Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

8

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – Yengeç

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Hareketli bir aydan merhaba! Bakalım bu ay Yengeç burcu için neler varmış?

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki parasal konular alanında aktif olacak, bankalar, ortak kullanılan paralar, miraslarla ilgili konular son derece aktif ve ani değişimlere açık başlıyorsunuz bu aya. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da parasal konularda yapacağınız girişimleri zorlaştıracak ve birşeyleri toparlamak, bütçe yapmak sizin için zor olabilecek. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak eğer yükseleniniz Başak veya İkizler burcu ise yine yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi de sizin para alanınızda olacak bu ay yaptığınız harcamalara dikkat etmeniz yine önemli, eskiden gelen borçlar ve alacaklarda gündeme gelebilir. Yanlış hesaplar yapmaya açık bir dönemdesiniz, bilginiz olmadan birşeyi imzalamak ya da yanlış evrak imzalamakta söz konusu olabilir. Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş sizin ev, hane ve gayrimenkul konularını anlatan alanınızı etkileyecek. Evinizi güzelleştirmek, dekorasyon değişikliği hatta ev değişikliği bu ay söz konusu olabilir. (para konuların nereye gideceği belli oldu sanki) Yine miras olan bazı şeylerle ilgili konularda bu dönemde gündeme gelebilir. Ev alım satımı söz konusu olabilir ama bu kadar gezegen geri giderken dikkatli olmak iyi olur. Değerinden yüksek almak veya düşük satmak söz konusu. Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine para konularınızı anlatan alanı tetikleyeceğinden bu dönemde birşeylere karar vermeniz gerekiyor olacak. 2 Yıldır parasal konularda olan bu tutulmaların size anlatmaya çalıştığı mesajı aldıysanız bu alanda yepyeni döneme başlamak söz konusu, anlamadıysanız ay sonuna kadar geri harekette olacak gezegenler size bir miktar daha süre verecek sonrasında ise yeni başlangıçlar söz konusu.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise seyahatlerle ilgili konularda gelişmeler getirecek, yine eğitimle ilgili konular ve bazı hukuksal konularda gündeminizde olabilecek. Hayrınıza olan durumların gerçekleştiği güzel bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir