Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

29

Nisan 2018

0

YORUMLAR

Akrep Burcunda Dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji

Hırslarımızı ve kendimizi dönüştürme Vakti! Pazartesi sabaha karşı Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay bize maddiyat ile maneviyat arasında önemli bir kapı açacak ve yüzleşmemiz gereken konuları önümüze getirecek.

Akrep burcu hayatta kalma gücümüzle, savaşçı yanımızla, kendimizi şifalandırma ile ve hırslarımız ile en alakalı burçtur. Bu alanda gerçekleşecek dolunay ise bizi bizle sınayıp, değiştirmemiz gereken yönlerimizi bize açık olarak gösterecek. Akrebin hem çok güçlü hem de karanlık bir yanı vardır. Karanlık tarafında gizli saklı işler yapma, öç alma, kıskançlık gibi duygular varken, iyi tarafında ise hayata açıklık, hisler ile olayları yönetme, şifa ve şifacılık vardır. Bu dönemde en önemli olanda şifanın, değişimin, iyiliğin ve iyileşmenin kendimizden başladığını anlamak olacaktır.

Kendisine yardım etmek istemeyene kimse yardım edemez! O yüzden hayatınızda bazı konulardan şikayet ediyorsanız harekete geçme, bitmesi gerekenleri bitirme, gitmesi gerekenleri gönderme, hayata yeni bir  yaklaşım elde etme vaktindeyiz. Kurban rollerinden çıkmak, kendimizi ve gücümüzü ortaya koymak için iyi bir dönem olacak. Bu dönem şifa için son derece iyi ve güçlü bir dönem, kendimize dönmek, içimizdeki gücü görmek, kendi kendimizi engellediğimiz alanları görmek hatta bilinçaltımıza bakmak için harika bir dönem olacak. Hepimizin içinde yani haritalarında Akrep burcu var o yüzden hepimiz ve herkes bu durumlardan etkileniyor.

Başkalarına odaklı yaşamayı bırakmak, kendimizi birileri ile veya onların yaşamı ile kıyaslayıp hayıflanmanın bize hizmet etmeyen durumlar olduğunu bu dönemde anlayacağız. Birilerini yargılamak, kıskanmak, ayak kaydırma oyunları, arkadan iş çevirmek gibi işlere girmemek, eğer girdiysekte sonuçlarını görmek ve bedelini ödemek söz konusu. Hep niyetinizin iyi olmasından bahsederim, sizin enerjiniz iyi ise iyiyi çekersiniz ama içinizde kıskançlık, öfke gibi duygular varsa bu tip insanları ve olayları hayatınıza çekersiniz. O yüzden net bir şekilde hayatınıza bakmak ve yeni yollar seçmek bu dönemde mümkün.

Dolunaylar bırakma vaktidir ve bu dolunayın da çok ciddi şifa etkisi var o yüzden sizi ileri götürmeyen duyguları, düşünceleri, alışkanlıkları ve bağımlılıkları bırakma vakti. Bu dönemi hem düşünsel yenilenme hem de alkol, sigara gibi alışkanlıkları bırakmak için kullanabilirsiniz. Dolunayın size güzel gelişmeler getirmesini dilerim. Yakında şifa için 2 çalışma yapacağız bu hem ilişkiler hem de parasal konularla ilgili olacak takipte kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir