Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

12

Mart 2017

0

YORUMLAR

Dolunayın Burçlara Etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Dolunayın burçlara etkileri neler? Burcunuza ve yükseleninize göre okumayı unutmayınız! Dolunayın genel etkilerini bir önceki yazımdan okuyabilirsiniz… https://gulizkinaastroloji.com/2017/03/10/basak-burcunda-dolunay/

Koç burcu:

Çalışma, hizmet etme ve sizin için çalışanlarla ilgili konular bugünlerde son derece odakta olacak. Bir projeyi tamamlayabilirsiniz ya da iş ortamında durumunuz ile ilgili bazı gelişmeler olabilir. Çalışmak, üretmek ve hizmet etmek bu dönemde önemli olacak. Çalışmalarınızın sonucunu göreceğiniz bir dönem olacak. Sağlığınıza bu dönemde dikkat edin, diyete başlamak için iyi bir dönem.

Boğa Burcu:

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler olması bu dönemde mümkün. İlişkiniz ile ilgili bazı kararlar almanız ve diğer tarafın size bazı haberleri olması olası. Bebek isteyen Boğalar için bu dolunayda bir bebek haberi gelebilir. Sanatsal yetenekleri olanların ise üzerinde çalıştıkları projeleri ortaya çıkarma ve insanların beğenisine sunması söz konusu.

İkizler Burcu:

Bu dolunay sizin aile, ev ve gayrimenkul konularınızı etkiliyor. Ev değişimi yapabilirsiniz ya da evinizde bir tadilat, dekorasyon değişikliği olabilir. Yine anne – babanız ile ilgili konular da gündeminize gelebilir ve onlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Yengeç Burcu:

Başak burcunda gerçekleşen dolunay sizin iletişim, kısa seyahatler ve sözleşmeler alanınızı etkiledi. İmzalamayı beklediğiniz bir sözleşme varsa haberi bu hafta gelebilir. Yine eğitim konularında da bazı sonuçlar almanız ve gelişmeler yaşamanız söz konusu. Kısa bir seyahate gitmeniz gerekebilir.

Aslan Burcu:

Bu dolunay sizin parasal konularınızı etkiliyor, önümüzdeki iki hafta parasal konularda bazı gelişmeler, haberler ve kazançlar söz konusu.  Yeni bir pozisyon ya da bir bonus alabilirsiniz. Borcu olan Aslanların borçlarını yapılandırmaları veya banka kredilerini ödemeleri de gündemde olabilir.

Başak

Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor ve en çok sizi etkiliyor olacak. Kendinizle ilgili bazı kararlar almanız ve hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız mümkün. Önceden başvuru yaptığınız ya da başlattığınız işlerin sonucunu alabilirsiniz. Görünüşünüzde değişiklik yapmak ya da başladığınız bir kursun sertifikasını almakta söz konusu olabilir.

Terazi

Bu dolunay sizin daha çok bilinçaltı ve sağlık konularınızı etkiliyor olacak. Sağlığınızla ilgili ani bazı durumlar oluşabilir ve müdahale edilmesi gerekebilir. Yine bazı haberiniz olmayan konular gündeme gelebilir, sırların açığa çıkması bu dönemde mümkün. Bu dolunayı sağlığınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak, sigara – alkol gibi alışkanlıkları bırakmak için kullanın.

Akrep

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve onlarla ilgili bazı beklenmedik konuların ve haberlerin gündeminize gelmesi söz konusu. Bir arkadaşınızdan bir haber alabilir ve onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Yine daha önceden girişim yaptığınız ve sizin için önemli olan konuların haberlerini bu dönemde alabilirsiniz.

Yay:

Kariyer, göz önüne olmak ve daha önceden başlattığınız projelerin başarılı sonuçlarını görmek bu dolunayda ve takip eden iki haftalık süreçte görmek mümkün. Yaptığınız bir işten dolayı takdir görmeniz ve bir anda göz önünde olup tanınmanız söz konusu.

Oğlak

Başak dolunayı sizin yurtdışı, hukuksal konular ve eğitim konularınızı etkiliyor. Önceden açılmış bir davanız varsa bunun sonuçlarını bu dönemde alabilirsiniz. Yine bir eğitimi başarı ile tamamlamanız da söz konusu. Bu dönemde bazı seyahatler yapmanız ve size katkısının büyük olması da mümkün.

Kova:

Başak burcundaki dolunay parasal konularınızı etkiliyor, bankalar krediler ve beklenmedik para gelişleri mümkün. Yine miraslar, şans oyunlarından ya da akrabalardan dolaylı olarak gelebilecek paralar da söz konusu. Bu dönemde önceden kalmış bir borçta yolunuza çıkabilir.

Balık

Dolunay sizin ikili ilişkiler alanınızı etkiledi. Evliliğiniz ya da ilişkiniz ile ilgili bazı duygusal yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkinizi bir sonraki aşamaya taşımaya karar verebilir ya da mutsuz bir evliliğiniz varsa sonlandırma kararı alabilirsiniz. Sizin için önümüzdeki 15 günlük dönem ilişkiler açısından önemli olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir