Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

8

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları! Aslan

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Sıcak ve hareketli bir aydan merhaba! Bakalım bu ay Aslan burcu için neler varmış?

Aslan burçlarının hem doğum günü ayı hem de büyük değişim ayındayız. Aslanlar bu ay ve takip eden zamanlarda büyük bir döngüyü tamamlıyor olacaklar. Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki burcunuzun tam karşıt alanında olduğundan ikili ilişkiler konularını biraz karıştırarak aya başlattı. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da ailesel konularda toparlanması gereken durumlar olabileceğini ve bazı eski konuların açılabileceğini gösteriyor. Yine hukuksal konularla ilgili de bazı durumlar gündeminize gelebilir bu gerileme döneminde. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak  yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi de sizin burcunuzda olduğundan hem parasal konulara hem de aldığınız kararlara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır. Yanlış hesaplar yapmaya açık bir dönemdesiniz, bilginiz olmadan birşeyi imzalamak ya da yanlış evrak imzalamakta söz konusu olabilir. Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş sizin iletişim, anlaşmalar ve kısa seyahatler alanınızı etkileyecek. Güzel bir tatil yapmak size iyi gelebilir. Yine bu dönemde işiniz açısından önemli olacak bir teklif veya iş gündeminize gelebilir ama herşeyi iyi anladığınızdan emin olun, fazla özgüven ile yapılan işler bu dönemde zarar getirebilir. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile güzel günlerde bu hareket boyunca söz konusu. Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise burcunuzda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin burcunuzda olacağından tabii ki mesajı en kuvvetli ve direkt olarak alan sizler olacaksınız. Son zamanlarda hayatınızda ne gibi yeni başlangıçlar yaptıysanız onların doğru olup olmadığını görmek için bir niyet sınavı ve eskiye geri dönüp bakma sonrasında Eylül ayında hayatınızda yepyeni bir dönem açılacak ve siz tertemiz ilerlemeye başlayacaksınız. Önemli olan siz bu değişimleri yapmak için adımlar attınız mı? Eğer atmadı iseniz hayatınızda artık size hizmet etmeyen şeyler bu tutulma sonrasında kopartılıp atılabilir. Bu son tutulma hayatınız açısından son derece önemli olacak, hayatınızda nelerin değişmesini isterdiniz? Bir liste mi yapsanız acaba?

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise parasal konularla ilgili önemli konuları gündeminize getirecek. Bir işin bitimi sonrası gelecek bir ödeme, miraslarla ilgili konular ve bankalarla ilgili konularda gelişmeler söz konusu. Eli açık Aslanların bu dönemde sırf birilerine acıdıkları için yardım yapmaları söz konusu ama o kişinin gerçekten ihtiyacı var mı bir bakın bakalım. Hayrınıza olan konuların kolaylıkla gerçekleştiği güzel bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir