Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

15

Haziran 2017

0

YORUMLAR

Güneş – Satürn Karşıtlığı

Yazar , Kategori Astroloji

Hayatımızın taşları yerinden oynuyor!

Bugün İkizler burcunda ilerleyen Güneş ile Yay burcunda bulunan ve geri hareket yapmaya devam eden Satürn karşı kaşıya geliyorlar. Bu karşıtlık aslında son günlerde zaten aktif durumda idi. Yay burcunda yaşanan dolunaydan bu yana aslında hayatımızda zorlandığımız, bize yük olan ve değişim isteyen konular gündemimize geldi. Güneş kimliğimizle, egomuzla, hayatımızdaki erkek figürleri ve yönetici konumundaki kişilerle alakalıdır. Satürn ise bildiğiniz üzere, sorumluluk demektir, kısıtlama demektir, ilerleyemediğimiz efor gerektiren alanlar demektir. Eh konu böyle olunca bu iki tane önemli gezegenin karşıtlığı hayatımızda bazı konuları dur noktasına getiriyor çünkü ne yapacağımızı bilemiyoruz.

Zorlu kararlar bizi bekliyor! Ne yapsak, ne yana dönsek, eskiden gelen üzerimizde yük olan şeyleri bıraksak mı, yoksa böyle taşımaya devam etsek mi? Sorumluluk aldığımız çalıştığımız işi bıraksak mı, yoksa ağır şartlara rağmen devam etsek mi? Bunun gibi bir sürü konu geçtiğimiz haftadan bu yana gündeme gelip bizi zorluyor. Konular genellikle yük ve alınacak sorumluluklar olmakla birlikte, egomuz, ego yaptığımız konular da bu dönemde gündeme gelecek. Yani sırf ego yüzünden karşı karşıya geldiğimiz kişiler, üzerimize vazife oldu diye yapmayı bırakamadığımız şeyler bu hafta bizi kriz durumuna getirebilir. İçsel ve dış dünyamızda bir sürü karar veriyor olmamız gerekip, biz ne yapacağımızı bilemeyebiliriz.

Diğer yandan Merkür de son günlerde Neptün ile bir sert açı yaptı, bu da hayal ettiğimiz konuların ya da kafamızda idealize ettiğin işlerin aslında öyle olmadığını görmemizi sağladı. Bu da hayal kırıklıklarına ve yine ne düşüneceğimize karar verememeye yol açtı….

Bu etkiler bir süre daha devam edecek ama en yüksek noktasında olduğu gün ise bugün. O yüzden özellikle eskiden gelen yükleri bırakma vakti, zorunlu sorumluluklara bir tekrardan bakma vakti. Kendimize yeni yollar çizme vakti! Hepimize kararlarımızda ve yapacaklarımızda kolay gelsin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir