Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

10

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Aslan burcunda Güneş Tutulması!

Yazar , Kategori Astroloji

İçinizdeki gücü bulmak ve hayatınızın kontrolünü ele almak için son çağrı!

door2

2016 yılı yaz aylarından bu yana Aslan – Kova aksında tutulmalar yaşıyoruz ve Aslan burcunda 11 Ağustosta yaşaycağımız bu tutulma da serinin son tutulması. Bu tutulmaların genel anlamı bireysellik ve topluma duyarlı olmak arasında bir yol. Gücü kendin için kullanmak veya bencil olmayıp herkesi düşünmek ve en önemlisi de hayatını değiştirebilecek olanın SEN olduğunu farketmekti. Şimdi 2 yıldır yaşananların sonunda bu son tutulma der ki; dön bir bak neler yaşadın, neden yaşadın, verdiğimiz mesajları aldın mı? Bu mesajları alanlar ve korkmayanlar tekamül yolunda güzel güzel kapılar açtılar, farkındalığı düşük olanlar ise; başıma neler geldi neler sevmiyorum bu tutulmaları diyor! Ben yine şems’in şu sözünü hatırlıyorum; Hayatım alt üst oldu deme ne bilirsin hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını?

Şimdi o yüzden seçim yine sizin, isterseniz tutulmaları suçlayın bak yine neler yaptı deyin, isterseniz sorumluluğu alın ve neler oldu, bunlar neden oldu, ben bu durumları nasıl fırsata çeviririm deyin. Hayat size limon verince limonata yapanlardan mısınız? Yoksa neden limon da portakal değil diyenlerden mi?

Şimdi gelelim bu tutulmanın mesajına, yine değişim, dönüşüm diyor aslında, tutulma 11 Ağustos öğlen sularında olacak, tutulma sırasında Akrep burcu yükselecek, Jüpiter baş rolde olacak. Tepe noktasında Aslan burcunda sırasıyla Kuzey Ay Düğümü, geri giden bir merkür ve güneş-ay kavuşumu olacak. Mars ise karşı tarafta kızgın bir şekilde bu ekibe bakıp, ileri gitmekte neymiş sen geçmişe takılıp kal, eski bilgiler, üzüntüler ve kendine acımak iyidir der gibi. O yüzden yeniye başlamadan önce, ileriye ok gibi fırlamadan önce tekrar ve yine yeniden oturup iyice düşünmemiz gerekiyor! Nelerden mutsuzsun? Neleri hayatında değiştirmek isterdin? Bu değişime kendinden, sana hizmet etmeyen durumlardan ve düşüncelerden başlamak ister misin? Konforun, düzenin bozulmasın diye içinde bulunduğun durumlara takılıp kalacak mısın, yoksa içinde ki gücü bulup, açığa çıkarıp yeni kararlar alacak mısın?

Gezegen gerilemeleri sona erene kadar, neleri değiştirmek istediğiniz üzerine düşünmek ve kararlar almak daha iyi olacak yaklaşık 27 Ağustostan sonra ise ileri gitmek için gerekli girişimleri yapabiliriz. Hayatta 2 enerji vardır korku ve sevgi, eğer korku enerjisine hapsolursanız ömür boyu sizi yönetir ama eğer sevgiyi seçerseniz ömür boyu mutlu olacağınız yolları açar size. O yüzden sorun kendinize, ne yapmayı seviyorum, benim en kuvvetli yanım ne, nerede ve kimlerle mutlu oluyorum. Kendim için bu hayatta ne yapıyorum? Kendi hayatımı mı yaşıyorum başkalarının hayatını mı? Zaten bu dönemde bu sorulara cevap verebilirseniz önünüzde büyük alanlar açılacaktır. Siz birşeyi yapmaya niyet edin ve o niyetinizin sevgiden olsun evren dağları bile sizin için yerinden oynatır! Bu tutulmanın mesajı sizin için korkmayın ve harekete geçin olacak. Bu tutulma serisinin takip eden serisi Yengeç ve Oğlak aksında, eğer içinizde korkularla devam ederseniz ve almanız gereken kararları alamazsanız ne yazık ki hayat güvenlik alanlarınızı bir bir yıkacak yani zorunlu değişim başlayacak tercih sizin.

Bu tutulma ülkemiz içinde önemli bir tutulma, dengelerin değişeceği biraz krizli durumlara yine bizi sokacak etkiler içeriyor doğa olaylarına etkisini zaten söylememe gerek yok. Biz Akrep burcu bir ülke olarak krizlerle besleniyoruz ve krizleri seviyoruz ne yazık ki, allahtan yine Akrep burcundan dolayı bu krizlerden çıkacak gücü de kendimizde buluyoruz, o yüzden olan herşeyin hayır olduğunu bilin, sevin, sevgiyi paylaşın ve ülkemiz içinde iyi şeyler düşünün. Unutmayın negatif düşünceler hem bizim hayatımıza hem de etrafa negatif olarak yansır. İyi düşüncelerde olduğunuz, hayatınızın iyileşmesi için güçlü adımlar attığınız hayrınıza olan gelişmelerin kolaylıkla olduğu bir tutulma dönemi dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir