:

Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulması sizin daha çok bilinçaltı, değişim gerektiren alanlar ve sağlığınız ile ilgili konuları etkileyecek. Bırakmak istediğiniz bağımlılıklar varsa onun için kullanabilirsiniz bu dönemi.

BOĞA & YÜKSELEN BOĞA:

Balık burcunda gerçekleşen tutulma sizin sosyal çevre, arkadaşlar hayaller ve umutlar alanınızı etkiliyor. Arkadaş çevresinde bir değişim yaşayabilirsiniz bu değişimin sebebi bir yer değişimi ya da yeni katıldığınız bir çevre dolayısı ile olabilir. Bu dönemde bazı arkadaşlarınız ile yollarınız ayrılabilir ya da yeni insanlar gelebilir. Ayrıca hayallerinize odaklanmanız için iyi bir dönem olacak.

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Tutulma kariyer konularında değişiklikleri tetikleyecek. Şehir değişimi ya da başka bir ülkeye gitmeniz söz konusu olabilir. Ayrıca kariyerinizde bazı hızlı gelişmeler, işte yükselme ya da yeni bir işe geçiş söz konusu olabilir. Bu dönemde gelecek teklifleri iyi değerlendirin.

YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Güneş tutulması sizin yurtdışı, hukuk konuları, yabancılarla olan işler, yüksek eğitim, master ve doktora konularında gelişmeler yaşamanızı sağlayabilir. Yurtdışınla iş yapmak istiyorsanız ya da okumaya gitmek istiyorsanız bu dönemde çeşitli fırsatlar çıkabilir. Yer değişimi ya da şehir değişimi yaşayabilirsiniz.

ASLAN & YÜKSELEN ASLAN

Tutulmalar bu yıl sizde büyük değişimler yaratacak. Bu tutulmada sizin finansal konularınızı etkiliyor. Duygusal davranmaktan ve fazla etrafınıza para saçmaktan kaçının. Ortak finans konularına dikkat, aldanmaya açık bir dönem olabilir. Beklemediğiniz bir yerden para gelebilir bu mirasla alakalı bir konu da olabilir. Güzel yatırımlar yapacağınız bir dönem olacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Tutulma, ikili ilişkiler ve evlilik alanınızı etkiliyor. Bekar olanlar için evlilik ya da evli olanlarda ayrılık durumları gündeme gelebilir. Fazla fedakarlık yapmak iyi olmayabilir bu dönemde ayrıca ilişkilerle ilgili konularda kafanız karışık ise yakında netleşeceksiniz

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Tutulma, sizin çalışma hayatınızı, ortamınızı etkiliyor olacak. İş yerinde bir ekip değişikliği ya da pozisyon değişikliği olabilir. Ayrıca sağlık konularında da bu dönemde dikkatli olmalısınız bir doktora gidip kontrol yaptırmakta fayda var.  Evcil hayvan edinmeyi düşünebilirsiniz bu dönemde.

AKREP & YÜKSELEN AKREP

Tutulma sizin aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ve hobiler alanınızda oldu. Bekar akrepler için yeni bir aşk haberi olabilir. Evliler için ise yakın zamanda alacakları bebek haberi olabilir. Yine uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeler var ise ortaya çıkabilir ve güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ya da hobiniz olan bir işi kazanç sağlayacağınız bir işe döndürebilirsiniz.

YAY & YÜKSELEN YAY

Tutulma sizin ev, aile konularınızı etkileyecek. Ev alım – satım ya da değiştirme söz konusu olabilir. Yine evlilik ile ilgili konular da bu dönemde gündeme gelebilir. Evlenme planınız varsa bu bir ev ve eşya alımını da gösterebilir. Şehir değiştirme konuları da söz konusu olabilir.

OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK

Tutulma yakın akrabalarınız, kısa seyahatler, sözleşmeler ile ilgili alanları etkiledi. Bir sözleşme imzalayabilirsiniz yakın zamanda. Eğer bir kitap yazıyorsanız bunun güzel sonuçlarını da görebilirsiniz. Yine kısa seyahatler ve bu alandan kazanımlar da gündemde olacak. Kardeş ve kuzenleriniz ile ilgili gelişmelerde bu dönemde olabilir.

KOVA & YÜKSELEN KOVA  

Tutulma parasal konularınızı etkiliyor. Yeni bir kazanç kapısı açılması ya da para kazanma yönetiminizin değişmesi söz konusu olabilir. Bu yeni bir iş ile artan kazancı da gösterebilir.

BALIK & YÜKSELEN BALIK  

Tutulma hayat hedeflerinizi etkiliyor, yeni planlar, başlangıçlar ve hayallerinize odaklanmak bu dönemde söz konusu olacak. Bu bir evliliğin bitimi ve yeni bir hayata adım atmak olabilir, ya da hep aklınızda olan bir işe başlamak. Görünüşünüz ile ilgili yeni adımlar atmak daha sağlıklı bir hayata geçişte söz konusu olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir