Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

14

Haziran 2018

0

YORUMLAR

Yeni ay duası ve olumlaması!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

İkizler burcunda dün akşam yaşadığımız yeni ay hayata yeni bir bakış açısı geliştirmek, kurban zihniyetinden ve acılı bir bakış açısından uzaklaşıp, zorlukları bir fırsat görmek için olumlu enerjiler taşıyor. Biz dünyayı zihnimizin öğrenerek bize tarif ettiği kadar ve bilgimiz kadar görür ve anlarız, bu dönemde kendinizi değiştirmek ve geliştirmek için yapacağınız her tür olumlama, alacağınız eğitim size sonsuz faydalar sağlayabilir. Gelin bu akşamda olumlu şeyler düşünerek uyuyalım…

Sevgili Allahım ve Meleklerim, Yeni ayın taze ve yenileyen enerjisinin tüm olumlu etkilerini bedenime akıt, aklımdaki negatif düşüncelerin zihnimden yıkanmasına ve pozitif düşüncelerin ve olayların hayatıma girmesine niyet ediyorum. Hayatta herşeyin bir dengede olması gerektiğini biliyorum ve bu dengeye gelmek için evrenin yönlendirmesini rica ediyorum. İlişkilerimde dengede ve huzurda olmaya niyet ediyorum, benim hayrıma olmayan ilişkilerin güzellikle hayatımdan çıkmasına, hayrıma olanların ise kolaylıkla hayatıma girmesine niyet ediyorum.

Sahip olduğum herşey için şükür ediyorum, hayatımda bolluk ve bereketin akması için kendimi sınırsız olasılıklara açıyorum. Bu yeni ayda atacağım adımların ve yeni başlangıçların bana güzel gelişmeler getirmesine niyet ediyorum. Kendimle ilgili anlamam ve öğrenmem gereken şeylerin ve bilgilerin bu dönemde bana çeşitli yollarla gelmesine ve bu işaretleri benim görebilmeme niyet ediyorum. Hergün farkındalığımın biraz daha artmasına, kendimi ve etrafımı daha iyi tanıyıp daha iyi ilişkiler yaşayabilmeye niyet ediyorum. Hayatımda uzun vadeli kalacak, maddi ve manevi tüm güzel gelişmelerin hayatımda kolaylıkla ortaya çıkmasına izin veriyorum.

Bundan sonra içinizden geçen dileklerinizi söyleyebilirsiniz, bu duayı önümüzdeki günlerde ayı gökyüzünde gördüğünüzde de yapabilir ve tekrarlayabilirsiniz.

Bu yeni ayın olumlamaları;

Düşüncelerimi pozitife çeviriyorum,

Korkmak ve endişelenmek yerine hayata güvenmeyi seçiyorum,

Yeni bilgiler öğrenmeye ve öğrendiklerimi hayatıma uygulamaya niyet ediyorum,

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir