Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

25

Mayıs 2017

0

YORUMLAR

İkizler Burcunda Yeni Ay!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Düşüncelerinize dikkat edin gerçek olabilir!

Perşembe gecesi ikizler Burcu’nda bir yeni Ay gerçekleşecek, ikizler burcu düşüncelerimizi, iletişimimizi, eğitimleri, haberleşmeyi ve bilgi paylaşmayı temsil eder. Konu yeni ay olunca bu konularda yeni başlangıçlara hazır olun.
Uzun süredir düşünceler içindeyiz herkes istese de istemese de bir değişim içinde buluyor kendini ve hayatımızda memnun olmadığımız ve değiştirmek istediğimiz şeyler var. Şu ana kadar bir türlü adım atamadıysanız ya da adımlar attınız ama sonuçlarını göremediyseniz sorun düşüncelerinizde yatıyor olabilir!

Düşündüğümüzü hayatımıza çekeriz o yüzden de bu yeni ay ile birlikte düşüncelerimize odaklanmamız önemli olacak. Korku ve endişe yerine pozitif ve sevgi dolu düşünceleri koyun zihninize. Düşündüğümüzü hayatımıza çekersek bu yeni ay döneminde istediğiniz değişimlere ve gelişmelere odaklanarak hayatınıza çekmeye ne dersiniz?
İkizler burcu ayrıca eğitimlerle ve bilgiyi artırmak ve paylaşmak ile alakalıdır. Teknoloji ve haberleşme ile ilgili bir iş yapmak istiyorsanız bu dönemde bir başlangıç yapabilirsiniz ayrıca hobi olarak yedi işiniz ile alakalı bir eğitim almak istiyorsanız da doğru zamandasınız. İkizler Burcu’nun yöneticisi merkür boğa Burcu’nda ilerliyor olacak o yüzden bu konularda sağlam ve kalıcı adımlar atmalı söz konusu olacak. Korkuyor hayatınızdan çıkarın yeni düşüncelere yeni bilgilere kendinizi açın!

Yeni ayın burçlara etkisi:
Koç burcu: İletişim sizin için son derece önemli olacak bu dönemde yeni bir işe ya da ticarete başlayabilirsiniz bazı imzalar atabilirsiniz. Yine bir seyahate çıkmanız da söz konusu olabilecek bu dönemde. Kardeşleriniz ile ilgili konularla ilgilenmek ve hatta onların eğitimde ile ilgili konulara destek olmanız da mümkün yine sizin bir eğitime başlıyor olmanız da söz konusu olabilir.
Boğa burcu: Parasal konularda bazı başlangıçlar yapmanız bu yeni ay döneminde mümkün olacak. Alacak – verecek konuları gündeminizde olacak , bütçenizi düzenlemeniz de önemli olacak. Bu Yen’i Ay ile yeni bir işe başlayabilirsiniz ya da işyerinizde yeni bir proje alabilirsiniz sizin için ve hayatınız için önemli olacak bir proje olabilir ve güzel gelişmeler getirebilir.
İkizler burcu: Bu yeni ay en çok sizi etkiliyor olduğundan hayatınızdaki önemli başlangıçları size getiriyor olacak. Yapmak istediğiniz her ne varsa bu dönemde odaklanın pozitif kalın ve üzerine gidin. Yeni bir iş, yeni bir ev, yeni bir sosyal çevre, yeni kazançlar sizin için söz konusu olabilecek. İletişim haberleşme ve eğitimlerle ilgili konular son derece aktif olacak.
Yengeç burcu: bu yeni ay sizi biraz içsel etkileyecek, bilinçaltınızdaki  konuları tespit etmek burada yatan korkuları ve sizi engelleyen şeyleri bulmak, üzerine gitmek için harika bir dönem olacak. Sağlığınızla ilgili bazı konularda yeni başlangıçlar yapmanız da önemli olacak bu dönemde. Diyete başlayabilirsiniz ya da korkularınız varsa üzerine gitmek için yardım alabilirsiniz.
Aslan burcu: bu yeni ay sizin sosyal çevrenizi etkiliyor olacak, arkadaş çevrenizde bir genişleme olabilir yeni kulüplere ve derneklere katılabilirsiniz. Hayallerinizle ilgili adımlar atmak için de güzel bir dönem olacak. Hep hayal ettiğiniz bir konu varsa bunun üzerine gidin ve yeni adımlar atın en azından bilgi edinin.
Başak burcu: kariyeriniz ile ilgili konular bu yeni ay ile birlikte aktif hale geliyor. Yeni bir işe başlamak, kendi işinizi yapıyorsanız onu geliştirmek bu dönemde mümkün olacak. Sosyal çevrenizi, iletişiminizi kullanın ve kariyer alanında gelişmeler yapmaya odaklanın.
Terazi burcu: eğitim ile ilgili konular ve yeni başlangıçlar sizin için bu dönemde önemli olacak. Yüksek eğitim konuları, yurtdışı ile ilgili konular ve bazı hukuksal konularda başlangıçlar bu dönemde gündeminize gelecek. Attığınız adamlar hayatınız açısından önemli olacak ama adım atmadan önce iyice bilgilenmeye ve her şey iyi anlamaya dikkat edin.
Akrep burcu: finansal konular sizin açınızdan önemli olacak bu dönemde. Ortak para kullanımı ile ilgili işler gündemimize gelebilir. Bankalarla ilgili konular ya da ortak iş yapıyorsanız yapmak istiyorsanız bu dönemde başlangıçlar doğru olacaktır. Bazı miraslarla ilgili konularda gündeminize bu yeni ayda gelebilir.
Yay burcu: ikili ilişkiler, birebir yapılan danışmanlıklar ve evlilik konuları bu yeni ay ile birlikte gündemimize geliyor olacak. Evli iseniz evliliğinizde yeni bir başlangıç ve iletişiminizi daha doğru kurmak için gelişmeler elde edebilirsiniz. Uzun süredir bir ilişkiniz varsa artık ciddi aşamaya taşımanız söz konusu olabilir bu dönemde bir teklif alabilirsiniz ya da teklif ediyor olabilirsiniz. Yine her tür bire bir yapılan danışmanlıklar bu dönemde söz konusu olacak, kendinizi geliştirmek için bazı konularda danışmanlıklar alabilirsiniz.
Oğlak burcu: çalışma hayatınız, sizin için çalışanlar, ev hayatınız ve sağlığınız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar bu yeni ayda söz konusu olacak. İş yerinizde yaptığınız sunumlar ya da Önceden aldığınız eğitimleri kullanarak ön plana çıkabilirsiniz. Yine işinizde kendinizi geliştirmek için bazı eğitimler almanız söz konusu olabilir. Sağlığınız ile ilgili konularda da başlangıçlar yapmak (daha iyi beslenme, diyet, Sigarayı bırakma) konuları söz konusu olabilir.
Kova burcu: aşk hayatınız ile ilgili konular bu yeni ay ile birlikte gündeme geliyor olacak. Yeni bir ilişkiye başlamanız  söz konusu olabilir. Evli olanlar için ise bu bir bebek haberi olabilir. Hobileriniz ile ilgili konularda başlangıçlar yapmak için de uygun bir dönem olacak.
Balık burcu: eviniz, aileniz ve gayrimenkul konuları bu dönemde gündemimize geliyor olacak. Bir ev alımı ya da satımı söz konusu olabilir eğer böyle bir durum olursa iyice bilgilendiğinizden emin olun. Aileniz, anne-babanız ile ilgili konularda bu dönemde gündeminize gelebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir