Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

3

Temmuz 2017

0

YORUMLAR

Gökyüzü Karışıyor! Kılıçlar çekildi…

Yazar , Kategori Astroloji

Bu hafta gökyüzünde sert etkileşimler mevcut olacak, Savaşçı gezegenimiz Mars ile Yeraltı tanrısı Plüton karşı karşıya geliyorlar! Bir restleşme ve karşı karşıya gelip kılıçları çekme durumu söz konusu olacak. Tabii ki bu karşılaşmaları herkesin hayatına farklı yansıyacak.

Mars şu anda Yengeç burcunda ilerlemekte aslında çok da ayarlı olduğu bir alanda değil, restleşmenin, cesaretin gezegeni Mars’ın (ateş elementinin) duygusallığın ve empatinin burcu Yengeçte (su) bulunması ayarını kaçırıyor. Yani girişim yapmakta zorlanma, olayların her yönünü düşüneyim derken geç kalma durumları söz konusu olabiliyor. Pozitif kullanımında ise, aslında acele ile iş yapmayıp, bencil davranmayıp başkalarını da göz önünde bulundurma enerjisi veriyor. Bu da daha dengeli girişimler yapmamız için iyi etkiler sağlıyor aslında ama Mars’ın en sevdiğimiz özelliği olan cesaret tarafı kırılıyor tabii.

Plüton ise güç ile alakalıdır, yeraltı tanrısıdır, biraz gizli saklı olanlarla da alakalıdır, otorite konumunda olanlarla, büyük güçleri elinde bulunduranlarla alakalıdır. Tabii bu gücün kötüye kullanılması ile de. Yani elinde büyük güç bulunduran, kendini bu güce kaptırıp tanrı zannetmeye başlayıp, insanlara işkence etmeye yönelen kişilerle… Eğer bu enerjiyi kullananlar var ise karşılarında birilerini bulmaları ve hesaplaşmaya çağrılmaları söz konusu.

Bu karşılaşmanın etkileri neler olabilir; fazla hırsla giriştiğimiz işler, sadece kendimize yontmaya çalıştığımız şeyler, karanlığa kullandığımız gücümüz ve hepimizin karanlık tarafı aslında. Plüton bir yer altı tanrısı olarak, toplu ölümlerle, tacizlerle ve derin karanlık işlerle alakalıdır. Bireysel anlamda ise güç elde etmek adına verdiğimiz savaşlarla ve herşey mübah dediğimiz konularla alakalı olacak ve bir hesaplaşma vakti gelecek.

Haliyle gökyüzünde durum bu iken önümüzdeki hafta biraz karışıklıklara, patlamalara, kazalara, karşı karşıya gelip güç savaşına girmeye ve hırsla girdiğimiz işlerde zarara uğramaya açık olacağız. En kritik tarihler ise 8-9 Temmuz günleri olacak. Bu günlerde toplumun derinden etkileyecek olaylar ve karışıklıklar yaşanması söz konusu. Geçmişte haksızlık yaptığınız birilerinin karşınıza çıkıp hesap sorması da mümkün. Bu durumun iyi kullanımı ise, belki size baskı yapan, sizi ezmeye çalışan, gücünüzü ve kişiliğinizi yok sayan kişilere sonunda karşı çıkıp “hayır ben bunu istiyorum ve yapacağım” demeniz olabilir. Özellikle aile içinde yapılan haksızlıklar, baskı gördüğünüz ve sizi manipüle eden kişilere yeter deme zamanı olabilir ama yine de gücü ayarlı kullanmanız ve sizin de aynı kötü enerjiyle cevap vermemeniz önemli.

Herkesin içinde iyilikte, kötülükte vardır, sadece bazılarımız kötülüğü bastırıp iyi enerjiyi kullanmayı tercih ediyor, yoksa sevdiklerimize zarar geleceği bir durumda katil olmak bile söz konusu olabilir. O yüzden bu enerjileri dönüşümünüz için kullanın, bu fani dünyada güç, para, konum uğruna kendinizden ve kişiliğinizden çok fazla ödün vermemeye özen gösterin. Hayırlı gelişmelerin olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir