Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

23

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Güneş Aslan burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Aslanlar!

heybetleriyle gozleri doyuran aslanlar hakkinda birbirinden ilginc bilgiler 780x440

ASLAN BURCU: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Ateş elementi – Gezegeni Güneş

Özgüvenli, kendini göstermeyi seven, yönetme yeteneği kuvvetli, vizyon sahibi, sabırlı, eli açık ve lüksü seven bir burçtur Aslan. Kuvvetli pozisyonda olmak ister, parayı sever ve sahip olduklarını cömertçe çevresi ile paylaşmayı da. Olumsuz yönleri fazla egolu olması, benmerkezci davranışları, aşırı hırs ve küstahlık olabilir.

Girdiği ortamda dikkat çekmeyi ve ilgi odağı olmayı sever, gücü ve yönetmeyi de sever. İyi giyinmeyi ve giyimi ile de dikkat çekmeyi sever. İlişkilerde dürüst ve açıktır, karşısındaki kişilerden de bu davranışları bekler. Takdir edilmeyi ve övülmeyi sever. Otoritesini ortaya koymaktan çekinmez, karizmatiktir. İyimser ve yaşama bağlıdır, yenilmeyi sevmez, eleştiriye gelemez.  Eğer bir Aslan burcu ile birlikte iseniz onun otoritesini fazla sorgulamamalı ve onunla iddialaşmamalısınız çünkü bir Aslanı değiştirmek zordur.  Haritada ekstra bir su grubu burç vurgusu yoksa Aslan burcu empatiden yoksun davranabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir