Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

31

Aralık 2017

0

YORUMLAR

2018 yılına güzel dileklerle girelim!

Yazar , Kategori Astroloji

2018 yılına girerken herkes için güzel bir yıl olmasını diliyorum, önemli olan yılın içinde yaşananlar değil sizin onlara verdiğiniz tepkiler olacak. Bu yıl için tavsiyem hayatı çokta fazla ciddiye almayın, eğlenin, üzülseniz, düşseniz bile ayağa kalkmayı bilin ve aslında yaşam denilen şeyin çok kısa olduğunu hatırlayın.

2018 yılı için güzel bir olumlama yazdım okumak isterseniz, her zaman olduğu gibi değiştirebilirsiniz sözleri;

2017 yılında yaşadığım güzellikler için şükürler olsun, 2018 yılının da herşeyiyle harika bir yıl olacağını biliyorum. 2018 yılını sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve sevdiklerimle birlikte olarak geçirmeye niyet ediyorum.

Yeni yılda kendimi bolluğa ve berekete açıyorum, ihtiyacım olan paranın bana herhangi bir kanaldan geleceğini biliyorum o yüzden isteklerimi söylüyorum ve sonrada olur mu olmaz mı diye üzülmüyorum. Biliyorum ki evren ihtiyacım olan yardımları en güzel zamanda getirecek. Evrene, işleyişine inanıyorum ve güveniyorum. Yaradanın beni sevdiğini, koruduğunu ve kolladığını biliyorum.

Sevginin hayatımda ve kalbimde çoğalmasına niyet ediyorum. Hayatıma sevebileceğim ve beni sevecek birisinin gelmesi için hem kalbimde hem de evimde o kişiye yer açıyorum.

Sağlıklı olmam için ne gerekirse evren bana getirecektir, en doğru doktorun ve şifanın beni bulmasına niyet ediyorum. Düşüncelerimi ve kalbimi sağlıklı tutmanın önemli olduğunu biliyorum.

Bu yıl sadece kendim için değil, etrafımdaki herkes için, yaşadığım toplum için ve ülkem içinde huzur, bol sevgi ve şifa diliyorum. Bireysel mutluluğun toplumu etkilediğini, toplumsal mutluluğunda bireysel mutluluğu etkilediğini biliyorum.

BU yıl daha hassas olmaya, çevremi korumaya ve kollamaya niyet ediyorum, güzelliklerin ve paranın paylaştıkça çoğaldığını biliyorum. Bol paralı, aşklı, mutluluk çığlıkları atacağım, sevgi dolu bir yıl olmasına niyet ediyorum.

Herkese iyi yıllar, yüzünüzden gülümsemenin hiç eksik olmadığı bir yıl diliyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir