Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

7

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Temmuz Ayı Burç Yorumları! Tüm Burçlar

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Temmuz Ayı Burç Yorumları! Bakalım burçları bu ay neler bekliyor?

KOÇ Burcu Temmuz Ayı Yorumu:

Sevgili Koçlar, bu ay sizin burç yöneticiniz olan Mars’ın geri hareket ediyor olması (eğer doğum haritanızda geri değil ise) işlerinizde biraz yavaşlamaya işaret ediyor. Aceleciliği ve iş bitiriciliği ile bilinen Koçlar için yavaşlamak biraz zor olsa gerek ama siz ilerlemek isteseniz de işler biraz yavaş gideceğinden en iyisi birşeyleri zorlamamak. Eskiden devam eden işlerinizi ilerletmekte ise sorun olmayacaktır. O yüzden bu ay biraz daha ne istiyorum, farklı neler yapabilirim sorularına cevap aramak ve hızlı temponuzu biraz yavaşlatıp hayatın keyfine varmak mantıklı olabilir.

Bu ayın sizin için en hızlı ve önemli günleri 5-7 Temmuz arası olacak bugünlerde kendinize vakit ayırmanız ve sizin için kişisel olarak önemli olan konuların gündeme gelmesi muhtemel. 9, 20-21 Temmuz arası ise parasal konularda gelişmeler ve haberler söz konusu olacak.

11 Temmuzda Venüs’ün Başak burcuna ve sizin iş, çalışma hanenize geçmesi işle ilgili konularda güzel gelişmeler getirebilecek size. Özellikle evinizde bazı düzenlemeler yapmanız da söz konusu olabilir.

13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma ise, sizin ev, hane ve aile konularında yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak (yükselen Koçlar için daha geçerli bir durum). Bu dönemde ani değişimler, bitişler ve akabinde başlangıçlar yaşanabilir. Ev taşıma, bir alım – satım konusu bu dönemde gündeminize gelebilir. Uzun süredir yuva olarak kabul etttiğiniz bir yerden ayrılmak sizi duygusal olarakta biraz sarsabilir.

Aşk konuları için güzel zamanlar ise sizin için 23 Temmuz sonrasında başlıyor olacak, ama en önemli dönem açıkçası biraz daha Ağustos ayında gözüküyor o yüzden biraz daha beklemeniz söz konusu aşk konularında gelişmeler için.

26 Temmuzda iş ve anlaşmalar alanınızı yöneten Merkür geri harekete başlayacak, bu dönemde imzalayacağınız evraklarda ekstra dikkatli olun ve 2 kere okuyun. Bu dönemde eski arkadaşlarınız tekrar karşınıza çıkabilir ve onları görmek sizi eskilere götürebilir.

27 Temmuzda Kova burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise sosyal çevrenizde bir değişime, belki bazı arkadaşlarınızın hayatınızdan çıkmasına işaret ediyor olacak. Bu dönemde bazı kayıplar ve bitişler yaşarsanız da bu bitişler aslında hayat yolunuzla uyumlu olanlardır ve sizi farklı bir yola yönlendirmek için gerçekleşiyordur. Hemen tepki vermemek ve olayları izlemek önemli olacak. Sizin için önemli olan geçmişinizden bazı kişiler bu ay tekrar karşınıza çıkabilir ve şaşırabilirsiniz. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim…

BOĞA & YÜKSELEN BOĞA

Temmuz ayında Boğa burçlarını neler bekliyor?  

Boğa burcu Temmuz ayı astroloji yorumu: Sevgili Boğalar büyük değişim yaşayacağınız 7 yıllık bir sürece başladınız ama bu ay gündeminizde daha çok kariyer konularınız olacak, bir değişimin öncesinde kararsızlık sürecinde olabilirsiniz. Eskiden gelen ya da olmuş konular gündeminize gelip ilgi isteyebilir ama yeni konulara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yeni bir kariyer kararı alacaksanız ya da kariyerinizde yeni bir atılım yapacaksanız çok dikkatli olmanızı öneririm. Yine evlilik konularında da ileri gitmekten yana eski konuların konuşulması ve çözülmesi daha doğru olacaktır.

Bu ayın sizin açısınızdan en önemli günleri, 7-9 Temmuz arası olacak, sürprizli gelişmeler ve şaşırtıcı haberler bugünlerde sizin için mümkün. Hep beklediğiniz ve olmayabilir diye düşündüğünüz birşeyin pat diye olduğunu görebilirsiniz.

İkili ilişkiler alanınızda bir süredir geri gitmekte olan Jüpiter 10 Temmuz itibari ile düz harekete geçecek ve ilişkilerinizde şanslı bir döneme gireceksiniz fakat bu hareket bir özgürleşmeyi de beraberinde getirebilir. Eğer bir ayrılık düşünüyorsanız bu ay bu konular konuşulabilir ama konu kısaca ve hemen kapanacak gibi durmuyor, çünkü bu alanı yöneten Mars gezegeni Ağustos ayında da geri hareketine devam ediyor olacak o yüzden de eski konular bir süre daha gündemde olacak.

Venüs’ün yine 10 Temmuzda Başak burcuna geçişi sizin aşk alanınızı hareketlendirecek ve aslında yeni kararlar almanızı ve hedefler koymanızı sağlayacak. İlişkisi olmayanlar için ise eskilerden birilerinin çıkagelmesi ve güzel bir arkadaşlık kurulması söz konusu.

Ayın önemli olaylarından ilki Yengeç burcunda olacak tutulma, bu tutulma 13 Temmuzda gerçekleşiyor olacak, bu tutulma sizin anlaşmalar, sözleşmeler, kısa seyahatler alanınızı aktive ediyor olacak. Bu dönemde karşınıza yeni bir fırsat çıkması, yeni bir sözleşme imzalamanız söz konusu olabilir. Yine yakın akrabalarınız veya kardeşleriniz ile ilgili konularda bazı yeni başlangıçlar olabilir ve sizinde ilginizi gerektirebilir.

23 Temmuzda Ggüneşin Aslan burcuna geçmesi ile eviniz veyaşam alanınız ile ilgili konular gündeme gelecek, eğer bir taşınma düşünüyorsanız bu konular gündeme gelebilir ama gerçek olay Ağustos sonunda gerçekleşebilir. Yine ev alım – satım konularında güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

26 Temmuzda hem aşk hem de para alanınızı yöneten iletişim gezegenimiz Merkür de geri harekete geçiyor olacak bu durum hem iletişimde yanlış anlaşmalara bizi açacak hem de sizin açınızdan bu konularda eskiden olan olayları gündeminize getirecek.

27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız Ay tutulması ise kariyeriniz ile ilgili önemli bir karar anını size getirebilir ve biraz duygusal bir süreç olabilir. Yine sizin hayatınız açısından önemli bir ilişkinin durumu ile ilgili karar vermeniz gerekebilir. Temmuz ayında da geri giden gezegenler bizi pek ileri götürmeyecek aksine geçmişine bak ve ders al diyecek, geçmiş hatalarımızdan dersler alıp kendimizde düzenlemeler yaparak ilerlemeye hazırlanmak bu ay açısından en doğru yaklaşım olacak. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim…

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Temmuz ayında İkizler burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni İkizler olanlar için kariyer konuları ön planda olarak başlayacak bu ay, 2-3 Temmuzda kariyer alanında bazı gelişmeler olması, odağınızın bu alana kayması mümkün. Geri giden Mars bu ay özellikle işlerinizle ilgili konularda ilerlemeyi zorlaştırabilir, Mars sizin hem iş hem de hayaller alanınızı yönetiyor, bu ay eskiden hayaliniz olan ama peşinizi bıraktığınız konuları hatırlayabilir veya hatırlatılabilirsiniz.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 9-11 Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz, bu günlerin arkasından gelen bırkaç günlük süreçte de para konuları gündemde olacak gibi gözüküyor.

11 Temmuzda Venüs’ün Başak burcuna geçişi eviniz ile ilgili konularda birşeyleri değiştirmeye ve güzelleştirmeye odaklanacağınızı gösteriyor. Bu dönemde eşya değişimi, belki evinizde boya veya dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma ile para konuları gündeminize gelecek ve bu alanda yepyeni bir başlangıç söz konusu olacak. Ani değişimlerde tutulma ile geldiğinden bu dönemde ya da öncesinde bir bitiş yaşarsanız tutulma sonrasında bir yenilik yaşamanız da söz konusu ama önemli olan soru, tam olarak ne yapmak istiyorum sorusu olacak. Eğer sevmediğiniz bir işten para kazanıyorsanız belki keyif alacağınız bir işe geçiş önümüzdeki dönemde söz konusu olabilir.

Aşk konuları ile ilgili konular 18-19 Temmuzda gündeminize gelebilir ama asıl aşk konularının gündeme geleceği ve güzel vakitlerin yaşanacağız zaman Ağustos ayı olacak gibi görünüyor.

Sizin açınızdan ayın en önemli  olaylarından biri de burcunuzun yöneticisi olan Merkür’ün geri harekete geçecek olması, bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve Ağustos ayı boyunca da devam edecek. Burç yöneticiniz olduğundan eğer doğum haritanızda geri harekette değil ise, önümüzdeki süreçte yapacağınız ve girişeceğiniz işlerde herşeyi iyi anladığınızdan, dinlediğinizden ve özellikle imza atarken okuduğunuzdan emin olun. Bu hareket sizin anlaşmalar, sözleşmeler ve eğitim alanınızda olacağından bu konularda yavaşlama ve yanlış anlaşmalara eğilim söz konusu olabilir.

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin uzaklar, yurtdışı ile ilgili konular, yabancılar, yüksek eğitim konuları ve davalarla ilgili konularınızı aydınlatacak. tutulmalar ani gelişmelere ve değişimlere bizi açacağından bu dönemde yaşayacağınız durumlara dikkat edin. Biraz daha bizi duygusal etkileyecek bir tutulma olacak. Uzaklara gitmeniz ya da gitmek istemeniz veya sizden uzak olan birisi ile duygusal ve hassas konular yaşamanız söz konusu olabilir.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşaacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Temmuz ayında Yengeç burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni Yengeç  olanlar için bu ay inançlarla ilgili konular ön planda başlayacak, gelen bilgiler ve olan olaylar neye inandığınızı, neden inandığınızı sorgulatacak gibi. Yine yurtdışından gelecek bazı haberler özellikle 3-4 Temmuzda aktif olacak.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 11 – 13  Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz, bu günlerin arkasından gelen birkaç günlük süreçte de para konuları gündemde olacak gibi gözüküyor.

10 Temmuzda Venüs’ün Başak burcuna geçişi iletişim, her türlü yazılı yapılacak işler, sözleşmeler, anlaşmalar konularını aktif edecek ve güzel gelişmelere açık olacaksınız. Bu tür işlerinizi ay sonuna bırakmayın çünkü Merkür geri hareketine başlayacağından imzalar ve sözleşmeler için iyi bir dönem olmayacak.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda burcunuzda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma ile kendiniz ile ilgili konular, yapmak istedikleriniz, değiştirmek istedikleriniz ile ilgili ilk tetikler gelecek. Bu tutulmalar önümüzdeki yılda da devam edeceğinden hayatınızla ilgili birçok konu değişime açık olacak. Ne yapmak istiyorum, ne yapıyorum, güç elimde olsa neyi değiştirirdim soruları gündemde olacak bu dönemde… Değişim dolu bir süreç sizin için aslında çoktan başladı bile şimdi nelerin değişmesi gerektiğini anlıyor olacaksınız.

Aşk konuları ile ilgili konular 20-21 Temmuzda daha aktif olacak, bu yıl evlilik ve ilişkileri konuları ise ciddi bir değişim ve yenilenme gerektiren alanlar olacak.

Bu ay Merkür geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve Ağustos ayı boyunca da devam edecek. Bu hareket sizin parasal alanınızda olacağından bu ay imzaladığınız evraklara ve yaptığınız anlaşmalara dikkat edin. Bilginiz dışında bazı işler olması ve size anlatılan herşeyin doğru olmaması  mümkün, özellikle ay sonundan itibaren çok daha dikkatli olun.

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine parasal konularınız ile ilgili durumları gündeminize getirecek. Bu durum özellikle ortak yapılan işlerle ilgili konuları, bankalar, borçlar – alacaklar ve eşin parası konularını tekrar gündeminize getirecek. Belki de parayı kullanmayı öğrenmeniz ve kendi kaynaklarınızı yaratmaya odaklanmanız gerekiyordur.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

ASLAN & YÜKSELEN ASLAN

Temmuz ayında #Aslan burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni Aslan olanlar için bu ay finansal konuları ön planda başlıyorsunuz, özellikle 3-4 Temmuzda bu konularla ilgileniyor olabilirsiniz. Yine ortak finans konuları ve başkalarının paraları ile ilgili konularda gündemde olacak.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 14-15 Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz, bu günlerin arkasından gelen birkaç günlük süreçte de para konuları gündemde olacak gibi gözüküyor.

10 Temmuzda Venüs’ün Başak burcuna geçişi de parasal konularla ilgili beklediğiniz iyi gelişmeleri destekliyor olacak. 1 ay boyunca önünüze parasal konularla ilgili çeşitli fırsatlar gelebilir ve kendi emeklerinizle güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Son zamanlarda en çok değişimler yaşayan ve yaşamaya aday olan bir burç olarak bu ay bu değişimlerin başlangıcını hazırlıyor olacak.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma ile bilinçaltınız son derece hareketlenecek. Eğer son dönemde aklınız karışık ise bu dönemde olacak olaylar netlik sağlamanıza yardımcı olabilecek. Yine sağlığınız ile ilgili konularda daha dikkatli olacağınız ve sağlıklı yaşam için önemli adımlar atabileceğiniz bir dönem olacak.

Bu ay Merkür burcunuzda geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve Ağustos ayı boyunca da devam edecek. Bu hareket sizin burcunuzda olacağından bu ay kararlar alırken 2 kere düşünün sonra hareket edin. Merkür haritanızda para alanınızı da yönettiğinden önemli kararlarınızı alırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin ikili ilişkiler alanınızı etkiliyor olacak, bu döneme bir evlilik kararı söz konusu olabilir. Ama gezegenlerin geri gitmesini hesaba katarsak bu kararı almadan önce iyice düşünmek gerekebilir. Yine bu dönemde eski bir ilişki veya evlilik ile ilgili konularda gündemde gelebilir. Bu konular belki istemeden bitmiş birşeyin yeniden değerlendirilmesi anlamına gelebilir, net kararlar için ise Eylül ayını beklemek daha mantıklı olacaktır.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK

Temmuz ayında #Başak burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni Başak olanlar için bu ay ikili ilişkiler ön planda başlıyor, özellikle 3-4 Temmuzda bu konular gündeminizde olacak. Bu aşk, evlilik anlamında ilişki olabileceği gibi, her tür ortak yapılan iş anlamında da ikili ilişki olabilir.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 16-17 Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Ay sonunda burç yöneticiniz geri harekete geçeceğinden önemli işlerinizi ay başında tamamlamaya gayret gösterin.

10 Temmuzda Venüs’ün burcunuza geçişi de kendinizle, yapmak istediklerinizle, hatta görünüşüzle ilgili konularda güzel bir dönemi anlatıyor olacak. Bu dönem boyunca parasal konularda gelişmeler size kendiliğinden gelebilir, yine uzaklar, seyahatler ile ilgili konularda gündeminizde olacak gibi gözüküyor. İş odaklı Başakların biraz ara verip kafalarını dağıtmaları bu ay güzel gelecek.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma ile sosyal çevreniz son derece hareketlenecek. Aileniz veya aile gibi gördüğünüz kişilerden güzel destekler alabilirsiniz bu dönemde, hatta yeni bir çevreye girmeniz ve bu çevreden güzel destekler almanız da söz konusu. Bu tutulma hep hayaliniz olan bir konu ile ilgili bir adım atmanızı sağlayabilir.

Bu ay burç yöneticiniz Merkür geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve Ağustos ayı boyunca da devam edecek. Bu hareket  Merkür sizin burç yöneticiniz olduğundan bu ay kararlar alırken 2 kere düşünün sonra hareket edin. Merkür haritanızda kariyer alanınızı da yönettiğinden önemli kararlarınızı alırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin iş, sizinle çalışanlar, sağlık alanınızı etkiliyor olacak, bu dönemde önceden yaptığınız işlerle ilgili bazı gelişmeler gündeminize gelebilir. Yine sağlığınız ile ilgili bir konu dikkatinizi isteyebilir.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ

Temmuz ayında #Terazi burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni Terazi olanlar için bu ay ikili ilişkiler ön planda başlıyor, özellikle 5-7 Temmuzda bu konular gündeminizde olacak. Bu aşk, evlilik anlamında ilişki olabileceği gibi, her tür ortak yapılan iş anlamında da ikili ilişki olabilir.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 18-19 Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Kendinize özen göstermek, bakım yapmak, hayatınızla ilgili kararlar almak için iyi günler olacak.

10 Temmuzda Venüs’ün Başak burcunda geçişi sizin için aslında hem bedensel hem de ruhsal bir iyileşme dönemini anlatıyor olacak. Bu dönemde kendinizi biraz içe çekmeniz ve hayatınızdaki bazı olaylarla ilgili düşünmeniz söz konusu. Sağlığınız ile ilgili konularda da bazı durumlar gündeme gelebilir ve enerjiniz biraz düşük olabilir.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma ile kariyer alanınızda bir hareketlilik olacak, aslında bu yeni başlangıçlara yol açacak bazı olaylar serisinin başlangıcını da anlatabilir. Bazı eskiden kalan durumların gündeme gelmesi ve çözülmesi de gerekebilir.

Bu ay Merkür geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve Ağustos ayı boyunca da devam edecek. Merkür sizin gizli kapaklı işler ve uzaklar, yabancılar alanınızı yönettiğinden bu alanda bazı sıkıntılar yaşanabilir. Özellikle uzaklara bir seyahat planlıyorsanız bazı gecikmeler yaşanabilir. Merkür geri hareketini sizin sosyal çevrenizi anlatan alanda yaptığından bu alanda da bazı yanlış anlaşmalar ve arkadaşlarınızla kopmalar yaşanabilir dikkat!

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin aşk ve çocuklar ile ilgili alanınızı anlattığından, duygusal olarak yakınlaştığınız birisi ile ayrı fikilerle ve kopmalar yaşanabilir. Yine çocuklarınız ile ilgili bir konuda bazı haberler alabilir ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcı projeleri anlatan bir alanda olduğundan üzerinde çalıştığınız bir işi tamamlamanız ve herkese sunmanız da söz konusu olabilir. Bir ilişkisi olmayanların ise karşısına birisi pat diye çıkabilir.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

AKREP & YÜKSELEN AKREP

Temmuz ayında #Akrep burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni Akrep olanlar için bu ay başlangıcı daha çok ev, aile, aşk ve ilişkiler konularına odaklı olarak başlıyor. İkili ilişkiler, evlilik veya ortak işler konularının en aktif olacağı günler 8-9 Temmuz olacak. Bu günlerde bu konularla ilgili ani kararlar almamaya dikkat edin.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 20-21 Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Bugünler son derece şanslı etkilere açık olacak, istediğiniz ve gönlünüzden geçirdiğiniz bazı şeyler pat diye karşınıza gelebilir. Burç yöneticinizin geri hareket ediyor olması sizi bu ay ilerlemekten alıkoyacak ama eski konuları çözmek, elinizdeki işlerle ilgilenmek ve bazı konuların üzerinden tekrar geçmek için iyi bir zaman dilimi olacak.

10 Temmuzda Venüs’ün Başak burcunda geçişi sizin hayaller ve umutlar alanınızı aktive edecek, eskiden hayal ettiğiniz ama hayat yolu içinde unuttuğunuz konular tekrar gündeminize gelebilir. Yine bu eski arkadaşlar hatta aşklarla ilgili konularda olabilir. Eskiyi analiz edip, hayatınızda Ağustos sonundan itibaren yeni başlangıçlar yapmaya hazırlanacağınız iyi bir dönemdesiniz.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma ile inançlarınız, elinizde olan bilgilerin üzerine gelecek bilgiler ile bakış açınızın genişlemesi söz konusu. Yine hukuksal alanda yeni bir başlangıç veya bir dava ile ilgili iyi bir haber bu dönemde söz konusu olabilir. Bir yurtdışı seyahati veya yurtdışında alınacak bir eğitim kararı da bu dönemde söz konusu olabilir.

Bu ay Merkür geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve Ağustos ayı boyunca da devam edecek. Merkür sizin hayaller, umutlar alanınızı yönetiyor bu durum yine eskiden hayaliniz olan bir şeyin gündeminize gelmesini anlatıyor olacak, ayrıca ortak finans alanınızı da yönettiğinden eskiden kalan bir konu veya borçta bu dönemde gündeme gelebilir.

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin ev, hane ve gayrimenkul alanında olacağından bu konularla ilgili bir değişim veya sonlanma gündeme gelebilir. Bu bir taşınma veya gayrimenkul satışı olabilir. Yine ailenizle ilgili bazı durumlarda bugünlerde gündeminizde olabilir.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

YAY & YÜKSELEN YAY

Temmuz ayında #Yay burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni Yay olanlar için bu ay başlangıcı daha çok ev, aile ve aşk  konularına odaklı olarak başlıyor. 5-7 Temmuz arasında aşk, eğlence ve çocuklar ile ilgili konular gündeminizde olacak.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 22-23 Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

10 Temmuzda Venüs’ün Başak burcunda geçişi sizin kariyer alanınızı aktive edecek, burada hareket edeceği 1 ay boyunca kariyer konularında güzel kararlar ve kazançlar söz konusu olabilecek. Yine ikili ilişkilerle ilgili güzel bir döneme de işaret ediyor olacak bu dönem sadece fazlaca sorgulayıcı olmaktan kaçının.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma öncelikle tema olarak ev – aile, yuva konularını anlatıyor olacak bu alanda yeni bir başlangıç yaşayabilirsiniz. Yine bu tutulma sizin ortak finans alanınızı hareketlendirecek, bu alanda yeni bir başlangıç yapmanız ve kazanç kapısı açılması söz konusu. Bu alan miraslar, banka kredileri ve borsa-finans konuları ile de alakalı olduğundan bu alanlarda da gelişmeler yaşamanız söz konusu olacak.

Bu ay Merkür geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve  19 Ağustosa kadar da devam edecek. Merkür sizin kariyer ve ikili ilişkiler,evlilik alanınızı yönettiğinden , bu konularda bazı haberler söz konusu olabilir. Eski bir ilişki konusu tekrar gündeminize gelebilir, yine kariyer konuları ile ilgili de daha önceden konuştuğunuz, görüştüğünüz yerden haber gelebilir. İş ve ilişki konularında geriye çekilip planlamalar yapmak ve nereye gitmek istediğinizi düşünmek için bu geri hareket dönemi iyi olacak.

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin sözleşmeler, anlaşmalar ve kısa seyahatler alanında olduğundan bu konularla ilgili bir ani değişim veya sonlanma gündeme gelebilir. Ani gelişmelere açık ve duygusal değişimler yaşayabileceğimiz hassas bir tutulma olacak, biraz duygu iniş çıkışları yaşanabilir dikkatli olun.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK

Temmuz ayında #Oğlak burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni Oğlak olanlar için bu ay başlangıcı daha çok parasal konular gündemde olarak başlayacak, işle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler hatta kısa bir seyahat söz konusu olabilir.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 24-25 Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

10 Temmuzda Venüs’ün Başak burcunda geçişi sizin eğitimler, yurtdışı ile ilgili konular ve hukuksal konularla ilgili durumlarınızı ön plana getirecek. Bu konularda güzel gelişmeler ve bu alanlardan kazançlarda söz konusu olabilir. Yine sevdiğiniz kişi ile yurtdışına yapacağınız bir seyahat size son derece güzel gelebilir.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma sizin karşıt alanınızda olacağından evlilik – uzun vadeli ilişkiler alanınız aydınlanacak. Bu tutulma yani yeni ay yeni bir başlangıca işaret etsede bu ilişkinizde veya ortaklığınızda bir karar anını getirebilir, yani evlilik kararı veya ayrılma kararı da olabilir bu ne de olsa ikisi de yeni bir başlangıca işaret ediyor.

Bu ay Merkür geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve  19 Ağustosa kadar da devam edecek. Merkür sizin çalışma, iş alanınızı ve aynı zamanda yurtdışı, eğitimler alanınızı yönettiğinden bu tarihten sonra yapılacak işlerde dikkat etmenizi öneririm. Eski işlerin üzerinden geçmek yeni bir işe başlamamak bu dönemde önemli olacak. Yine bu hareket sizin parasal alanında olacağından da parasal konularda ilerlerken dikkatli olmak iyi olur, eski borç ve alacaklar bu dönemde gündeme gelebilir.

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin para konularını anlatan alanınızda olduğundan bu konularla ilgili bir ani değişim veya sonlanma gündeme gelebilir. Ani gelişmelere açık ve duygusal değişimler yaşayabileceğimiz hassas bir tutulma olacak, bu dönemde para konularında ve benim param – senin paran durumlarında birazcık karışık durumlar oluşabilir.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

KOVA & YÜKSELEN KOVA

Temmuz ayında #Kova burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Burcu ve yükseleni #Kova olanlar için bu ay başlangıcı daha çok parasal konular gündemde olarak başlayacak, işle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler ve bunlarla ilgili yapılması gerekenlerde söz konusu olabilir.

Bu ayın işlerinizde ilerlemeler kaydetmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için en iyi ve parlak zamanları 27-29 Temmuz arasında olacak, bugünlerde önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

10 Temmuzda Venüs’ün Başak burcunda geçişi sizin ortak finans, bankalar ve ortak kullanılan para alanınızı aktive edecek. Bankalarla ilgili konularda borç ödeme durumları ya da yapacağınız bir iş için kredi çekme durumları söz konusu olabilir. Yine aileden, miras konularından ya da şans oyunlarından yana şanslı gelişmeler elde edebilirsiniz. Finans konularını düzene sokmak için iyi bir dönemde olacaksınız. Bu dönemde sevdiklerinize hediye almak için ise bir miktar para da harcayabilirsiniz.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma sizin iş, çalışma, çalışma ortamınız ve günlük hayatınızı anlatan alanda olacağından günlük rutininizi daha bir düzene sokabilirsiniz. Yine iş yerinizde bazı değişiklikler hatta ekip değişiklikleri olabilir. Bu dönemde sağlığınıza da önem göstermeye dikkat edin.

Bu ay Merkür geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve  19 Ağustosa kadar da devam edecek. Merkür sizin aşk ve ortak finans alanınızı yönettiğinden ve geri hareketini sizin karşıt burcunuzda yapacağından ortaya şöyle bir durum çıkıyor. Eski sevgililer ya da eşler gündeme gelebilir hatta onlarla bazı para konuları da gündeme gelebilir bu dönemde. Bu döneme finans konuları ile ilgili kararları bırakmamak iyi olacaktır. Eski sevgili veya eşler gelince ne yapalım derseniz onu en iyi siz bilirsiniz 🙂

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda sizin bucunuzda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin burcunuzda olacağından ve geçen yıldan bu yana tutulmalar sizin burcunuzda ve karşı aksınızda olduğundan hayatınızda birçok konu sarsılmış ve değişim başlamış durumda zaten. Bu tutulmada hayatınıza yeni bir yön çizmek için size son bir şans verir gibi, bu dönemde geri giden gezegenleri de düşünürsek en çok ne yapmak istiyorum, ne iş beni mutlu eder, nerede yaşamak beni mutlu eder, bu ilişkide gerçekten mutlu muyum sorularını sormanız doğru olur. Bu dönemde hayatınızda önemli bir konu ile ilgili krizler yaşanabilir ve bir bitiş gelebilir. Özellikle ikili ilişkileriniz biraz sert etkilere açık olacak bu dönemde. (yükselen Kovalar için daha geçerli bir durumdur) Biten bir ilişki artık hayatınızda size yardımcı olamayacağı için bitiyordur eğer direnmezseniz size daha iyisi gelecektir.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

BALIK & YÜKSELEN BALIK

Temmuz ayında #Balık burcunu astrolojik olarak neler bekliyor?

Balık burçları için bu ay biraz yavaş başlayacak ve sonrasında ise 6-7 Temmuz gibi parasal konular gündeminizde olacak.

10 Temmuzda Venüs’ün Başak burcunda geçişi sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızı aydınlatacak. Bu dönemde ikili ilişkiler alanında güzel ve sevgi dolu günler yaşamanız mümkün. Sadece bu günlerde normalde iç seslerine ve hislerine odaklanan Balıklar olaylara daha mantıkla yaklaşabilir önemli olan ikisini dengeleyebilmek.

Ayın en önemli olaylarından ilki 13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma olacak bu tutulma sizin aşk ve çocukları anlatan alanınızda olacağından bu dönemde bir bebek haberi almanız mümkün olabilir. Yine hayatınıza yeni bir aşkta girebilir veya hali hazırda olan ilişkinizde bazı kararlar alınması söz konusu olabilir.

Bu ay Merkür geri harekete geçecek , bu hareket 26 Temmuzda başlayacak ve  19 Ağustosa kadar da devam edecek. Merkür sizin ev – aile alanınızı ve aynı zamanda ilişkiler ve evlilik alanınızı yönettiğinden bu dönemde bu konularda ilerlemek mümkün olmayabilir. Bunun yerine eski konuların üzerinden geçmek ve bazı şeyler üzerinde düşünmek söz konusu olabilir.

Diğer önemli bir olay ise ayın sonunda  27 Temmuzda Kova burcunda yaşayacağımız ay tutulması olacak. Bu tutulma sizin bilinçaltı, sağlık ve sizden gizlenen konuları anlatan alanda olacağından. Bu dönemde düşüncelerinizde ve hayata bakışınızda yeni bir açılım olabilir. Yine sağlığınız ile ilgili bir konu gündeminize gelebilir. Sizden saklanan bir durumun gün yüzüne çıkması ve sizin bu durumlara şaşırmanız da söz konusu olabilir. Biraz gergin etkilerde içerek bu tutulma döneminde birazcık daha kendinize iyi bakın ve herşeye canınızı sıkmayın.

Bu ay hali hazırda geri giden Satürn ve Neptün gibi gezegenlere Mars ve Merkürde ekleneceğinden ileri gitmek biraz zorlaşacak biraz daha içe dönüp hesaplaşmalar yapmak gerekecek. Harekete geçmeden önce elinizdeki verileri iyi değerlendirdiğiniz bir ay olması dileği ile…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir