Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

14

Temmuz 2017

0

YORUMLAR

Bolluk ve bereketi hayatınıza nasıl çekersiniz?

Yazar , Kategori Enerji, Meditasyon

Bolluk ve bereket için neler yapılabilir?
Bolluk ve bereketi hayatınıza çekmek için evinizde ve hayatınızda yapabileceğiniz bazı değişiklikler ve ritüeller var fakat genelde parasal konularda en önemli blokaj bilinçaltına yerleşmiş düşünceler oluyor. Bunları değiştirmenin yolu ise meditasyon yaparak ve beyninize yeni düşünceler ekleyerek mümkün.

Aslında bolluğu hayatınıza çekmek için en önemli şey bolluk bilinciniz olması aslında bu bizim kültürümüzde yoğun olarak var, eve gelen misafire bol ikram yapmak, elinizde olan yiyecekleri ya da giymediğiniz kıyafetleri paylaşmak ve elinizin açık olması bunlardan bazıları. Bunu söylerken kendinize yiyecek kalmayacak şekilde her şeyinizi başkalarına verin anlamında söylemiyorum ama evinize gelen giden olsun, sofralarda beraber yenilsin içilsin. Yoldan geçerken içinizden geldiğinde 1 lira bile olsun verin ya da çocuğuna kitap almakta zorlanan birinin ihtiyacını gideriverin ve bunları karşılık beklemeden yapın ama inanın sistem size bunları misli ile geri verecektir.
Yine evinizde eğer çok eşya varsa kullanmadığınız şeyleri saklıyorsanız ve hiç bir şeyi atmıyorsanız evinizin enerjisini kapatırsınız. Tozlu ve kullanılmayan eşyaların olduğu alanlar enerjimizi hep düşürecektir. Evde bozuk ve çalışmayan aletleri de tutmayın bunlarda evinizin enerjisini genel olarak düşürecektir.

Eğer hayatınıza bu düşünceleri sokmak istiyorsanız da meditasyon ve olumlamalarla bunları yapabilirsiniz aşağıda bir tane paylaşacağım ama en önemlisi, sisteme güvenmek ve size gelmesi gerekenin nasıl olsa geleceğini bilmek…
Bolluk ve bereket inancı için her akşam ya da her sabah kalktığınızda aşağıdaki meditasyonu yapabilirsiniz. Bu meditasyonu ve olumlamaları 21 gün devam ettirmek beynimizin bir şeyleri kabul etme süresi olduğundan önemli olacaktır.
Sakin ve loş bir ortamda rahat edeceğiniz şekilde oturun. (bağdaş kurarak olabilir) Öncelikle nefesinize konsantre olun ve derin derin nefesler alıp verin. Yaklaşık 2 dakika sonra nefesinizi daha sakin hale getirin ve zihninizi yavaşlatmaya çalışın. İyice sakinleştiğinizde yaklaşık 5-6 dakika sonra şu olumlamaları söyleyin.
“Kendimi evrenin bolluk ve bereketine açıyorum.”
“Para bana kolaylıkla gelir.”
“Ben çok para kazanmaya layığım.”
“Parayı seviyorum”
Bu meditasyonu yaklaşık 20 dakika yapın ve sonrasında uyuyun, beyin gece bu olumlamaları yapmaya devam edecektir.
Şifa olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir