Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

27

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Yeni Ay duası!

Yazar , Kategori Astroloji, Enerji

Güçlü bir güneş tutulması ve yeni Ay yaşadık, hadi bu önemli zaman diliminde hem güzel dileklerimizi yazalım hem de güzel şeylere niyet edelim!

Yüce Allah’ım, beni sevgiyle yarattığını biliyorum bu yüzden önce kendimi çok sevmeye niyet ediyorum, sonra da etrafımdaki herkese sevgiyle yaklaşmaya ve sevgiyi yaymaya niyet ediyorum. İyilik yaptıkça yoluma iyiliklerin ve güzelliklerin geleceğini biliyorum. Bolluklu ve bereketli paranın yoluma, hayatıma kolaylıkla gelmesine kendimi açıyorum, bu parayı hem kendi ihtiyaçlarıma hem de yardıma ihtiyacı olanlara harcamayı seçiyorum. Ülkeme sevgi, huzur ve dirlik ver ki biz daha güzel ve stressiz bir ortamda yaşayarak sevgi ve mutluluğu paylaşalım. Hayatımdan derdi tasayı çıkarıyorum, gelen her şeyin senden olduğunu biliyorum, derdin ve üzüntünün beni hasta ettiğini biliyorum ve ben sağlıklı ve mutlu bir hayatı seçiyorum. Hayallerimin gerçekleşmesinde doğru adımlar atmaya ve doğru insanlarla karşılaşmaya niyet ediyorum, her şey yoluma kolaylıkla geliyor, bunları yaparken senin ve meleklerinin rehberim olmasını istiyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata geçiş yapıyorum… Verdiğin her şey için şükür ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir