Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

10

Haziran 2017

0

YORUMLAR

Yay Dolunayının Burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

Yay burcunda gerçekleşen dolunayın genel etkilerini dün yayınladım. Kaçıranlar web sitemden okuyabilirler.  https://gulizkinaastroloji.com/2017/06/09/yay-burcunda-dolunay/

Bu dolunayın burçlara etkisine gelirsek;

Koç ve Yükselen Koçlar: Bu dolunay sizin hayatıve inandığınız şeyleri sorgulamanıza neden olacak. Hukuksal konularda önceden attığınız adımların sonucunu alabilirsiniz. Yine yurtdışı ile bağlantılı işlerin ve eğitimle ilgili konuların sonuçlarını bu dönemde alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Bu dolunay Boğa burçlarının finansal alanını etkiliyor olacak. Ortak para kullanımı, bankalar ile ilgili konular ve Miras konuları gündeme gelecek. Parasal konularda önceden yaptığınız girişimlerin sonuçlarını alabileceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Yay burcunda yaşanan dolunay tam burcunuzun karşısında gerçekleşecek ve ikili ilişkiler alanınızı aydınlatacak. Bu dolunay daha önceden yaşadığınız hayal kırıklıklarını gündeminizde getirebilir. Evliliğinizle ilgili uzun zamandır üzerinde durmadığınız konular ilginizi isteyebilir ve bazı bilmediğiniz konular gündeminize gelebilir. Yine bir evlilik teklifi ya da kararı söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu dolunay ile iş yeriniz ile ilgili konular aktif olacak, çalışma arkadaşlarınız ile bazı gerginlikler yaşanabilir. Yine iş yerinizde sizden gizlenen bazı olaylar ortaya çıkabilir veya bir işin sonlanması söz konusu olabilir. Ekip değişiklikleri de söz konusu olabilir. Yine sağlık ile ilgili ihmal edilen veya bilginizde olmayan konular gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu dolunay sizin aşk konularınızı etkiliyor olacak. İlişkiden beklentileriniz ile ilgili konuşmalar yapabilirsiniz ve bir karar alabilirsiniz. Bu ciddi bir adım atma kararı olabileceği gibi ilişkiyi bitirme kararı da olabilir. Evli olanlar için bu dolunay çocuk konularını gündeme getirebilir.

Başak ve Yükselen Başak: Bu dolunay sizin eviniz ve ailenizle ilgili konuları etkiliyor olacak. Oturduğunuz ev ile ilgili bilmediğiniz bazı konular gündeme gelebilir. Yine eğer bir ev – alım satımı ile ilgileniyorsanız bazı gelişmeler oluşabilir. Yine arazi konuları ve ailenizle ilgili konularda bazı ortaya çıkışlar gündeme gelebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu dolunay sizin iletişim alanınızı aktive edecek. Sözleşmeler ile ilgili konularda haberleri bu dolunayı takip eden 15 günlük süreçte alabilirsiniz. Başvurduğunuz işlerden ve daha önce girdiğiniz sınavlardan haberler alabilirsiniz. Yine bir seyahat ile ilgili bir konu gündeminize gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Parasal konularda beklediğiniz haberler varsa bu dolunayda haberler alabilirsiniz. Yay burcunda gerçekleşecek dolunay parasal konularla ilgili hızlı bir dönemi başlatacak. Önceden yaptığınız yatırımların karşılığını alabilirsiniz yine önceden yaptığınız başvurularında sonuçlarını alabileceğiniz bir dönem olacak.

Yay ve Yükselen Yay: Burcunuzda gerçekleşen bu dolunay  kendinizi biraz gergin hissetmenize ve duygusal çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Son zamanlarda yaptığınız girişimlerin haberleri bugün ve takip eden günlerde gelebilir. Hayatınızda bir yenilenme, bazı bitişler ve yeni başlangıçlar için bazı haberler bugünlerde aktif olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, haberiniz olmayan hatta arkanızdan çevrilen işleri önünüze getirecek. Çevrenizdeki bazı kişilerin gerçek yüzünü görebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konularda ilginizi isteyebilir. Bir check up yaptırmanız iyi olur, bir operasyon gerekebilir. Yine bilinçaltınızdaki bazı korkular aktive olabilir bu dönemde ve rüyalarınız hareketlenebilir.

Kova ve Yükselen Kova: Bu dolunayda sizin hayalleriniz, dilekleriniz ile ilgili bazı kapılar açılacak. Hep gönlünüzden geçen ama bir türlü olmayan şeylerle ilgili haberler bu dolunayda gelebilir. Yine bazı arkadaşlarınız ile ilgili de haberler ve duyumlar alabilirsiniz bugünlerde.

Balık ve Yükselen Balık: Bu dolunay kariyer alanınızda gerçekleşecek ve bugüne kadar yaptığınız işlerin, verdiğiniz emeklerin karşılığını görebileceğiniz bir dönem olacak. Eğer çalışıp, çok emek sarf ettiyseniz mükafat, çalışmayıp art niyetli olduysanız da sonuçlarını görebilirsiniz. Bazı bitişler ve başlangıçlar bu dönemde gündeme gelebilir.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir