Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

31

Ekim 2017

0

YORUMLAR

Bu haftasonuna dikkat!

Yazar , Kategori Astroloji

Bu haftasonu bir dolunay yaşayacağız Boğa burcunda bunun etkilerini yazıyor olacağım fakat dolunay ile birlikte aynı zamanda başka iki gezegenin etkileşimi de ön plana çıkıyor olacak. Terazi burcunda ilerlemekte olan Venüs ile Uranüs karşıtlık yapacaklar. Bu durumun çeşitli etkileri olabilir, öncelikle bazı ilişkilerde kopuşlar yaşanmasına sebep olabilir, özellikle de sizi bağlayan, kısıtlayan ve önünüzü tıkayan ilişkiler ise… Hayat yolunda hepimizin bir yaşam amacı var ve bazen bazı ilişkiler karşımıza kendimizle ilgili birşeyi anlamamız için çıkar ve oradaki durumu çözdüğünüzde ya da o ilişki size mesajı verdiğinde ise hayatınızdan çıkar. Bu haftasonu bu durumların yaşanmasına çok açık olacak, patlama noktasına gelmiş kişiler artık yeter deyip uzun süredir içinden çıkamadıkları durumlardan çıkabilirler. İlişkilerini daha rahat, anlayışlı ve birbirine alan tanıyarak yaşayanlar ise daha rahat ilerlemek üzere güzel kararlar alabilirler.

Yine bu etki aslında ilişkilerde açılımlar yaşamak içinde iyidir, birşeyleri açıkça konuşmak, durumlara farklı bakış açıları ile yaklaşmak birçok şeyi değiştirebilir ve önünüzde yepyeni bir yol açabilir, buna aslında level atlama diyebiliriz hani oyunlarda bir üst seviyeye geçersiniz ya onun gibi. Yine de özellikle cumartesi gününde dolunayın olduğunu da düşünürsek, cuma gününden itibaren ilişkilerde gerginlik ve elektriklenme olabilir. Ani kararlar almaktan ve sınırları kaldırmaktan korkmaktan kaçının ne kadar açık yaklaşımlar sergilerseniz o kadar kazanırsınız!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir