Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

8

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

08/08 Gününün Numerolojik Anlamı!

Yazar , Kategori Astroloji, Numeroloji

Bugün 8 enerjisini yüksek olarak yansıtıyor, Güneşin Aslan burcunda ilerlediği günlerde ve Aslan burcunda yaşanacak bir tutulmaya doğru ilerliyoruz. Bugünlerin ana teması güç ile alakalı, yani aslında içimizdeki gücü bulmak, birşeyleri yapacak gücü bulmak önemli olan. 8 rakamı dönüşümlerle alakalı bir rakamdır, gücü ele almak, bitişler ve sonsuzlukla alakalıdır. Bugünde bolluk, bereket ve güç kapıları açılacak. bugün paylaşımlar yapmak, elinizde olanları başkaları ile paylaşmak ve yardımlaşmak önemli. Aynı zamanda niyetlerimizde çok önemli bitmesi gereken döngüleri bırakabilmek hayatta yenilenme enerjisinin çalışması için önemlidir. Eski eşyalar, eskimiş ilişkiler, istenmeden çalışılan işler, mutlu olmadan oturulan evler… siz birşeylere karar verirseniz evren sizin için dağları yerinden oynatır yeterki isteyin ve inanın. Şimdi bakalım bugünü temsil eden 8 rakamı nelerle alakalı imiş?

8 RAKAMI

Gezegen: Satürn

Ana temalar: Bolluk, bereket, güç.

Burç: Oğlak burcunun şanslı rakamıdır.

8 rakamı; başarı, varlık ve zenginlik ile alakalıdır. Sekiz sürekliliği, tekrar etmeyi ve döngüleri anlatır. Kararlılık, süreklilik ve tekrar etmek ile başarı gelir. İş yapmak ve kazanımlar kendini yerine getirmesi gereken döngüler ile alakalıdır. Sekiz katlanarak büyüyen momentumu anlatır, kartopunun yuvarlanırken çığa dönüşmesi gibidir. Kuvveti, kararlığı ve sabrı anlatır. Bu rakamı tekrar eden şekilde görüyorsak kendimizden emin olmadığımız bazı konular olabileceğini ama üzerine giderek, kararlı davranarak ve azim ile üstesinden gelebileceğimiz durumları anlattığını düşünebiliriz. Tabii bu kararlılığın sonunda güzel kazanımlar yakalayabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir