Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

31

Mart 2018

0

YORUMLAR

Sert etkiler içeren günlerdeyiz, dikkatli olun!

Yazar , Kategori Astroloji

Bugünlerde Dikkatli olun!

Sert etkilere açık olduğumuz bugünlerde kazalar ve sakarlıklar yaşanabilir, aslında Mars’ın Oğlak burcuna geçtiği 17 Marttan itibaren biraz sert etkilere açığız, Oğlak burcunda ilerleyen Mars bir süredir Oğlak burcunda bulunan Satürn ile yakınlaşıyor ve kavuşuyor olacak. Bu etki özelikle 25 Martta daha aktif olmaya başlayacak ve 2 Nisana kadar tırmanarak devam edecek!

Astroloji de bu iki gezegen iki zorlu ve kötücül olarak adlandırılır, kötücül diye adlandırmak her zaman için doğru olmasa da bu durumda yan yana gelmeleri zorlu sonuçlar doğuruyor olacak. Herkesin sağlık alanında olmayacağından tabiî ki herkes kaza yaşayacak demek değil ama öncelikli olarak dikkatli olması gerekenler; Oğlak, Koç burçları, yükseleni veya Ay burcu bu burçlardan olanlar. Yükselen Kovalar bu etki 12. Evinizde kalıyor olduğundan hem sağlık ile ilgili durumlara açıksınız hem de arkanızdan çevrilen işler yüzünden sıkıntılı durumlar yaşamaya. Yükselen Aslanlar yine sağlık alanınıza geldiğinden sizin içinde sıkıntılı durumlar oluşabilir ve özellikle ev kazalarına açık olabilirsiniz.

Konu Oğlak burcu olduğu için kemik kırılmaları bazı kişilerde yaşanabilir, trafik kazaları, bıçak ile yaralanmalar hatta operasyon geçirmek konuları da söz konusu olabilir. Bu durum yine ülkemizde de bazı sert etkilerin olabileceğine işaret ediyor. Bu etkinin olumlu yanı ise uzun vadeli işler başlatmak isteyenler için doğru zamanlama olması. Uzun vadeli işler, toprağa ve gayrimenkule yatırım için bu zamanlar daha doğru olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir