Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

22

Haziran 2017

0

YORUMLAR

Nasıl daha iyi ilişkiler kurarız?

Yazar , Kategori Astroloji, Enerji

Yardımlaşmayı ve paylaşmayı seven bir toplumuz, bizde olanı paylaşmak kadar güzel birşey yok. Fakat biraz da fazla vericilik üzerine kurgulanmış hayatlar yaşıyoruz özellikle bir nesil, verici ol, sen almasan da olur diye büyütüldü ve kendinden vererek de olsa yardım etmeyi bununla birlikte başkalarını ön plana koymayı öğrendi… Bizim toplumumuzda en çok söylenen laftır “Saçımı süpürge ettim sana”! Ne yazık ki en büyük hata da budur aslında, kendini yok sayarak başkalarına yardım etmek ve fazla verici olmak.

Her ilişkide alma – verme dengesi bozulduğunda o ilişki bozulmaya ve bitmeye mahkumdur. Yine çok duyduğumuz laflardan birisi ben onun için herşeyi yaptım ama o beni terk ettidir! Neden acaba? çünkü dengesi bozulan her alışveriş içinde enerji dengesi de bozulmuş demektir. Karşı taraftaki sürekli almaya alıştığı için artık diğer tarafın isteklerini çokta önemsemez. O yüzden her ilişkide anne – çocuk, karı – koca hatta arkadaşlar arasında bile alış – veriş dengede olmalıdır. Bunu yaptıklarının karşılığını beklemek olarak algılamayın sadece kendi hayatının önüne geçecek şekilde ve kendini zarara sokarak yardım etmek olarak algılayın. Siz kendinizi ve kendi isteklerinizi ön plana koymazsanız kim koyar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir