Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

20

Mart 2017

0

YORUMLAR

İlkbahar Ekinoksu!

Yazar , Kategori Astroloji

IMG_6768

Güneş Koç burcunda ve yeni bir döngüye başlıyoruz!

Zodyakta ilk burç Koçtur, Koç burcu başlangıçları, cesareti, merakı, sabırsızlığı anlatır aslında baharın gelmesi ile bizim de içimizde bi kıpırtı başlar, sanki yeniden doğarız ve işte bu yeniden doğuş zamanlarındayız. Kış zamanı ölüme benzetilir, ağaçlar yapraklarını döker, her yer kurudur, biz daha içimize ve evimize kapanırız. Baharın gelmesi ile ise içimize tekrar neşe dolar, dışa dönmeye başlarız ve aslında baharda tomurcuklanan çiçekler gibi bizde çiçek açmaya hazırlanırız.

Son zamanlarda Balık burcunu yaşadık, bitişler, kapanışlar, duygusallık, kararsızlık hep hayatımızda oldu, şimdi ise hayat ayağa kalk, cesaretini topla ve adımlar at diyor. İçinde bulunduğunuz her durumdan ancak siz isterseniz çıkarsınız. İçinizde çok büyük bir güç var herşeyi değiştirecek farkında varın! O yüzden hayatınıza bir dönün bakın vadesini doldurmuş şeyleri teker teker hayatınızdan çıkarın, bu öncelikle giyilmeyen kıyafetler olabilir sonra bu işin ucu artık sizi mutlu etmeyen arkadaşlar ve sevgililere kadar gidebilir. Önümüzdeki hafta Koç burcunda bir yeni Ay olacak bu yeni Ay sonrasında hızlanacağız ve hayatımızdaki değişimler görünür olacak.

Koç – ben demektir! Önce kendinize bakın eğer hayatınızın değişmesini istiyorsanız, ne istiyorum ne yapıyorum, nerdeyim nerelere gidebilirim… Üzerinizdeki rehaveti atmanın yeniden başlamanın vakti, eğer içimde güç kalmadı bir daha başlayacak halim kalmadı diyorsanız, her zaman yeniden başlamak için içinizde güç vardır merak etmeyin!

Tabii bu arada bugün sevgili Koçların da doğum günlerinin başlangıcı, bizim cesaretli, sabırsız ve çocuksu merakla hayata bakan Koçlarımız iyiki doğmuşlar, umarım bu yıl harika başlangıçların vakti olur… Bu arada kısaca Koç burcunun özelliklerine bakalım:

KOÇ BURCU: Ateş elementi – Gezegeni Mars

Hareketli, cesaretli, girişken, lider ruhlu, kaşif kişiliktedir. Olumsuz yönleri bazen bencil davranabilir, düşünmeden hareket edebilir, sabırsızdır, aniden parlayıp sönebilir.

En çocuksu burçlardandır Koç burcu, çocuk içgüdüleri ile hareket eder, istediği hemen olsun ister ve olmayınca da bozulabilir. İlişkilerde girişkendir ve beğendiği kişiye yaklaşmaktan çekinmez ama biraz zor beğenir sevgili Koç. Kriterleri yüksektir. İşler istediği gibi gitmezse sıkılabilir ve ilişkiden uzaklaşabilir. Sevdi mi tam sever, onu yatıştıracak, sakinleştirecek birisine ihtiyacı vardır. İlişkilerde empati yeteneği önemlidir, duygusallığını ifade edebilmeyi ve duygusal kontak kurması ve bunu öğrenmesi önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir