Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

7

Temmuz 2017

0

YORUMLAR

DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİLERİ!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Bugün Oğlak burcundaki dolunayın genel etkilerini yayınladım, şimdi de burçlara etkileri geliyor!

Bakalım bu değişimin burçlara etkisi nasılmış? Yükseleninize göre okuyunuz lütfen:

Koç Burcu: Bu dolunay kariyer alanınızda bir şeyleri ortaya çıkaracak, uzun zamandır içinize sinmeyen durumlar varsa olay bazında ortaya çıkacak. Eğer kariyer alanında son derece sert, fazla kurallı ve katı olduysanız artık bu durumları değiştirmeniz gerekecek. Yine kariyerinizde bir dönemin sona ermesi ve yepyeni bir dönemin başlaması söz konusu olacak. Yine evlilik konularında da bir bitiş veya bir yeniden başlangıç bu dönemde söz konusu olabilir.

Boğa Burcu: Sizin için bakış açılarınızın ve inançlarınızın değişeceği bir zaman dilimi olacak. Evren, ilahi güç, farklı öğretiler bu dönemde gündeminize gelebilir. Sabitlik ile alakalı olan ve değişimi çok sevmeyen Boğa burçlarının farklı inançları ve söylemleri de kabul etme zamanı gelmiş olabilir. Yine yurtdışı ile ve yabancılar ile ilgili bazı konularda haberler almanız söz konusu olabilir. Bir eğitim ya da hukuksal konu ile ilgili de önemli bir gelişme önümüzdeki 15 günlük süreçte gündeminize gelebilir.

İkizler Burcu: Parasal konularda büyük değişim vakti sevgili İkizler! Bu hem para konularına bakış açınızı değiştirmeniz anlamına gelebilir hem de para kazanma şeklinizi değiştirmek anlamına da gelebilir. Parasal konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, bu durumlar bazı bitişler ile ilgili de olabilir. Belki bir akrabanızdan gelecek bir miras konusu da bu dönemde söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu: Bu dolunayın baş kahramanlarındansınız sevgili Yengeçler. Sizin için bire bir ilişkiler ve evliliğiniz ile ilgili konular ön planda olacak. Evliliğinizde ve ilişkinizde esnemediğiniz, siz öyle istediğiniz için öyle olan ama karşı taraftakinin çok da gönlü olmadan yapılan işler ve konular gündeme gelecek. İlişkinizde devam ettirdiğiniz benim dediğim olur, ben onu yapmam, ben bunu istemem, hayır bu böyle yapılacak dediğiniz alanlar, karşınızdaki kişinin patlamasına sebep olabilir. İlişkilerde ve ilişkilere yaklaşımınızda yenilenme ve yeniden bir ayar çekme vakti! Yoksa evliliklerde ve ortaklıklarda ciddi sarsılmalar ve bitişin yakınına gelmeler söz konusu olabilir.

Aslan Burcu: Bu yılın en önemli değişimi ve dönüşümü geçirecek burcu olan Aslanlar için bu dolunayda iş alanı son derece ön plana gelecek. Çalışma alanınız, sizin için çalışanlar ve ekip arkadaşlarınız ile ilgili konular bu dolunayda patlama noktası haline gelebilir. Sizin için çalışanlar ya da beraber çalıştıklarınız size memnun olmadıkları alanları söyleyebilir ve bazı yüzleşmeler yaşanabilir. Yönetim şekliniz beğenilmiyor olabilir ve sizin tavrınızı değiştirmeniz gerekebilir. Sizin için çalışan ekiplerde değişimler, iş yeri değişimleri ve ofis değişimi konuları bu dolunayda gündeminize gelecektir.

Başak Burcu: Bu dolunay Aşk konularını gündeminize getirecek sevgili Başaklar. Bu durum uzun zamandır farkında olmadığınız birinin aşkının farkına varmanız anlamına gelebilir. Yine görüştüğünüz bir kişinin sizin karşınıza geçip sizin hakkınızda söylediği şeyler ile sarsılmanız ve aslında farkında olmadan yaptığınız şeyleri fark edip aşk hayatınıza ve ilişkilere yaklaşımınıza bir ayar vermeniz gerekebilir. Yaratıcı bir proje yapmak için girişimler yaptıysanız bu proje ile ilgili haberler alabilirsiniz ve bu aslında bir şeyi yıkmak ve yeniden yapmak ile alakalı da olabilir. Yine çocuklarla ilgili alanda bu dönemde biraz krizli konular arasında olabilir.

Terazi Burcu: Uyumun ve dengenin burcu Terazilerin dengesi bu aralarda kaçabilir. Terazi burçlarını bu değişim oturdukları ev, şehir ve hatta ülke bazında etkileyebilir. Bir taşınma, ev ile ilgili bazı problemler ve ev değişimi söz konusu olabilir. Yine aileniz ile ilişkilerinizde sert gelişmeler fakat bu gelişmelerden sonra yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Denge ve uyum bozulmasın diye ses çıkarmayan ama ses çıkarmadığı için bazı sorumluluklar altında ezilen Terazilerin artık kendilerine öncelik verme vakti geldi! Herkes için koşturup duran terazilerin artık kendileri için bir şey yapma ve biraz bencil olma vakti geldi…

Akrep Burcu: Değişimin, dönüşümün ve risklerin burcu Akrepler için bu durumlar aslında çok yabancı değil, değişimi, krizleri en seven burçtur Akrep, hatta bizim ülkemizin burcu da Akrep olduğundan sürekli değişim, dönüşüm ve kriz yaşıyoruz zaten. Bu dolunay sizin için yeni bir sözleşme imzalama ve hayatınızda yepyeni bir döneme başlama anlamına geliyor. Yine bir eğitim konusu ve şehir dışında bazı işlerde bu dönemde söz konusu olabilir. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili bazı konular gündeminize gelebilir ve olanlara biraz gerilebilirsiniz.

Yay burcu: Son zamanların zorlu gelişmeler yaşayan ve en çok değişime, dönüşüme zorlanan burcu Yaylar için bu dolunay aslında parasal konularla ilgili olacak. Para kazanma şeklinizde bir değişme ve parasal konularda bazı değişimler bu dönemde söz konusu olabilir. Bu tamamen yeni bir alandan para kazanma ve beklemediğiniz bir yerden gelen parasal teklifler de olabilir. Parasal konuları çözebilecek, sizi bu alanda girişimci yapacak ve güçlü konuma getirecek etkiler bu dolunayda var. Tabii parayı hayatınıza çekme amacınız, para güçtür param olursa insanlara hükmederim değilse… Niyet önemlidir yaptığımız girişimlerde…

Oğlak Burcu: Bu dolunayda başrolde siz varsınız sevgili Oğlaklar; değişim ve dönüşüm sizden başlıyor olacak. Her burcun bir alanını anlatırken sizin için değişim aslında tümüyle olacak. Oğlak burcu burçlar arasında en çalışan ve sorumluluk sahibi olanlardandır, planlıdırlar, kurmayı, sistemli ve disiplinli olmayı severler. Ama değişimi hiç sevmezler hele kontrolleri dışında olan olaylar onları çileden çıkartır ama ne yazık ki şu dönemde olaylar kontrolünüzden çıkacak. Değişim başlayacak ve siz bir şeyleri yakalayamayacaksınız bile… en iyisi siz bu değişime ayak uydurmaya çalışın bırakın eski yıkılsın yerine yeni enerjilerle uyumlu şeyler hayatınıza gelsin. Hayata fazlaca tutunmaya çalışmak ve sorumlulukları fazlaca yüklenmek ancak sizi yorar. Atın hayatınızdan gereksiz sorumlulukları ve fazlaca ciddiyeti, özellikle parasal konular bu yılın değişim yaşanacak konuları arasında olacak. Ama eski düşünce sistemlerini hayatınızdan atmak bile size birçok değişim getirebilir, kolay gelsin…

 Kova Burcu: Bu dolunayda zorlanacak burçlardan birisi de sizsiniz sevgili Kovalar,nedeni ise önünüzde bir sürü bilgi gelecek, korkularınız tetiklenecek ve bilginiz dışında olan bir alan tetiklendiğinden biraz tedirgin olacaksınız. En içsel etkilenen burç siz olacaksınız, daha çok dış dünyada olaylar yerine iç dünyanızda kopacak bu fırtına, bilinçaltında yatan size hizmet etmeyen düşünceler, korkular ve inanışlar bu dolunay ile birlikte tetiklenecek. Önünüze birçok haber ve bilgi gelecek ve eğer bunları iyi takip ederseniz gitmeniz gereken yolla ilgili güzel ipuçları olacak. Değişime açık Kovaların aslında iyi yönetebilecekleri bir dönem olacak, tam anlamı ile bir yenilenme sizi bekliyor olacak…

Balık Burcu: Hayalleri çoktur hayal dünyası güçlü Balık burcunun. Güzel hayaller kurarlar ama bazen oldurmakta zorlanırlar, hatta öyle hayaller kurarlar ki bazen kendileri bile inanmakta zorlanırlar. Kendilerinden çok başkalarını düşünür ve onlara üzülürler duygusal ve hassas Balık burçları. Şimdi ise hayallerine ve hep umut etkileri yöne gitmeleri için itilecek sevgili Balıklar… Artık hayat size ertleme ve korkma diyor, siz atlamazsanız bir şeylerin içine hayat sizi zorla atacak haberiniz olsun. Bu dolunay dönemi arkadaşlarınız ve içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile ilgili de biraz zorlu etkiler veriyor. Bir çevre değişimi yaşamanız, hatta bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmanız söz konusu olabilir. Eğer gerçek hayallerinizin ne olduğunu anlamak istiyorsanız gitmeniz gereken yönü belirlemek için çocukluğunuza dönün ve yapmayı en sevdiğiniz şeye bakın ipuçları orada yatıyor!

Diğer yazım https://gulizkinaastroloji.com/2017/07/07/oglak-burcunda-sarsici-dolunay/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir